Tedenski Lunin horoskop za obdobje od 22. do 28. marca

V ponedeljek se bo luna nahajala v znamenju raka. Nežna, čustvena in občutljiva energija vas bo posrkala vase, zato za kakšno akcijo ne boste razpoloženi. Z lahkoto se boste potopili vase, v svoj svet in se prepustili svoji intenzivni domišljiji. Znali boste deliti komplimente in se v primeru napetosti pogovoriti. Svoje telo in dušo boste želeli negovati.

Nikar se v torek, ko se bo luna skozi dan nahajala v vodnem znamenju ne poglabljajte v stare vzorce in pretekle zamere, saj boste vse skupaj s tem samo še poslabšali. Pozno zvečer ob 22.56 uri se luna pomakne v znamenje leva, prihajata pogum in samozavest.

V sredo in četrtek boste optimistično naravnani, saj se bo luna sprehajala po znamenju leva.

blank

Ljubezenske zadeve se bodo umikale iz vašega obzorja in težko se boste poglobili v kakšen konkreten pogovor, povezan s čustvenim dojemanjem. Pričakujte več motivacije, zagrizenosti za delo in moči, da končate z določenimi projekti. To je čas, primeren za razmišljanje o napredku. Podpis pogodbe ali druge pomembne zadeve sicer lahko izpeljete, vendar upoštevajte tudi droben tisk.

V petek se luna pomakne v znamenje device.

Če želite shujšati, bodo to ugodni dnevi, saj boste zelo disciplinirani. Razveselili se boste samo konkretnih zadev, ki bodo izboljšale vaš notranji občutek.  Pričakujte tudi v soboto delo v vseh možnih oblikah in motivacijo ter vztrajnost, ki vas vodita na poti do uspeha. Mikalo vas bo tudi urejanje in pospravljanje.

V nedeljo ob 7.22 preide luna v tehtnico, nastopi tudi Polna luna. Zaživela bodo speča čustva, poglobili se boste vase in resnično vas bo zanimalo, kam v prihodnosti pelje vaša pot. Večinoma boste nepredvidljivega in spremenljivega razpoloženja in nihali boste iz ene skrajnosti v drugo, saj se boste težje odločali.

Pripravljeno za Sensa.si

Preberite tudi DUŠEVNO ZDRAVJE IN ZDRAV ŽIVLJENJSKI SLOG V TESNI POVEZAVI