Dnevni horoskop za torek 17. novembra 2020

horoskop
Dnevni horoskop

Dnevni horoskop za danes, torek 17. novembra 2020.

Dnevni horoskop za torek 17. novembra 2020. Preverite smernice in napovedi, ki vam jih podarja dnevni horoskop, mednarodni dan študentov. Iz trenutka veselja v dopoldanskih urah se lahko danes vse skupaj obrne v bolj otožne in hladne vibracije.

Dnevni horoskop smernica za horoskop znamenja: Priporočljivo je, da odprete svoja čustva, vendar ne preizkušajte novih tehnik in se vrnite k navadnim in preprostim besedam.

horoskop
Dnevni horoskop

Danes ob 17.35 uri preide luna v znamenje kozoroga

Ko je luna še v znamenju strelca se ne boste ustrašili življenskih težav, saj boste strmeli k temu, da objamete svet in se povečate obzorje. Poletite k novim dogodivščinam naproti, proti neznanemu. Mikale vas bodo nove avanture, ki bodo potekale v duhu spontanosti, resnih razmerij v tem času ne boste poglabljali. S svojim sarkazmom lahko celo koga užalite, zato bolj skrbno izbirajte svoje besede.

Popoldan, ko luna priedi v znamenje kozoroga, se bo zmanjšala vaša želja po sladkem in mastnem. Prekomerna teža se bo topila skoraj sama od sebe, zato bodo diete uspešne. Lahko pa ob nepravilni prehrani začutite prebavne težave ali nervozen želodec. Potrebno bo omejiti količino soli, saj v tem času čutite močno željo po slani in pikantni hrani. Kuharske mojstrovine vam zaradi premalo kreativnosti ne bodo šle najboljše od rok, zato ne bodite presenečeni, če vam kosilo ali pecivo ne bo najbolj uspelo.

Izpostavljeni predeli bodo koža ter okostje, še posebej kolena, zato bodite pri športnih dejavnostih bolj previdni. Z luno v kozorogu bo čas ugoden za poslovne rešitve in razne poslovne pomisleke. Tudi vlaganja in investicije se bodo zelo dobro obrestovale. Umirite duha in se podajte v branje, ki vam prinaša novo širino.

Danes praznuje Sophie Marceau: Astro profil

Njeno Sonce se nahaja v 1. Hiši škorpijona, zato je zelo prodorna, skrivnostna in privlačna. Strast jo spremlja na vsakem koraku in v življenju se težko prilagodi ali umiri. Luna v kozorogu v 3. Hiši jo veže na korenine, dom in družino, ki so zanjo sveti. Redko se odloči za spremembe, saj ji ustreza ustaljen ritem, ljubi tudi tradicijo, ter moške, ki znajo dvoriti in izpolniti obljube.

Z Merkurjem v škorpijonu je njena komunikacija sarkastična in glasna, težko se v poslovnem svetu zadržuje v ozadju, saj jo vodi občutek da zna vse rešiti in narediti sama. Venera v škorpijonu prinaša ljubosumje, posesivnost in občutek, da mora biti ves čas v središču pozornosti, zato je lahko tudi nekoliko naporna. Njeno razpoloženje pogosto niha in težko jo je popolnoma uloviti.

Danes praznuje Danny Devito: Astro profil

Njegovo Sonce se nahaja v 12. Hiši Škorpijona, kar pomeni, da je zelo odločna oseba z močno voljo, prodornostjo in pronicljivostjo, vztrajen, zanesljiv in odgovoren. V odnosih najbolj ceni iskanost, ima pa prav vulkanski temperament, ki se izraža v ljubosumnih izpadih, posesivnosti in včasih tudi maščevalnosti.

Z luno v Strelcu v 12. Hiši je ustrežljiv, prijazen in nasmejan, zato ga imajo ljudje v njegovem življenju resnično radi. Vedno je tudi pripravljen priskočiti na pomoč in sebičnosti skoraj ne pozna. Venera v znamenju Kozoroga mu podarja vztrajnost in motivacijo, ki ga vedno pripeljeta do konca njegovih ciljev. Finančno zna zelo dobro poskrbeti zase.

Preverite Vaše zvezde danes

Rojeni v znamenju škorpijona in dogodki na današnji dan:

  • Martin Scorsese, ameriški filmski režiser in igralec
  • Lev Semjonovič Vigotski, ruski psiholog
  • Rachel McAdams, kanadska igralka
  • Christopher Paolini, ameriški pisatelj
  • Nani, portugalski nogometaš

Na današnji dan začne oddajati Radio Kričač. Elizabeta I., postane angleška kraljica. Rodil se je Rem Koolhaas, nizozemski arhitekt, urbanist in Fran Albreht, slovenski pesnik, prevajalec, publicist. Umrl je Drago Grubelnik, slovenski alpski smučar in Avgust Černigoj, slovenski slikar, grafik.

Preberite tudi: TEDENSKI HOROSKOP ali Tedenski Lunin horoskop

Dnevni horoskop: torek 17. november 2020

 

Horoskop oven

Oven


20. Mar - 20. Apr

Čustveno se boste dopoldne, ko bo luna še v strelcu malo umirili, kar bo občutila tudi ljubljena oseba. Konec dneva si bosta privoščila skupno masažo in topel pogovor.
Horoskop bik

Bik


21. Apr – 20. maj

Končno lahko za nekaj časa pozabite na težave. Obiščite spletno stran, čaka vas prijetno presenečenje ter novica, ki vas bo popeljala k novim kreativnim nadaljevanjem.
Horoskop dvojčka

Dvojčka


21. Maj – 21. jun

V službi boste morali natančno pokazati vsem, kakšna je vaša pozicija, sicer prihajajo tisti, ki so manj sposobni od vas v ospredje. Luna v kozorogu prinaša zvečer hladno energijo.
Horoskop rak

Rak


22. Jun – 21. jul

Naredite si načrt in se danes lotite lažjih stvari, da vam bo uspeh prinesel več volje za reševanje težjih. Uspešni boste predvsem pri tistih nalogah, ki zahtevajo od vas sistematičen pristop.
Horoskop lev

Lev


22. jul – 22. avg

Verjemite danes dopoldne, ko bo luna v strelcu vase in v svoje sposobnosti. Nepričakovana obveznost ali novica bo odprla nove dimenzije o katerih že nekaj časa razmišljate.
Horoskop devica

Devica


23. Avg – 22. Sep

Dnevni horoskop za torek 17. novembra 2020

Dovzetni boste za spodbudo, sploh takšno, ki bo prišla od ljubljene osebe, vašo najljubšo. V popoldanskih urah, ko se bo luna gibala v znamenju kozoroga, boste bolj resni.
Horoskop tehtnica

Tehtnica


23. Sep – 22. okt

Kljub trenutnim težavam vztrajajte še naprej, saj ste na pravi poti, ki vas bo pripeljala do želenega cilja. Tisti, ki ste v resnem razmerju, boste skozi dan žareli od zadovoljstva.
Horoskop škorpijon

Škorpijon


23. Okt – 22. nov

Povsem ste popustili pri skrbi za dobro počutje, zato se danes, ko boste bolj vitalni kot običajno vzemite v roke. Rezultati se bodo pokazali, zato ne obupajte prehitro.
Horoskop strelec

Strelec


22. Nov – 20. dec

Na področju financ vam bo dopoldne, ko bo luna v vašem znamenju končno odleglo, saj ste bili v zadnjem času bolj varčni. Lahko si privoščite nekaj, kar si že dolgo želite.
Horoskop kozorog

Kozorog


21. Dec – 19. jan

Čakajo vas prijetne energije, ki vam bodo odprle nove dimenzije razmišljanja. Sredi dneva vas bo napadalo nekaj ljubosumja, znebite se ga, ker nimate nobenega vzroka.
Horoskop vodnar

Vodnar


20. Jan – 18. Feb

Danes vam bo postalo jasno, da nimate nobenega razloga za pritoževanje na področju čustev. Zvečer, ko bo luna v kozorogu boste iskali realne odgovore na svoja vprašanja.
Horoskop ribi

Ribi


19. Feb - 20. mar

Več optimizma boste zaznavali tisti, ki ste pred kratim razčistili s pomembno situacijo. Pokazale se bodo nove možnosti, ki si jih ne bi zamislili niti v sanjah. Dopustite si spremembo.

Preberite tudi Ljubezenski horoskop ali Naj zvezde pomagajo odkriti vašo usodo!