Dnevni horoskop za torek 11. maja 2021

dnevni horoskop
Dnevni horoskop za torek 11. maja 2021 slika: slikar Tomaž Ravnihar

Dnevni horoskop za danes, torek 11. maja 2021

Predviden čas branja: 3 minutes

Dnevni horoskop za torek 11. maja 2021. Preverite smernice in napovedi, ki vam jih podarja dnevni horoskop. Danes boste s konjunkcijo med Luno in Uranom zaznali, da prihaja čas sprememb, takšnih in drugačnih.

Horoskop nasvet za današnji dan: Nič vam ne bo predstavljalo težave, saj boste odlično pripravljeni in oboroženi s samozavestjo, ki vam prinaša plodne rešitve.

horoskop
Luna v znamenju bika

Luna je v znamenju bika

Luna v znamenju bika – Drugo astrološko znamenje bik je po temperamentu melanholično, sicer pa materialistično, praktično in plodno znamenje. V tem znamenju luna zaradi svoje razvnetosti izraža svoje najbolj pozitivne lastnosti. Zemeljsko znamenje, ki ustreza življenjskemu obdobju otroštva, vlada tudi letnemu času pomladi. Tempo življenja se v teh dneh nekoliko upočasni.

Postanemo bolj umirjeni, a tudi trdovratnejši in bolj uporni.

Nagon po preživetju, pridobivanju in uživanju nas vzpodbuja k nakupom ter zadovoljevanju čutov. Simbolizira materialne dobrine. Zaradi čutnosti in mesene opojnosti pooseblja razbrzdan značaj. Poudarjena atributa v teh dneh sta zagotovo vztrajnost in trmoglavost, zato se boste težko prilagodili hitrim spremembam in novostim.

Nekega dne bodo tudi uradno priznali, da to kar smo poimenovali realnost je večja iluzija od sanj.

Salvador Dalí

Danes ob 21.00 uri nastopi Mlaj

Danes vas bo spremljal Mlaj, ki vas bo popeljal k poglabljanju in intenzivnemu razmišljanju o sebi. To je zelo ugoden čas za razstrupljanje vašega telesa in pavzo s kakšnim zelenjavnim postom. Če se že nekaj časa neuspešno trudite prenehati s kajenjem ali drugimi razvadami, je sedaj čas več kot ugoden. To je čas primeren za jogo, meditacijo in ostale duhovne vaje. Z Mlajem boste polni optimizma.

Rojeni v znamenju bika in dogodki na današnji dan:

  • Josip Štolcer-Slavenski, hrvaški skladatelj
  • Slava Klavora, slovenska narodna herojka
  • Đorđe Balašević, srbski glasbenik
  • Andrés Iniesta, španski nogometaš
  • Severin Freund, nemški smučarski skakalec

Na današnji je bila ustanovljena Akademija za filmsko umetnost in znanost. Minnesota postane 32. zvezna država ZDA. Siam se preimenuje v Tajsko. Superračunalnik Deep Blue premaga Garija Kasparova. Rodil se je Urban Jarnik, slovenski jezikoslovec in Salvador Domenec Felip Jacint Dalí Domenech, katalonski španski slikar. Umrl je Tone Škarja, slovenski alpinist, gorski reševalec, pisatel in Bob Marley, jamajški pevec reggaeja, glasbenik.

Katera astro znamenja boste danes najbolj intenzivno občutila energijo Mlaja?

Današnji Mlaj boste najbolj intenzivno zaznavali rojeni v znamenju dvojčka, device in tehtnice.

Kaj vam prinaša konjunkcija med Luno in Uranom?

Dnevni horoskop napoveduje, da vam današnja konjunkcija prinaša težnjo po višjem znanju in duhovne prebliske.

Inteligentnost brez ambicij je kot ptica brez kril.

Salvador Dalí

Preberite tudi: TEDENSKI HOROSKOP ali MESEČNI HOROSKOP MAJ 2021

Horoskop oven

Oven


20. Mar - 20. Apr

Že jutro bo zaradi vpliva Mlaja zelo razgibano. Danes boste razmišljali tudi o poslovnem ali drugem sodelovanju, vendar bodite previdni pri načrtovanju novih poti, predvsem pa razmišljajte realno.
Horoskop bik

Bik


21. Apr – 20. maj

Danes boste z Mlajem v znamenju bika vztrajni in pripravljeni čakati. Določena situacija vam prinaša izpolnitev vašega dela, ko boste prejeli priznanja ali pohvale prijetnih ljudi.
Horoskop dvojčka

Dvojčka


21. Maj – 21. jun

Danes zaradi lune v biku ne boste imeli pretirane potrebe po druženju, kar lahko pokažete tudi na neprijazen način. Ne računajte, da bo odziv prijazen in nikar ne zabredite v nesporazume.
Horoskop rak

Rak


22. Jun – 21. jul

Danes vam bo z Mlajem v biku šlo zelo dobro pri finančnih zadevah. Posvetite se razmišljanju o zadevah, ki vključujejo možnost napredka. Zaupajte svojim občutkom.
Horoskop lev

Lev


22. jul – 22. avg

Nestrpno boste pričakovali odločitev, od katere je marsikaj odvisno. Za vsak primer se pripravite tako na slabšo možnost. Pomagal vam bo vpliv Mlaja, ki vas bo prebudil.
Horoskop devica

Devica


23. Avg – 22. Sep

Obremenjeni boste z delom, ki vas čaka, predvsem pa z odnosi, ki grozijo, da bodo dosegli vrelišče. Večer s prijetnim Mlajem v znamenju bika bo poskrbel za bolj pozitivne vibracije.
Horoskop tehtnica

Tehtnica


23. Sep – 22. okt

Finančne zadeve vam danes ne bodo šle dobro od rok, dokler se ne boste z nekom odkrito pogovorili o ciljih. Vezani imate poleg tega še kočljiva vprašanja za pogovor s partnerjem.
Horoskop škorpijon

Škorpijon


23. Okt – 22. nov

Današnji dan z Mlajem v znamenju bika bo nekoliko obremenjujoč za vas. Ne dovolite, da drugi vplivajo na vas in se vpletajo v vaše zasebne zadeve. Bodite jasni in odločni.
Horoskop strelec

Strelec


22. Nov – 20. dec

Na čustvenem področju se boste danes bolj kot ne držali znanih poti, za kakšno novost v srčnih zadevah bo treba počakati še nekaj časa. Ustreza vam predvsem umirjeno delovanje.
Horoskop kozorog

Kozorog


21. Dec – 19. jan

Takoj vam bo danes, ko je prisoten Mlaj jasno, kaj bi nekdo rad od vas. Ljubezensko dogajanje se bo naglo razpletlo, saj trenutno točno veste, kaj je tisto, kar si želite.
Horoskop vodnar

Vodnar


20. Jan – 18. Feb

Za ljubezen si boste danes, ko vas spremlja Mlaj v biku vzeli več časa in energije, toda po eni strani se boste zelo trudili, po drugi strani pa se boste tudi sami ustavljali.
Horoskop ribi

Ribi


19. Feb - 20. mar

Dan z luno v biku bo namenjen predvsem druženju v domačem okolju. Poglabljali se boste v odnose, ki niso najbolj stabilni. Bodite pri tem potrpežljivi in predvsem vztrajni.

Vas zanima: TEDENSKI LUNIN HOROSKOP