Dnevni horoskop za sredo 30. decembra 2020

horoskop
Dnevni horoskop

Dnevni horoskop za danes, sredo 30. decembra 2020.

Dnevni horoskop za sredo 30. decembra 2020. Preverite smernice in napovedi, ki vam jih podarja dnevni horoskop. Polna luna v nežnem znamenju raka prinaša čustveno občutljivost, nejasnosti in občutek nemoči.

Dnevni horoskop smernica za horoskop znamenja: Na kritike in tuja mnenja boste zelo občutljivi, zato se lahko hitro znajdete v navideznih napetostih.

horoskop dnevni horoskop
Dnevni horoskop

Luna je v znamenju raka

Rak, četrto znamenje zodiaka, ki mu vlada Luna. Močna prispodoba notranjosti, nenadzorovanih globin in iracionalnih impulzov. Opisuje otroški svet in način prenašanja misli. Uteleša lunine lastnosti kot so pasivnost, domišljija in brezbrižnost. Vaše razpoloženje bo nihajoče, polni boste raznih dvomov in strahov, težko se boste tudi zbrali.

Vodno znamenje rak je flegmatično, materinsko, zaščitniško, občutljivo, plodno, ljubeče in domoljubno znamenje. Izredno občutljiv, potrebuje varno intimnost. Mehka odmaknjenost je njegov ideal, daleč od spopadov in krutosti zunanjega sveta. Njegova prispodoba so valovi življenja, saj živi v notranjem vrtincu sanjarjenj, prividov ter iluzij. Predstavlja nezaveden življenjski utrip, za katerega razum še ni prevzel skrbi nase. Prepletajo se romantika, fantazija in idiličnost.

Danes nastopi ob 4.28 uri nastopi Polna luna

Polna luna vas usmerja, da se poglobite vase in se osredotočite na rešitve. Zapisujte si pomembne prebliske, saj vas lahko dolgoročno rešijo pred zagato. Soočali se boste s starimi vzorci, polna luna bo umirila vaše nemirno srce, vendar ga bo po drugi strani tudi obremenila, zato se raje posvetite telesu in negi. Poglabljali se boste v dvome in strahove, težko se boste zaščitili pred zunanjimi vplivi.

Danes praznuje Lina Kuduzović: Astro profil

Njeno Sonce se je ob rojstvu nahajalo v znamenju kozoroga. Odlikujejo jo poštenost, rezerviranost, previdnost, čast in zelo močna volja. Globoko v sebi skriva noto ambicioznosti in številne možnosti ter z veseljem prevzema odgovornost. Sposobna je delovati na področju sociale. Nikoli se ne izogne dolžnostim ter obveznostim, zato je zanesljiva in zvesta.

Luno ima v znamenju škorpijona. Strastni, čustven naboj najraje izraža z glasbo in plesom, kjer so ji na kožo pisani živahni in hitri ritmi. Risanje in slikanje jo pritegne, ko je v duši prazna ali žalostna, takrat lahko ustvari čudovite unikatne izdelke.

Danes praznuje Tiger Woods: Astro profil

Njegovo Sonce se je ob njegovem rojstvu nahajalo v prvi dekadi Kozoroga v 10. Hiši. Je zveste, a tudi zelo skeptične in nezaupljive narave, črnogledega in večno nezadovoljnega značaja. Otresti se mora pohlepa, težnje po moči in gospodovalnosti, zavisti in egoizma. Umiriti mora tudi svojo pretirano zahtevnost, ki mu preprečuje srečo na ljubezenskem področju.

Luna v znamenju Strelca v 9. Hiši mu podarja spontanost in privlačnost. Razvijati bi moral nežnost, toplino, sočutje, razumevanje in odpuščanje, svojo energijo pa lahko zelo koristno usmeri v konstruktivne ideje in nenavadne cilje, ki mu vsekakor prinašajo tudi dobiček. Venera v znamenju Škorpijona, je tisa, ki mu vliva veliko mero strasti in prodornosti.

Tisti, ki ne verjamejo v čarovnijo, je ne bodo nikoli našli.

Roald Dahl

Kaj pravi današnji dnevni horoskop za sredo 30. december 2020?

Rojeni v znamenju kozoroga in dogodki na današnji dan:

  • Bruno Parma, slovenski šahist
  • Janko Prunk, slovenski zgodovinar
  • Lučka Počkaj, slovenska gledališka in filmska igralka
  • Ināra Mūrniece, latvijska političarka in novinarka
  • Meredith Monroe, ameriška igralka

Na današnji dan slovenska vlada izda odločbo o ustanovitvi Slovenske filharmonije. Rodil se je John Norris Bahcall, ameriški astronom, astrofizik in Ramana Maharši, indijski filozof in vedantin. Umrl je Romain Rolland, francoski pisatelj, nobelovec in Sofija Nassavska, švedska kraljica.

Preberite tudi: TEDENSKI HOROSKOP ali Tedenski Lunin horoskop

Dnevni horoskop: sreda 30. december 2020

Horoskop oven

Oven


20. Mar - 20. Apr

Zelo dobro bi bilo, če bi najprej pometli pred svojim pragom in se šele nato spustili pred drugega. Pazite, da ne boste nekoga užalili, saj boste z luno v raku občutljivi.
Horoskop bik

Bik


21. Apr – 20. maj

Dobili boste nekoliko manj, kot ste pričakovali. Vseeno si ne jemljite vsega preveč k srcu, ker gre za prehodne težave, ki se bodo s pomočjo nekoga kmalu rešile.
Horoskop dvojčka

Dvojčka


21. Maj – 21. jun

Odločili ste se že, sedaj se morate samo še sestaviti in zadevo speljati do konca. Lažje bo, kot ste pričakovali, čeprav vas bo Polna luna nekoliko obremenila.
Horoskop rak

Rak


22. Jun – 21. jul

Vaša občutljivost bo zaradi Polne lune v raku prišla do izraza, saj se nekdo očitno poigrava z vami, vi pa si tega ne boste več dovolili. Končno boste lažje zadihali.
Horoskop lev

Lev


22. jul – 22. avg

Sanjali boste lepe stvari. Mogoče se vam z vplivom Polne lune celo uresničijo. Vedite pa, da so sanje ponavadi le del vašega intenzivnega podzavestnega razmišljanja.
Horoskop devica

Devica


23. Avg – 22. Sep

Dnevni horoskop za sredo 30. decembra 2020

Določeno delo bo za vas pretežko, zato naj vam ne bo nerodno priznati, da ne morete opraviti vsega. V zraku je zaradi Polne lune veliko napetosti in temu se ne morete izogniti.
Horoskop tehtnica

Tehtnica


23. Sep – 22. okt

Nekoga ste pred kratkim razočarali. Vzemite si nekaj časa, temeljito razmislite in ugotovili boste da dolgujete opravičilo. Danes je pravi dan, da naredite manjši korak.
Horoskop škorpijon

Škorpijon


23. Okt – 22. nov

Nekdo od domačih vas bo sprejel z odprtimi rokami in vam dal vedeti da vas spoštuje. Sprejmite ta kompliment v pravi smeri, naj vam skozi cel dan dovaja energijo.
Horoskop strelec

Strelec


22. Nov – 20. dec

Nekaj ali nekoga boste zaradi vpliva Polne lune opazovali v drugačni luči kot do zdaj, osebi boste bolj zaupali. Zdaj ugotavljate, da sta si pravzaprav zelo podobna.
Horoskop kozorog

Kozorog


21. Dec – 19. jan

Ni dobro, da se v vaših mislih preveč ubadate s tem, kaj si mislijo drugi. S tem samo izgubljate svoj dragoceni čas, ki ga boste potrebovali za nove, bolj pomembne korake.
Horoskop vodnar

Vodnar


20. Jan – 18. Feb

Veselje vas bo kljub vplivu Polne lune spremljalo na vsakem koraku. Skrbi in negativne reči so za vami, zato si lahko v miru, brez slabe vesti spočijete.
Horoskop ribi

Ribi


19. Feb - 20. mar

Ob vas bo danes oseba, ki vam je izredno naklonjena. Zanimivo bo opazovati, kako se je ta vajin odnos spremenil, vsekakor na boljše. Zvečer prihaja več romantike.

Vas zanima: LETNI HOROSKOP 2021 ali LIFESTYLE ASTRO NAMIG