Dnevni horoskop za sredo 3. marca 2021

horoskop
Dnevni horoskop sreda 3. marca 2021

Dnevni horoskop za danes, sredo 3. marca 2021

Predviden čas branja: 2 minutes

Dnevni horoskop za sredo 3. marca 2021. Preverite smernice in napovedi, ki vam jih podarja dnevni horoskop. Rezultat današnjega dne bo neučinkovitost, lahko prekinitev nekega sodelovanja in tudi večina dogovorov lahko spodleti.

Horoskop nasvet za današnji dan: Zaupajte vase in v svoje sposobnosti. Naredite si danes dober načrt, da ne boste ponavljali napak iz preteklega obdobja.

horoskop
Luna v znamenju škorpijona

Luna je v znamenju škorpijona

Strupeno želo znamenja ni samo neizprosno orožje, temveč tudi orodje, ki omogoča sungirati realnost, da se lahko pomakne globlje v srce skrivnosti. Čas velikih sprememb, globine, smrti in zaglobljenih skrivnosti. Škorpijon ubija, da ne bi umrl, in umre, da bi se lahko ponovno pobral in zaživel, smrt starega in rojstvo novega človeka. Predstavlja področje destrukcij in raznih napetosti.

V medsebojnih odnosih boste bolj nezaupljivi, vzkipljivi in maščevalni, saj svoje strasti težje obvladujete, kar lahko privede do manjših duševnih kriz. Vaša erotična moč bo v z luno v škorpijonu potreba, da bi prodrli v bistvo stvari, sprejemali boste samo svoje lastne zakonitosti in težko se boste soočali z avtoriteto. Prihaja močna volja ter veliko bolj razčiščen odnos do življenja.

Nasmehnite se v ogledalo vsako jutro in začeli boš opažati velike razlike v svojem življenju.

Yoko Ono

Rojeni v znamenju rib in dogodki na današnji dan:

  • Georg Ferdinand Cantor, nemški matematik
  • Alexander Graham Bell, škotsko-kanadski izumitelj
  • France Križanič, slovenski matematik
  • Franc Mihelič, slovenski harmonikar
  • Jackie Joyner-Kersee, ameriška atletinja

Na današnji dan je bila izdana prva številka ameriškega časopisa Time. Ustanovljena je bila Naca, predhodnica Nase. Bertrand Piccard in Brian Jones sta začela polet v balonu in uspešno obletela svet brez postanka. Rodil se je William Godwin, angleški novinar, filozof in Jurij Gika, moldavski in vlaški knez. Rodil se je tudi nekdanji romunski predsednik Ion Iliescu. Umrl je David Daniel Kaminsky – Danny Kaye, ameriški filmski igralec in Robert Adam, škotski arhitekt. Umrl je tudi špansko-ameriški kitarist Carlos Montoya.

Katera astrološka znamenja boste danes najbolj nemirna in razdražljiva?

V današnjem dnevu boste najbolj nemirni in razdražljivi rojeni v znamenju dvojčkov in raka.

Preberite tudi: LJUBEZENSKI HOROSKOP ZA MESEC MAREC 2021

Horoskop oven

Oven


20. Mar - 20. Apr

Danes bo za vas zaradi energije lune v škorpijonu razgiban dan, zato pričakujte ogromno smeha.

V večernih urah si boste vzeli čas zase in za bližnjo osebo. Prepustite se toku lepih vibracij.
Horoskop bik

Bik


21. Apr – 20. maj

Danes boste manj spremenljivega počutja kot v preteklih dneh, zato se boste v službi ter doma lažje dogovorili. Vsekakor vam ne bo dolgčas, saj si boste znali na svoj način popestriti dan.
Horoskop dvojčka

Dvojčka


21. Maj – 21. jun

Ugotovili boste, da lahko nadaljujete nekaj, kar se počasi razvija v zanimivo in predvsem strastno zgodbo. Nikakor ne pozabite na še nekaj opravkov, povezanih z denarjem.
Horoskop rak

Rak


22. Jun – 21. jul

Ljubljeno osebo boste s pomočjo energije lune v škorpijonu presenetili s strastjo in globino v vajinem odnosu. Zlahka bosta prebrodila nekaj, kar je bilo v prejšnjih dneh pod vprašajem.
Horoskop lev

Lev


22. jul – 22. avg

V današnjem dnevu boste kljub močni energiji škorpijona malce zmedeni. Pred vami so pomembne odločitve, vi pa ne veste, katero smer bi tokrat ubrali. Pazite na svoje korake, ki naj bodo čim bolj odločni.
Horoskop devica

Devica


23. Avg – 22. Sep

Začutili boste napetost in živčnost, saj se vse skupaj ne bo odvijalo tako, kot si želite. Neobičajno boste nepotrpežljivi, posebno v povezavi s tistimi, ki so karakterno drugačni od vas.
Horoskop tehtnica

Tehtnica


23. Sep – 22. okt

Negotovi boste, kar vam nikakor ni všeč. Ukvarjajte se le z lažjimi nalogami, preložite težje in kompleksne podvige, kjer bi bilo preveč govora o nečem, kar vas še vedno jezi.
Horoskop škorpijon

Škorpijon


23. Okt – 22. nov

Pritoževali se boste nad nepraktičnostjo in neučinkovitostjo, kljub luni v škorpijonu boste težko našli notranji mir. Če se potrudite lahko pridobite čas pri zelo pomembni zadevi.
Horoskop strelec

Strelec


22. Nov – 20. dec

Določeno informacijo boste preslišali in se pomembne zadeve spomnili v zadnjem trenutku. Pomaga vam lahko šesti čut, saj boste vse skupaj z njegovo pomočjo uspešno izpeljali.
Horoskop kozorog

Kozorog


21. Dec – 19. jan

Danes si boste zaradi vpliva lune v škorpijonu vzeli več časa zase. Težave boste razrešili, če se boste globoko poglobili vase in si dovolili poiskati nove rešitve. Ugotovite, kaj vas vznemirja.
Horoskop vodnar

Vodnar


20. Jan – 18. Feb

Nadaljuje se nekaj, kar je za kratek čas obtičalo in vas nekoliko prestrašilo. Na isto zadevo poglejte iz drugačnega kota in vse skupaj vas bo proti večeru nasmejalo.
Horoskop ribi

Ribi


19. Feb - 20. mar

Bolj sproščeni boste kot v preteklih dneh, saj vam bo energija lune v škorpijonu zelo naklonjena. V razmerju, boste v poznih urah vsekakor uspešnejši in veliko bolj prodorni.

Ne zamudite: TEDENSKI HOROSKOP