Dnevni horoskop za sredo 12. maja 2021

horoskop
Dnevni horoskop za sredo 12. maja 2021

Dnevni horoskop za danes, sredo 12. maja 2021

Predviden čas branja: 3 minutes

Dnevni horoskop za sredo 12. maja 2021. Preverite smernice in napovedi, ki vam jih podarja dnevni horoskop, mednarodni dan medicinskih sester. Nekaj vas bo danes v ozadju opomnilo na zadeve, s katerimi že nekaj časa odlašate.

Horoskop nasvet za današnji dan: Začutili boste kot da vas nekaj preganja, torej pojdite v akcijo in se čim prej soočite.

horoskop
Luna v znamenju dvojčkov

Danes ob 14.43 uri preide luna v znamenje Dvojčkov

Dopoldan, ko je luna še v znamenju bika, bodo na preizkušnji vsi vaši čuti. Intenzivno boste zaznavali dobre okuse, prijetne vonjave in pomirjajoče zvoke, katere prejemate preko bikove simbolike lastnosti, od tu tudi izredni prvinski čut za estetiko. Objekti vaših zaznav in stopnja fizičnega kontakta z drugimi bo določila senzualnost in željo po dotikih.

Povečana bo vaša precizna zaznava in želja po delovanju v naravi.

Popoldan vam luna v znamenju dvojčkov prinaša neobremenjenost in flegmatičnost. Poslovni podvigi bodo učinkoviti, s težjimi nalogami pa se v teh dneh ne ukvarjajte, saj bi vas le razjezile. Ker so dnevi pred vami naporen čas, ko vas notranje napetosti silijo k dejavnostim, je presežek energije najbolje porabiti za sprostitvene športe in telovadbo. Branje globokih knjig vam ne bo dišalo, težko se boste poglobili v resne odločitve, zato si raje privoščite kakšen sproščen klepet v družbi prijateljev.

Nikoli ne izgubite priložnosti za nov začetek pa naj bo še tako majhen.

Florence Nightingale

Rojeni v znamenju bika in dogodki na današnji dan:

  • Katharine Hepburn, ameriška filmska igralka
  • George Carlin, ameriški komik
  • Stefano Modena, italijanski avtomobilski dirkač
  • Jason Biggs, ameriški filmski igralec
  • Tony Hawk, ameriški rolkar

Na današnji dan je bila Slovenija sprejeta v Svet Evrope skupaj z Estonijo, Litvo, Češko, Slovaško in Romunijo. V Ljubljani je bilo ustanovljeno Društvo za raziskovanje jam Ljubljana. Ustanovljena je Slovenska kmečka zveza, prva slovenska demokratična politična stranka. Rusko vesoljsko plovilo Luna 5 je strmoglavilo na Luno. Rokometašice Krima so osvojile naslov evropskih klubskih prvakinj. Rodil se je Dante Gabriel Rossetti, angleški slikar, pesnik in Anton Korošec, slovenski politik. Rodila se je tudi prva medicinska sestra na svetu, Florence Nightingale. Umrl je sir William Huggins, angleški učenjak, astronom in Jacques Philippe Marie Binet, francoski matematik, astronom.

Katera astro znamenja boste popoldne zelo navihana in klepetava?

V današnjem popoldnevu boste najbolj klepetavi in navihani rojeni v znamenju bika, kozoroga in vodnarja.

Katrim opravilom bi se bilo dopoldne smiselno izogniti?

Danes dopoldne bi se bilo zaradi lune v biku smotrno izogniti tveganju, hitrim premikom in posoji denarja.

Preberite tudi: NEUSTAVLJIVA PRIVLAČNOST V ASTROLOŠKI NATALNI KARTI

Horoskop oven

Oven


20. Mar - 20. Apr

Čeprav dopoldne, ko bo luna v biku ne boste najbolje razpoloženi, se boste trudili, da se boste z vsemi lepo razumeli. Če je mogoče, si vzemite trenutek samo zase, lepo vam bo.
Horoskop bik

Bik


21. Apr – 20. maj

Če morate prebiti led v občutljivi situaciji, izberite zanimivo temo. Pri tem imate najmanjšo možnost, da rečete kaj napačnega. Popoldne ko luna prehaja v dvojčka boste vedo bolj razigrani.
Horoskop dvojčka

Dvojčka


21. Maj – 21. jun

Poskusite dopoldne, ko bo luna še v biku vse skupaj jemati bolj z lahkotnostjo in z zavestjo, da se stvari lahko spremenijo tudi pri vas. Ni vam potrebno preveč analizirati.
Horoskop rak

Rak


22. Jun – 21. jul

V ljubezni prihaja v vaše naročje novost, vsekakor ji boste posvetili več pozornosti kot v zadnjem času, ne glede na to, ali ste vezani ali pa še vedno iščete sorodno dušo.
Horoskop lev

Lev


22. jul – 22. avg

Bodite danes samoiniciativni, drzni in pogumni, saj boste le tako dosegli kar ste si zastavili. V ozračju bo popoldne z luno v dvojčkih ideja, ki omogoča rast in razvoj.
Horoskop devica

Devica


23. Avg – 22. Sep

Odložite težje obveznosti in se lotite kakšnega lepšega opravila. Samski se ne boste mogli odločiti, zato se lahko znajdete v nevarnosti, da boste izgubili nekoga, ki bi ga bilo vredno obdržati.
Horoskop tehtnica

Tehtnica


23. Sep – 22. okt

Popoldne prihaja zaradi lune v dvojčkih nepredvidljiv dejavnik na finančnem področju, ki vam bo naredil nekaj sivih las. Večinoma pa bo povzročal samo nihanje, brez resnih sprememb.
Horoskop škorpijon

Škorpijon


23. Okt – 22. nov

Če se boste lotili analize svojega življenja, potem iščite precej nazaj, vsi odgovori so tam. Vse skupaj bo videti kot izguba določenega občutka, vendar se nikar ne obremenjujte preveč.
Horoskop strelec

Strelec


22. Nov – 20. dec

Osredotočite se danes na svoje cilje in ne na neumnosti. Ne bojte se sprememb, saj z njimi ne boste razočarani. Branje lahko poveča vašo ozaveščenost glede zanimivih alternativ v življenju.
Horoskop kozorog

Kozorog


21. Dec – 19. jan

Doma danes ne boste našli miru, saj boste imeli povsem drugačne poglede na svet kot ostali. Občutek imate, da ne morete svobodno zadihati, zato bi bilo dobro, da se sprostite.
Horoskop vodnar

Vodnar


20. Jan – 18. Feb

Današnji dan bo zaradi prehoda lune v dvojčka napet, prehitri boste v besedah in sodbah. Marsikomu boste pogumno solili pamet s svojimi idejami, ki jim sicer nič ne manjka.
Horoskop ribi

Ribi


19. Feb - 20. mar

Dan vam prinaša spremembe, ki bodo povzročile veliko psihičnih obremenitev. Dobro bi bilo, da se družite s pozitivnimi ljudmi in ljudmi, ki vas dolgoročno usmerjajo k napredku.

Vas zanima: KAKO DELOVATI S TEŽKIMI LJUDMI, KI IMAJO MARS V ŠKORPIJONU?