Dnevni horoskop za sredo 11. avgusta 2021

horoskop
Dnevni horoskop za sredo 11. avgusta 2021

Dnevni horoskop za danes, sredo 11. avgusta 2021

Predviden čas branja: 2 minuti

Dnevni horoskop za sredo 11. avgusta 2021. Preverite smernice in napovedi, ki vam jih podarja dnevni horoskop. Prijateljski odnosi se bodo s konjunkcijo med Luno in Venero poglobili, privlačili boste ljudi, ki delajo na sebi in jim je notranjost pomembnejša od zunanjosti.

Horoskop nasvet za današnji dan: Imeli boste večje in boljše možnosti, da končate tisto, kar ste si začrtali. Zmanjšala se bo tudi škodljiva trma.

horoskop
Današnji Lunin vpliv

Danes ob 22:08 uri preide Luna v znamenje Tehtnice

Ugodno za nadurno delo, pospravljanje, čiščenje, rutinska dela, domača popravila, nabiranje in pripravo zelišč, vrtnarjenje, skrb za telo in zdravje, za pomoč in izlete v naravo. Neugodno za družabno življenje. Čas z luno v devici bo namenjen želji po izobraževanju na področju prehranjevanja, zato poiščite kakšen nov, zdrav recept, ki vas bo razveselil, vendar izberite bolj enostavnega, saj vaše kuharske sposobnosti ne bodo na vrhuncu.

Ker boste zelo disciplinirani, boste lažje vzdrževali dieto.

Z luno v zemeljski devici boste posvečali pozornost malenkostim. Med čiščenje, ki bo na prvem mestu, spadata tudi čistoča telesa ter skrb za zdravje in osebno higieno. Obsedla vas bo potreba po redu in samoorganizaciji, sistematično in natančno si boste planirali svoje dni, jezila vas bo le pretirana samokritičnost.

Mar ni res, da je najplemenitejši tisti, ki je ponižen, iskren, pošten in spoštljiv do vseh živih bitij?  

Taja Bračič

Rojeni v znamenju leva in dogodki na današnji dan:

  • Branko Stanovnik, slovenski kemik
  • Steve Wozniak, ameriški računalnikar
  • Sébastien Squillaci, francoski nogometaš
  • Lucas di Grassi, brazilski avtomobilistični dirkač
  • Alyson Stoner, ameriška igralka

Na današnji dan leta 1999 je bil v Evropi in Aziji je viden popolni Sončev mrk. René Pleven postane francoski predsednik vlade. Začetek tajnega srečanja med Churchillom in Rooseveltom, ki pripeljejo do podpisa atlantske listine. Izdan odlok o ustanovitvi Slovenske akademije znanosti in umetnosti. Sprejeta ustava Weimarske republike. Po vsej Avstro-Ogrski vpeljana enotna valuta avstro-ogrska krona. Rodil se je Fernando Arrabal, španski pisatelj, pesnik in Enid Blyton, angleška pisateljica. Umrl je Robin Williams, ameriški igralec in Tone Čufar, slovenski pesnik.

Kateri planetarni premik se bo zgodil danes?

Dnevni horoskop napoveduje se ob 21.57 uri Merkur preide v znamenje device.

Katera astro znamenja se boste danes znašla v manjši kočljivi situaciji?

V današnjem dnevu se boste znašli v kočljivi situaciji rojeni v zračnih znamenjih.

Preberite tudi: TEDENSKI HOROSKOP ali PARTNERSTVO NA PREIZKUŠNJI: OSTATI ALI NE?

Horoskop oven

Oven


20. Mar - 20. Apr

Do večera, ko bo luna še v devici boste premagali večji izziv pri izbiri in odločitvi. Popolna zmeda bo nastala, če razum in srce ne bosta popolnoma usklajena. Prisluhnite notranjemu glasu.
Horoskop bik

Bik


21. Apr – 20. maj

Izogibali se boste konfliktom, napetim situacijam in ljudem, ki so preveč samosvoji ter mislijo da vedo vse. Preložite tokrat večje naložbe, saj bi se lahko usmerili v nekaj kar vam ne prinaša dobička.
Horoskop dvojčka

Dvojčka


21. Maj – 21. jun

Bolj boste nekoga spreminjali, več težav se nakazuje v vajinem odnosu. V večernih urah, ko luna prehaja v tehtnico se bodo pojavile težave s tistimi, ki vam bodo želeli vsiliti svoja prepričanja.
Horoskop rak

Rak


22. Jun – 21. jul

Vzemite si trenutek samo zase in si dovolite lenariti. Poiščite glede pomembne zadeve rešitev, s katero boste tudi dolgoročno zadovoljni. Če boste malce popustili v svojih stališčih, bo še lažje.
Horoskop lev

Lev


22. jul – 22. avg

Vse kar vas obdaja vpliva na vaše počutje, vi pa še vedno vztrajate pri stvareh, kjer ste pravzaprav najranljivejši. Sami si zapletate stvari, zato je čas, da dvignete glavo in se stabilizirate.
Horoskop devica

Devica


23. Avg – 22. Sep

Iztržite danes, ko boste zaradi lune v vašem znamenju bolj odločni, kar vam že dolgo pripada, in presenečeni boste, kako brez težav se bo vse skupaj razvilo. Dokazali boste, da se znate postaviti zase.
Horoskop tehtnica

Tehtnica


23. Sep – 22. okt

Vaš delovni ritem bo zaradi lune v devici tako hiter, da boste komaj sledili dogajanju. Zamislite se za trenutek sami nad sabo in svojimi dejanji, ki vsekakor niso usklajena.
Horoskop škorpijon

Škorpijon


23. Okt – 22. nov

Strastno boste zagovarjali nekaj kar se vam dozdeva, tudi če se večina ne bo strinjala z vami. Težko vam bo, če svojih idej ne boste mogli popeljati do konca ter jih udejanjiti.
Horoskop strelec

Strelec


22. Nov – 20. dec

Ljubezenska sreča bo namenjena tistim, ki se ji boste odprli, zato se nikar ne držite več v ozadju. Svoje občutke lahko izrazite direktno, brez izgovorov in raznih praznih fraz.
Horoskop kozorog

Kozorog


21. Dec – 19. jan

Delovali boste z energijo globokega doživljanja, ter borbenosti za tisto kar vam je pomembno, kar bodo opazili tudi ljudje v okolici. Konec dneva, ko luna preide v tehtnico se boste poigrali s sladkimi mislimi.
Horoskop vodnar

Vodnar


20. Jan – 18. Feb

Ne bodite preostri do tistih, ki vas samo opozarjajo na napak. Pomembno bo, da se zavedate omejitev in ne poizkušate z glavo skozi zid dokazovati da imate samo vi prav in nihče drug.
Horoskop ribi

Ribi


19. Feb - 20. mar

Razveselilo vas bo, da bo vse usmerjeno k vašim ambicijam in načrtom, ki bodo dosegle vrh. Poiskali boste tiste, ki vam bodo pripravljeni pomagati in se z vami o vsem skupaj posvetovati.

Vas zanima: TEDENSKI LIFESTYLE ASTRO NAMIG 10.8.-16.8.21