Dnevni horoskop za sredo 10. junija 2020

Dnevni horoskop za sredo 10. junija
Dnevni horoskop za sredo 10. junija

Dnevni horoskop za sredo 10. junija 2020, astro novice

Dnevni horoskop za sredo 10. junija, zabava s področja astrologije. Preverite smernice in napovedi, da se boste lažje notranje umirili. Horoskop ljubezen, horoskop denar, horoskop kariera, horoskop zdravje. Horoskop smernica za vsa znamenja: Nekaj vas preveč spominja na preteklost in zato boste v današnjem dnevu previdni. Zaupajte svojim bližnjim.

Dnevni horoskop
Dnevni horoskop

LUNA JE V ZNAMENJU VODNARJA

Luna v znamenju vodnarja – Vodnar je po temperamentu sangvinično znamenje, predstavlja obdobje starosti ter presežek jaza v univerzalnem. Pomeni potrebo po svobodi, neodvisnosti in izvirnosti. Njegova zodiakalna funkcija je revitalizacija ter eksplozija primarne energije, katera predstavlja iztočnico za osebno rast.

V dneh z luno v vodnarju odlično uspevajo razne prireditve in shodi, pa tudi skupinske dejavnosti, zlasti tiste, ki so nekoliko neobičajne ali celo pustolovske. Prihaja čustvena napetost, komplimentom, ki jih boste prejeli, pa tokrat ne boste verjeli. Močno boste strmeli k spremembam. Tolerantni boste tudi do drugače mislečih, ljubezenski zapleti vas tokrat ne bodo zanimali.

Ugodno za eksperimentiranje, inovacije, delo z računalnikom, nakup sodobne tehnike, obiske prijateljev in vsakovrstno raziskovanje. Nasvet: Sedaj je ugoden čas za nove projekte.

Čaša tvoja je – življenje tvoje!
Sam napolni z večnosti jo lekom!
Čaša tvoja je življenje tvoje.
Vlivaj vanje vsak dan dela dobra,
dela slavna za rojake svoje,
za rojake in za domovino!

Anton Aškerc

Rojeni v znamenju dvojčka in dogodki na današnji dan:

Pierre Maurice Marie Duhem, francoski fizik, filozof
Vic Elford, britanski avtomobilski dirkač
Beno Lapajne, slovenski rokometaš
Princesa Magdalena, vojvodinja Hälsinglandska in Gästriklandska
Rok Perko, slovenski smučar

Na današnji dan se je rodil nemški izumitelj Nikolaus Otto, izumil je motor z notranjim izgorevanjem. Umrl je Anton Aškerc, slovenski pesnik prav tako Ray Charles, ameriški pevec soula. V Ljubljani so odprli Križanke.

Preberite tudi: tedenski horoskop ali mesečni horoskop.

Dnevni horoskop za sredo 10. junija – današnji horoskop

 

Horoskop oven

Oven


20. Mar - 20. Apr

Zdi se vam, da se vrtite v začaranem krogu, iz katerega sami ne boste našli izhoda. Ne motite se, zato poiščite kakšno smernico. Kdo je pravi prijatelj, se namreč pokaže v takih situacijah.
Horoskop bik

Bik


21. Apr – 20. maj

Na vsak način si želite priti do resnice in si skrajšati pot do nekega cilja. Taka naglica vam lahko škoduje, še posebej zaradi vpliva lune v vodnarju. Zadeve se ne morejo premakniti čez noč.
Horoskop dvojčka

Dvojčka


21. Maj – 21. jun

V ljubezni boste igrali na vse ali nič in zmagali, čeprav bo vse potekalo nekoliko neobičajno, posebno v stikih z neodločnimi. Obeta se vam zanimiv večer, obarvan z energijo vodnarja.
Horoskop rak

Rak


22. Jun – 21. jul

Današnji dan kljub luni v vodnarju ne bo primeren za uvajanje večjih poslovnih sprememb, zato jih raje odložite na prihodnje dni. Še zlasti zato, ker se vam ni treba bati konkurence.
Horoskop lev

Lev


22. jul – 22. avg

Tik pred ciljem boste danes nekoliko oklevali. Vaše razpoloženje bo izredno spremenljivo. Ne morete se odločiti, nekako vam nič ne diši preveč in zato je mogoče, da boste izgubljali čas.
Horoskop devica

Devica


23. Avg – 22. Sep

Dnevni horoskop za sredo 10. junija 2020

Spraševali se boste, če je potrebno stvari nekoliko pospešiti. Morda bi lahko v nekaterih stvareh tudi uživali, a jih preprosto ne boste opazili, saj se vam bo zdelo da ste ves čas v časovni stiski.
Horoskop tehtnica

Tehtnica


23. Sep – 22. okt

Presenečeni boste nad partnerjem, koliko domišljije in ustvarjalnosti se skriva za njegovim umirjenim vedenjem. Danes bosta s pomočjo lune v vodnarju uživala v harmoniji.
Horoskop škorpijon

Škorpijon


23. Okt – 22. nov

V današnjem dnevu se boste z luno v vodnarju res bojevito zavzemali za dosego svojega cilja. Svoje zahteve postavite logično in ne komplicirajte po nepotrebnem.
Horoskop strelec

Strelec


22. Nov – 20. dec

Preveč ste se sprostili in razvadili. Tokrat boste pod vplivom drugih in njihovih zahtev. To vas ne navdušuje, saj že imate preveč opravka z lastnimi spremembami počutja, tudi v razmerju.
Horoskop kozorog

Kozorog


21. Dec – 19. jan

Danes boste z vplivom lune v vodnarju bolj ugibali in spraševali. Pravih odgovorov morda še ne bo na spregled, kar vas niti ne bo preveč zmotilo. Vaš pogled bo usmerjen naprej.
Horoskop vodnar

Vodnar


20. Jan – 18. Feb

Dan bo v znamenju pripetljajev, posebno popoldne, zato preložite srečanje, na katero niste povsem pripravljeni. Doma ne bo večjih težav, če boste pravočasno razložili, da vas nekaj moti.
Horoskop ribi

Ribi


19. Feb - 20. mar

Zoprna situacija, v kateri ste se pred kratkim znašli, se bo razpletla ugodneje, kot ste pričakovali. Pravzaprav vas bo rešilo srečno naključje, zato previdnost še nekaj časa ne bo odveč.