Dnevni horoskop za sredo 10. februarja 2021

horoskop
Dnevni horoskop za sredo

Dnevni horoskop za danes, sredo 10. februarja 2021

Predviden čas branja: 2 minutes

Dnevni horoskop za sredo 10. februarja 2021. Preverite smernice in napovedi, ki vam jih podarja dnevni horoskop. Ukvarjali se boste z odnosi, še posebej tistimi, ki v zadnjem času nimajo najboljše podobe, oziroma so nekoliko skrhani, pravo sliko vam bo narisala konjunkcija med Luno in Venero.

Nasvet za današnji dan: Spremenili boste svoj način in se najprej usmerili v dolžnosti, šele nato bodo sledile dodatne prijetne ugodnosti.

Današnji dnevni horoskop
Dnevni horoskop – Luna v znamenju

Danes ob 2.20 uri preide luna v znamenje vodnarja

Težko se boste osredotočili in zbrali. Prisotno bo delovanje, ki zahteva kreativen pristop. Čas ni najbolj primeren za meditacije in poglabljanja vase, raje se zabavajte preko interneta v družbi ljudi, ob katerih se počutite sproščeno. Sproščeni boste le ob stvareh, ki vam prinašajo novo vizijo. V dneh z luno v vodnarju bo bolj izpostavljeno vaše psihično stanje, zato se varujte nepotrebnih konfliktov.

Hrepeneli boste po novih modnih smernicah in z veseljem boste zavili v spletno trgovino z oblačili in si privoščili kakšen odštekan kos. Najboljše se boste počutili v pisanih barvah ali popolnoma črni, morda pa tudi srebrni, ki vam dodaja pridih elegance. Duhovno boste dosegali višjo stopnjo zavesti, privlačile vas bodo spremembe in vse kar je zunaj okvirjev. Prihaja čustvena napetost, komplimentom, ki jih boste prejeli, pa tokrat ne boste verjeli. Močno boste strmeli k spremembam, tolerantni boste tudi do drugače mislečih, ljubezenski zapleti vas tokrat ne bodo zanimali.

Ali ne uničujem svojih sovražnikov, ko jih spreminjam v prijatelje?

Abraham Lincoln

Kaj pravi dnevni horoskop za sredo 10. februarja 2021?

Rojeni v znamenju vodnarja in dogodki na današnji dan:

  • Mark Spitz, ameriški plavalec
  • Cliff Burton, ameriški basist Metallice
  • Randy Velischek, kanadski hokejist slovenskega rodu
  • Peter Popovic, švedski hokejist
  • Emma Roberts, ameriška filmska

Na današnji dan je bil v Parizu podpis mirovne pogodbe z Italijo, Madžarsko, Romunijo, Bolgarijo in Finsko. Letalski pionir in izumitelj Franc Wels je razvil brezmotorno brezrepno letalo. Rodila se je Louise Arbour, kanadska pravnica, političarka in Bill Tilden, ameriški tenisač. Umrl je Tomaž Pengov, slovenski glasbenik kantavtor in Edvard Kardelj, slovenski politik. Umrla je tudi igralka Milena Muhič, dolgoletna članica mariborske Drame.

Katera astrološka znamenja bodo danes najbolj sproščena?

Najbolj sproščena znamenja v današnjem dnevu bodo: tehtnica, škorpijon, strelec in vodnar.

Preberite tudi: TEDENSKI HOROSKOP

Horoskop oven

Oven


20. Mar - 20. Apr

Danes dopoldne se boste z luno v vodnarju čisto po naključju znašli v zmedeni situaciji.

Ne glede na to, kdo je zagrešil napako, jo je potrebno nemudoma odpraviti.
Horoskop bik

Bik


21. Apr – 20. maj

V službi se boste z nekom sporekli zaradi brezveznih stvari, kar vas bo spravilo v slabo voljo in vam vzelo veliko energije. Poskusite se postaviti zase, vendar na diplomatski način.
Horoskop dvojčka

Dvojčka


21. Maj – 21. jun

Luna v vodnarju bo razburkala vaša čustva in vas postavila pred dejstvo, da se odločite, kako naprej. Odločitev bo od vas zahtevala veliko zbranosti in energije.
Horoskop rak

Rak


22. Jun – 21. jul

Dobro bi bilo, da se malce sprostite, tako lahko pričakujete pozitivne spremembe. Kot veste, morate za to narediti tudi kaj sami. Samo od sebe se ne bo nič premaknilo.
Horoskop lev

Lev


22. jul – 22. avg

Danes nikar ne hitite! Imate dovolj časa, ki si ga morate vzeti, če želite, da se vaš položaj izboljša. Tega se morate najbolj držati pri delu, kjer se sicer lahko reši vse.
Horoskop devica

Devica


23. Avg – 22. Sep

Čakanje se vam bo zelo dobro obrestovalo. Vaše ideje bodo imele priliko se preliti v prakso. Imejte potrpljenje. Izplačalo se bo. Sicer pa boste danes izvedeli o skrivnost.
Horoskop tehtnica

Tehtnica


23. Sep – 22. okt

Dajte vse od sebe in se potrudite, da uresničite zadeve, ki si jih želite. Naj vas ne osvoji lenoba! Danes nikakor ni pravi dan zanjo. Naj vas delo popelje do sreče.
Horoskop škorpijon

Škorpijon


23. Okt – 22. nov

Zaradi vpliva lune v vodnarju je današnji dan odličen za začetek sodelovanja in načrte, s katerimi ste odlašali že nekaj časa. Tudi čustva bodo umirjena in harmonična.
Horoskop strelec

Strelec


22. Nov – 20. dec

Najpomembneje bo, da z vašo fleksibilnostjo dosežete točko, ki vas bo popeljala na naslednji nivo. Videli boste raznorazne možnosti, med njimi precej novih.
Horoskop kozorog

Kozorog


21. Dec – 19. jan

Imeli boste določene probleme z neko zadevo, ki je nerazrešljiva, vsaj do zdaj se vam je zdelo tako. Vse skupaj se ne zdi prav lahek zalogaj, a vseeno boste uspeli.
Horoskop vodnar

Vodnar


20. Jan – 18. Feb

Zaradi vpliva lune v vašem znamenju vam bodo zadeve tekle gladko. Da dvignete samozavest in izboljšate počutje pa se oblecite v temnomodre ali pastelne barve.
Horoskop ribi

Ribi


19. Feb - 20. mar

Pred vami je razgiban dan, v katerem se bo veliko dogajalo. Možnosti, ki se vam bodo ponudile, bodo ravno prav za vse, kar je povezano z vašimi potrebami. Ne izbirajte predolgo.

Vas zanima: PRIHAJA KITAJSKO LETO KOVINSKEGA BIVOLA