Dnevni horoskop za soboto 7. novembra 2020

horoskop
Dnevni horoskop

Dnevni horoskop za danes, soboto 7. novembra 2020.

Dnevni horoskop za soboto 7. novembra 2020. Preverite smernice in napovedi, ki vam jih podarja dnevni horoskop. Energije današnjega dne povečujejo pozitivne vsebine ega in potrjujejo vašo identiteto.

Dnevni horoskop smernica za horoskop znamenja: Svoje odločitve lahko danes nekoliko prilagodite in odkrili boste, da lahko dogajanje okrog sebe zaznate v povsem novi luči.

horoskop
Dnevni horoskop

Danes ob 8.18 uri preide luna v znamenje leva

Luna je v znamenju leva. Prihaja odlična energija, zato boste želeli biti opaženi in pohvaljeni. Ker boste vzhičeni in željni sprememb, se izogibajte pretiranemu zapravljanju preko interneta, ki vas lahko zavede. Raje za manjši znesek vplačajte srečko, ki vam modra prinese kaj več. Vaša energija bo povečana, zato se podajte v kakšne aktivne športne dejavnosti, da jo sprostite. Mikale vas bodo tudi strastne posteljne avanture.

Posezite po oblačilih v rumeni, oranžni in rdeči barvi. Tisti, ki pa se želite od burnega tempa umiriti, pa se odenite v modro. Všeč vam bodo močne barve, intenzivni vzorci ter občutek, da ste v središču, modnega ali besednega dogajanja. Ahat, karneol ter tigrovo oko, bodo kristali, s katerimi lahko izboljšate svoje razpoloženje.

Kaj pravi dnevni horoskop za soboto 7. november 2020?

Rojeni v znamenju škorpijona in dogodki na današnji dan:

  • Lise Meitner, avstrijsko-švedska fizičarka
  • Lev Trocki, ruski revolucionar
  • Albert Camus, francoski pisatelj, filozof, nobelovec
  • Bojan Zajc, slovenski hokejist
  • Stanislava Brezovar, slovenska balerina

Na današnji dan je bil Franklin Delano Roosevelt ponovno izvoljen za predsednika ZDA. V Rusiji se je začela velika oktobrska revolucija oziroma vstaja v takratnem Petrogradu. Rodil se je tudi Ferenc Erkel, madžarski skladatelj in Marie Skłodowska-Curie, poljsko-francoska fizičarka,kemičarka, nobelovka. Umrl je Kajetan Kovič, slovenski pesnik, pisatelj in prevajalec in Steve McQueen, ameriški filmski igralec.

Vas zanima TO MORATE PREBRATI, ČE STE OBKROŽENI S ŠKORPIJONI

Dnevni horoskop: sobota 7. november 2020

 

Horoskop oven

Oven


20. Mar - 20. Apr

V družinskih odnosih se poskusite učiti na napakah, ki ste si jih dobro zapomnili. Luna v levu prinaša več optimistično obarvanih odločitev, ki vas bodo še kako zamikale s svojo vsebino.
Horoskop bik

Bik


21. Apr – 20. maj

Nikar ne postajajte vedno bolj pasivni, saj vas ugodne okoliščine še vedno spremljajo, le odločiti se morate. V popoldanskih urah se organizirajte tako kot vam je všeč.
Horoskop dvojčka

Dvojčka


21. Maj – 21. jun

Obremenjeni boste na več področjih hkrati, predvsem na poslovnem, zato pomembne načrte preložite. Vaša dejanja bo vodila potrpežljivost, ki bo dobro sprejeta.
Horoskop rak

Rak


22. Jun – 21. jul

Znašli se boste na prelomnici, saj se boste morali odločiti, kaj je za vas pomembno in čemu se želite v prihodnje izogniti. Ko se boste soočali s svojimi željami, bodite potrpežljivi.
Horoskop lev

Lev


22. jul – 22. avg

Težko vas bo danes kljub temu, da bo luna v vašem znamenju upoštevati, saj boste trmasti. Poskusite se prilagoditi tudi če se ne strinjate z vsem, saj je to veliko boljše za vas.
Horoskop devica

Devica


23. Avg – 22. Sep

Dnevni horoskop za soboto 7. novembra 2020

Nekdo se vam bo danes, ko prihajajo prodorne energije zaupal, vendar v tistem trenutku, ko boste popolnoma zatopljeni v svoje težave. Zelo zmedeni boste, vendar počakajte, preden boste odgovorili.
Horoskop tehtnica

Tehtnica


23. Sep – 22. okt

Danes boste čutili posebno povezanost s svojo ljubljeno osebo, saj bo luna v levu prebudila vaše zaznave. Na ostale zadeve boste popolnoma pozabili, kar sploh ne bo slabo.
Horoskop škorpijon

Škorpijon


23. Okt – 22. nov

Z mislimi ne boste ravno osredotočeni na bistvo, uhajale vam bodo k čustvom, ki vas lahko v večernih urah popolnoma ohromijo. Ne vznemirjate se, ker nimate pravega razloga.
Horoskop strelec

Strelec


22. Nov – 20. dec

Ne bojte se nežnosti in bližine ljubljene osebe. Danes bo za vas najpomembneje, kako se boste ujeli z družinskimi člani, ki so značajsko vaše popolno nasprotje.
Horoskop kozorog

Kozorog


21. Dec – 19. jan

V današnjem vzdušju, ki ga bo okrepil vpliv lune v levu se morate potruditi, da boste nasmejani, saj ste v zadnjem času preveč dvomili in se celo znašli na pragu vloge žrtve.
Horoskop vodnar

Vodnar


20. Jan – 18. Feb

Danes dobri nameni ne bodo opaženi, kot bi morali biti, še posebej s strani bližnjih. V ozadju ne bo ničesar slabega, zato se lahko z luno v levu mirno odločite za nekaj vznemirljivega.
Horoskop ribi

Ribi


19. Feb - 20. mar

Ne lotevajte se stvari, ki jim niste dorasli. Več boste imeli od dogovorov, ki bodo zahtevali dolgotrajen trud, kar bo preizkušnja za vašo vztrajnost, po kateri hrepenite.

Preberite tudi Mesečni horoskop ali VPLIV DIREKTNEGA MERKURJA V NOVEMBRSKIH DNEH