Dnevni horoskop za soboto 5. junij 2021

horoskop
Dnevni horoskop za soboto 5. junij 2021

Dnevni horoskop za danes, soboto 5. junij 2021

Predviden čas branja: 2 minutes

Dnevni horoskop za soboto 5. junij 2021. Preverite smernice in napovedi, ki vam jih podarja dnevni horoskop, svetovni dan okolja. Fizične energije boste imeli danes več kot dovolj, zato o utrujenosti ne bo tokrat niti sledu.

Horoskop nasvet za današnji dan: Danes se vzravnajte in poglejte naprej, saj tako krepite moč in dovoljujete, da celotno vesolje podpira vašo pokončno držo.

Luna je v znamenju ovna

Vsega se boste lotili z več elana in z lahkoto boste dokončali nekaj, kar vas bremeni že nekaj dni. Prihaja tudi brezobzirnost in težje razumevanje dejstev, ki jih lahko spregledamo. Pazite se poškodb in nerodnosti, še posebej na območju glave in v prometu, kjer bo v teh dneh več ljudi morda prevozilo rdečo luč. Šport je najboljša izbira, saj boste usmerili svojo odvečno energijo v gibanje. V tekmovalnih športih pa se vam skoraj zagotovo obeta zmaga.

Prihaja zavest, ki se sama sebe zaveda skozi akcijo.

Kristali, ki vas bodo pravilno usmerili so ametist, kamena strela in karneol. Podajte se raje v nakupovanje, še posebej, če v svoji omari že nekaj časa pogrešate kakšen bolj drzen kos. Lahko se pojavi težava, kaj obleči. Na koncu se boste odločili za prodorne kombinacije, vendar je lahko prisotne tudi nekaj površnosti. Barva dneva bo rdeča, v vseh odtenkih, zato zberite pogum in si privoščite nenavadne kombinacije, s katerimi boste pritegnili pozornost.

Zemlja nudi dovolj, da zadovolji vsako človeško potrebo, ne pa človeškega pohlepa.

Mahatma Gandhi

Rojeni v znamenju dvojčka in dogodki na današnji dan:

  • Charles Hartshorne, ameriški filozof
  • Federico García Lorca, španski pesnik
  • Velimir Bata Živojinović, srbski igralec
  • Charles Joseph Clark, kanadski predsednik vlade
  • Andrej Miklavc, alpski smučar

Na današnji dan izide prva uradna različica spletnega brskalnika Mozilla. Slovenska skupščina sprejme več osamosvojitvenih zakonov. Prvič doseženo agregatno stanje Bose-Einsteinov kondenzat. Odpre se Gospodarsko razstavišče v Ljubljani. Rodil se je Pancho Villa, mehiški revolucionar in John Couch Adams, angleški astronom. Rodil se je tudi ameriški režiser Tony Richardson. Umrl je Princ Viljem Švedski, vojvoda Södermanlandski in Ronald Wilson Reagan, ameriški predsednik.

Zemlja ne pripada nam, mi pripadamo Zemlji.

Marlee Matlin
Na kakšen način se bo v negativnem smislu danes odražal nemir?

Dnevni horoskop napoveduje, da se lahko ovnov nemir in napetost odražata v obliki glavobolov.

Katera astro znamenja boste danes znala izkoristiti svoje potenciale v pravi smeri?

Danes boste znali v pravi smeri izkoristiti svoje potenciale rojeni v znamenju ovna, device in vodnarja.

Preberite tudi: LJUBEZENSKI HOROSKOP ZA MESEC JUNIJ 2021

Horoskop oven

Oven


20. Mar - 20. Apr

Energija današnjega dne, ki jo prinaša luna v vašem znamenju vam bo zelo pogodu. Vse se bo vrtelo z vam ljubo hitrostjo, pustite se navdušiti in počasi boste dosegli premike naprej.
Horoskop bik

Bik


21. Apr – 20. maj

Nekaj, kar čakate že nekaj časa, boste končno dobili in takoj vam bo odleglo, saj ste že utrujeni. Poslovne zadeve boste vseeno preložili, saj bi se radi zavzeli bolj zbrano in precizno.
Horoskop dvojčka

Dvojčka


21. Maj – 21. jun

Umirite se in si enkrat za spremembo kljub aktivni energiji lune v ovnu življenje ogledujte v duhu harmonije. Vzemite si popoldne čas za stvari, ki jih že dolgo niste počeli.
Horoskop rak

Rak


22. Jun – 21. jul

Danes vam bo zaradi lune v ovnu nagajalo pretiravanje. Na poslovnem področju bo veliko dela in zapletov, toda precej misli bo povezanih s prostim časom, po katerem močno hrepenite.
Horoskop lev

Lev


22. jul – 22. avg

Odločiti se morate glede čustev, čeprav vas nekaj še vedno ustavlja in vam povzroča zmedo. Lahko ste mirni, ker vam bo marsikaj šlo od rok, čeprav je bil začetek precej težak.
Horoskop devica

Devica


23. Avg – 22. Sep

Ostajajte odprti za priložnosti in jih pogumno udejanjite, saj vam luna v znamenju ovna obljublja manjši napredek, do katerega se lahko povzpnete počasi, vendar zelo vztrajno.
Horoskop tehtnica

Tehtnica


23. Sep – 22. okt

Prihaja nekaj možnosti za izbiro, čeprav ste še vedno nedoločni in trmasti. Napak nočete ponavljati, vendar vas bo situacija prisilila prav v takšna dejanja, kar vas bo utrudilo.
Horoskop škorpijon

Škorpijon


23. Okt – 22. nov

Zelo vam bo v današnjem dnevu z luno v ovnu koristil stik z znancem, ki je najbolj direkten in iskren. Prišli boste do nekaterih zelo žgečkljivih spoznanj, ki vas bodo presenetila.
Horoskop strelec

Strelec


22. Nov – 20. dec

Nekaj boste naredili na podlagi trenutnega občutka in morda vam bo potem celo žal. Ob delovnih dogovorih na vsak način poskrbite, da bo vaš trud opažen ter da vas bodo sprejeli.
Horoskop kozorog

Kozorog


21. Dec – 19. jan

Ne dovolite si, da bi nekdo postal vaš nadzornik in bodite previdni, preden se spustite v utrudljive konflikte. Previdnost velja tudi na ljubezenskem področju, kjer boste neodločni.
Horoskop vodnar

Vodnar


20. Jan – 18. Feb

Danes bo prišla zaradi lune v ovnu še nekoliko bolj na dan vaša iznajdljiva ter pogumna narava. Navduševali boste z optimizmom, toda previdno, nikar ne zavajajte, raje najprej razmislite.
Horoskop ribi

Ribi


19. Feb - 20. mar

Danes bo čas za sproščene dogodivščine. Dovolite si nekaj zase, počnite stvari, ki vas navdihujejo, prinašajo dobro voljo in širijo vaša obzorja. Pretirana odgovornost vam ne bo všeč.

Vas zanima: Mesečni horoskop JUNIJ 2021 ali KAKO DO USPEHA S POMOČJO NEUSPEHA?