Dnevni horoskop za soboto 3. julija 2021

horoskop
Dnevni horoskop za soboto 3. julija 2021

Dnevni horoskop za danes, soboto 3. julija 2021

Predviden čas branja: 3 minutes

Dnevni horoskop za soboto 3. julija 2021. Preverite smernice in napovedi, ki vam jih podarja dnevni horoskop. Vsaj glede pomembnega dogovora se držite zastavljenega in nikar ne pretiravajte s trmo.

Horoskop nasvet za današnji dan: Vsak začetek je težek, zato bodite pametnejši in prvi popustite v situaciji, ki ne bo najbolj enostavna.

horoskop
Današnji lunin vpliv

Danes ob 14:28 uri preide luna v znamenje bika

Dopoldan se boste vsega lotili z več elana in z lahkoto boste dokončali nekaj, kar vas bremeni že nekaj dni. Prihaja tudi brezobzirnost in težje razumevanje dejstev, ki jih lahko spregledamo. Pazite se poškodb in nerodnosti, še posebej na območju glave in v prometu, kjer bo več ljudi morda prevozilo rdečo luč. Šport je najboljša izbira, saj boste usmerili svojo odvečno energijo v gibanje. V tekmovalnih športih pa se vam skoraj zagotovo obeta zmaga.

Ugodno za pričetek del, ki jih želimo dokončati hitro, pa tudi za dajanje pobud, podpis pogodb, poučevanje, kratke poti, šport in rekreacijo, mehanična dela ter ukvarjanje z živalmi.

Popoldan, pa prihaja z luno v biku notranja umirjenost. Tokrat bi se lahko soočili s svojo neodgovornostjo in ugotovili, kako trdno resnično stojite na realnih tleh v življenju. Dokažete lahko svojo sposobnost sporazumevanja, moč vodenja, saj prihaja čas usmerjanja energije v nove podvige. Živahnejše bo postalo tudi delovanje spolnih hormonov in vaše spolno poželenje bo naraslo. Pojavi se lahko tudi nekaj ležernosti, zato si nikar ne zadajajte pretežkih opravil. Vse, kar boste danes vnašali v telo za krepitev in gradnjo, naj bi imelo dvojni učinek.

Danes praznuje Lorella Flego: Astro profil

Sonce se je ob njenem rojstvu nahajalo v drugi dekadi znamenja Raka. Je izredno čustvena in občutljiva oseba, romantičnega značaja. Potrebuje čim več svobode, a razvijati mora tudi vztrajnost. Družina ji ogromno pomeni in je zanjo pripravljena narediti vse. Mars se je ob njenem rojstvu nahajal v znamenju Leva. Ima veliko ponosa in uživa delati stvari na lastno pobudo. Njen občutek za pravičnost prinaša rešitve. Premore precej samozavesti in tudi poguma.

Luna se je ob njenem rojstvu nahajala v znamenju Strelca, zato je izjemno entuziastičnega značaja in nenehno na poti. Odlikuje jo večna žeja do učenja življenjskih modrosti, privlačijo jo filozofske, pa tudi novinarske in pisateljske vode. Nenehno se predaja branju, raziskovanju, spoznavanju novih ljudi, širjenju pogledov na svet. Hitro se za nekaj ogreje in navduši, a tudi hitro odneha, saj ni ravno najbolj potrpežljive narave.

Živiš danes, smej se danes, danes bodi srečen!

Phil Bosmans

Rojeni v znamenju raka in dogodki na današnji dan:

  • Franz Kafka, češko-avstrijski pisatelj
  • Franc Flere, slovenski harmonikar
  • Tom Cruise, ameriški filmski igralec
  • Jure Šinkovec, slovenski smučarski skakalec
  • Sebastian Vettel, nemški dirkač formule 1

Na današnji dan se v Helsinkih se prične ustanovno zasedanje KEVSa. Ameriški predsednik Lyndon Johnson podpiše odlok, ki prepove rasno razlikovanje na javnih mestih. V Ljubljani odprta prva mednarodna grafična razstava, ki pomeni začetek bienala. Rojstni dan Združenih držav Amerike. Rodil se je Robert Adam, škotski arhitekt in Ramón Gómez de la Serna, španski pisatelj. Umrla je Ilka Vašte, slovenska pisateljica in Jim Morrison, ameriški rockovski pevec, pesnik.

Kateri del dneva bo bolj optimističen in predvsem prijeten?

Dnevni horoskop napoveduje, da boste najbolj zadovoljni in umirjeni v popoldanskih urah.

Katera astro znamenja se boste danes ujela v situacijo, kjer bo trma stopila v ospredje?

V današnjem dnevu bo trma ujela rojene v znamenju bika, dvojčkov in škorpijona.

Preberite tudi: Mesečni horoskop JULIJ 2021 ali ODNOSI: RAVNOTEŽJE SPREJEMANJA IN DAJANJA

Horoskop oven

Oven


20. Mar - 20. Apr

Spodbudne energije boste najlažje izkoristili na finančnem področju. Pozitivna naravnanost vas vodi v pomembne finančne odločitve. Vaša pričakovanja so zelo velika, vendar se lahko uresničijo.
Horoskop bik

Bik


21. Apr – 20. maj

Danes boste popolnoma prepričani vase in v svoj prav, kar lahko nekoga v vaši okolici zmoti, oziroma pripelje do tega, da bo na vas gledal popolnoma drugače, kot običajno. Zvečer vas bo razveselila luna v vašem znamenju.
Horoskop dvojčka

Dvojčka


21. Maj – 21. jun

Navduševali boste s samozavestjo, toda previdno, nikar ne zavajajte ljudi. Posledice zaradi pretiranega optimizma že poznate. V popoldanskih urah bo vse bolj enostavno.
Horoskop rak

Rak


22. Jun – 21. jul

Danes je čas za odklop. Dovolite si čas zase, počnite stvari, ki vas navdihujejo, prinašajo dobro voljo in širijo vaša obzorja. Pretirana zaskrbljenost naj sedaj malce počaka.
Horoskop lev

Lev


22. jul – 22. avg

K sreči vam je jasno, kako se izogniti rutini. Prijetno vam bo, posebno v družbi mlajših. Končno bo rešeno nekaj, kar vaju je s partnerjem dolgo obremenjevalo in preprečevalo dobre energije.
Horoskop devica

Devica


23. Avg – 22. Sep

Zaželeli si boste nekaj lepega, lahko se presenetite s filmom, knjigo in domišljijo, kar vas bo tokrat celo razveselilo in napolnilo s pozitivno energijo. Luna v biku prinaša zvečer umirjenost.
Horoskop tehtnica

Tehtnica


23. Sep – 22. okt

V ljubezni vam gre presenetljivo dobro, čeprav ste se bili pripravljeni vdati, posebno če gre tudi za osebo, ki se je zaradi tega znova oddaljila. Ni več izgovorov, zato se čim prej soočite.
Horoskop škorpijon

Škorpijon


23. Okt – 22. nov

Srečevali se boste s starimi težavami, ki vas lahko obremenijo in prisilijo v to, da se z nekom končno odkrito pogovorite o vsem, kar vas muči v zadnjem času. Uspelo vam bo nemogoče.
Horoskop strelec

Strelec


22. Nov – 20. dec

Izogibajte se alkoholnim pijačam, saj bi te le škodovale vašemu fizičnemu in psihičnemu stanju. Zvečer se sprostite ob dobrem filmu. Samski si želite mir in čas samo zase.
Horoskop kozorog

Kozorog


21. Dec – 19. jan

Razveselile vas bodo novice od nekoga pomembnega. Pogrešate več dogajanju in vse skupaj se bo zavrtelo precej nepričakovano, ko se vas bo spomnil nekdo, ki je še vedno v vaših mislih.
Horoskop vodnar

Vodnar


20. Jan – 18. Feb

Danes bo na vrsti ljubezensko področje. Samski stan je lahko zelo čudovit, zato le izkoristite njegove prednosti. Vezani se boste z veseljem posvetili partnerju in uživali.
Horoskop ribi

Ribi


19. Feb - 20. mar

Stvari se spreminjajo in prilagajanje bo v današnjem dnevu zato neogibno. Prehod lune v bika bo doprinesel nekaj trme, ki pa ji nikar ne polagajte posebne pozornosti.

Vas zanima: LJUBEZENSKI HOROSKOP ZA MESEC JULIJ 2021