Dnevni horoskop za soboto 28. avgusta 2021

horoskop
Dnevni horoskop za soboto 28. avgusta 2021

Dnevni horoskop za danes, soboto 28. avgusta 2021

Predviden čas branja: 3 minutes

Dnevni horoskop za soboto 28. avgusta 2021. Preverite smernice in napovedi, ki vam jih podarja dnevni horoskop. Čeprav doživljate precej težke čase, bi se morali s pomočjo konjunkcije med Luno in Uranom zavedati, da imate srečo, da ste sploh lahko dosegli to kar imate.

Horoskop nasvet za današnji dan: Melanholično počutje se bo razblinilo. Čustveno boste odprti, vsega se boste lotili z veseljem. Zdaj je čas, da si popravite svoj ugled.

horoskop
Luna je v znamenju Bika

Luna je v znamenju Bika

Drugo astrološko znamenje bik je po temperamentu melanholično, sicer pa materialistično, praktično in plodno znamenje. V tem znamenju luna zaradi svoje razvnetosti izraža svoje najbolj pozitivne lastnosti. Zemeljsko znamenje, ki ustreza življenjskemu obdobju otroštva, vlada tudi letnemu času pomladi. Tempo življenja se v teh dneh nekoliko upočasni. Postanemo bolj umirjeni, a tudi trdovratnejši in bolj uporni. Nagon po preživetju, pridobivanju in uživanju nas vzpodbuja k nakupom ter zadovoljevanju čutov.

Zaradi čutnosti in mesene opojnosti pooseblja razbrzdan značaj.

Poudarjena atributa v teh dneh sta zagotovo vztrajnost in trmoglavost, zato se boste težko prilagodili hitrim spremembam in novostim. Čas primeren za odkrivanje svoj čutov in gradnjo trdnih temeljev v domačem okolju. Pri uresničevanju svojih hotenj boste bolj samovoljni in nepopustljivi, še posebej če se srečate z odporom. Težko boste prenesli, če drugi storijo več, kot vi zmorete, zato vas lahko želja po veljavi in častihlepje zapeljeta, da postanete zavistni in nenaklonjeni. V teh dneh boste pri partnerju iskali smisel za domačnost in nežnost, ter čut za gospodarnost.

Danes praznuje Jason Priestley: Astro profil

S Soncem, ki se je ob njegovem rojstvu nahajalo v znamenju Device je zadržan in resen, vendar samo takrat, ko ni v svoji dobri družbi, kjer se popolnoma razživi in odpre. Njegov karakter bi lahko primerjali s karakterjem Brandona, ki ga je igral v 90210, saj je tudi v zasebnem življenju zelo pošten, prilagodljiv in pripravljen priskočiti na pomoč.

Z luno, ki se je ob njegovem rojstvu nahajala v znamenju Rib je v ljubezenskih odnosih globok, nežen in popolnoma predan ljubljeni osebi, ki ji zna tudi zaupati in dvoriti. Mars v Strelcu me daje posebno prisrčnost in privlačnost. Vedno se s svojim humorjem znajde v vsaki situaciji in je zelo rad svoboden.

Tema ne more pregnati teme, to lahko naredi le svetloba. Sovraštvo ne more pregnati sovraštva, to lahko naredi samo ljubezen.

Martin Luther King

Rojeni v znamenju device in dogodki na današnji dan:

  • Ivan Tavčar, slovenski pisatelj
  • Shania Twain, kanadska country in pop pevka
  • Senad Tiganj, slovenski nogometaš
  • Anders Bardal, norveški smučarski skakalec
  • Bojan Krkić, srbsko-španski nogometaš

Na današnji dan uradno začne veljati razveza zakona med princem Charlesom in Diano Spencer. Častiti Martin Luther King mlajši na washingtonskem zborovanju Afroameričanov pove svoj znameniti govor I have a dream. Senator Strom Thurmond začne najdaljši 24 ur, 19 minut govor v zgodovini ameriškega Senata. Mao Dzedung in Čang Kaj-Šek se srečata v Čunkingu. Rodil se je Angelo Cerkvenik, slovenski dramatik, pisatelj in Matej Hubad, slovenski zborovodja. Umrl je Beno Zupančič, slovenski pisatelj in Anton Lajovic, slovenski skladatelj. Umrla je tudi Zdenka Cerar, slovenska pravnica, telovadka, in političarka.

Blagor mu, ki ima v časih groze in trepeta še moč spominjati se zornih prejšnjih dni!

Ivan Tavčar
Kaj lahko pričakujete danes s konjunkcijo med Luno in Uranom?

Dnevni horoskop napoveduje, da lahko doživite kakšno presenečenje ali nenavadno situacijo.

Katera astro znamenja bodo danes največ časa preživela za računalnikom?

V današnjem dnevu boste ves dan brskali rojeni zračnih znamenjih.

Preberite tudi: SE ZNAJDETE NA POTI SPOZNAVANJA SAMEGA SEBE?

Horoskop oven

Oven


20. Mar - 20. Apr

S pomočjo lune v biku boste naredili velik napredek na območju osebnostne rasti, tako da boste lahko uskladili vaša čustva z nekoliko bolj racionalnim pogledom na svet.
Horoskop bik

Bik


21. Apr – 20. maj

Z ljudmi boste hitreje kot običajno našli skupne točke, veliko bo pogovorov, veliko kreativnih podvigov, ki vas bodo popeljali v želeno smer. Ugoden dan z luno v vašem znamenju.
Horoskop dvojčka

Dvojčka


21. Maj – 21. jun

Določena čustvena situacija bo delovala na vas precej dramatično, zato se lahko odnosi s prijatelji precej zapletejo. Vaš način razmišljanja ni v skladu s trenutnim dogajanjem.
Horoskop rak

Rak


22. Jun – 21. jul

Nekomu boste očitali, da se moti, a kaj, ko bodo številna kruta dejstva govorila proti vam. Zvečer vam dobra energija lune v biku pomagala, da se boste spočili in si nabrali energije.
Horoskop lev

Lev


22. jul – 22. avg

Spočite si, saj ste zelo utrujeni. Romantičen dogodek bo kot nalašč za to, da vas vznemiri in z vplivom lune v biku popelje v čarobno radost ljubezni. Zelo pomembna vam bo globina.
Horoskop devica

Devica


23. Avg – 22. Sep

Hitite, z občutkom, da ničesar ne smete zamuditi, vendar bodite previdni, še posebej pri vožnji. Prav tako ste spet preveč zapravljivi, potem se vedno znova jezite nase.
Horoskop tehtnica

Tehtnica


23. Sep – 22. okt

Ker ste trenutno v čudnih energijah, bodo medsebojni odnosi vznemirljivi, pa tudi napeti in zahtevnejši, kot ste jih vajeni običajno. Nikar ne stavite na nekoga, ki vas vedno razočara.
Horoskop škorpijon

Škorpijon


23. Okt – 22. nov

Izredno zanimiv preobrat vas čaka že sredi dneva. Sprva boste sicer zadržani, v resnici pa številni čakajo le na vašo odločitev, zato pohitite. Odpravite se v naravo, saj potrebujete gibanje.
Horoskop strelec

Strelec


22. Nov – 20. dec

Zaradi lune v biku boste precej občutljivi na čustvenem področju. Prav možno je, da se boste poslovili od določenega načina razmišljanja, ki ni prinašalo rezultatov in vas je le jezilo.
Horoskop kozorog

Kozorog


21. Dec – 19. jan

Nekaj se vas bo dotaknilo bolj, kot ste upali, in lahko začnete novo poglavje, posebno glede izpopolnjevanja ali v ljubezenskih odnosih, kjer očitno še ni izrečena zadnja beseda.
Horoskop vodnar

Vodnar


20. Jan – 18. Feb

Zoprna situacija bo zahtevala od vas, da iščete možnosti za zaslužek ali nove možnosti, povezane z materialnim odnosom. V partnerstvu bo prisotnih veliko nedorečenosti.
Horoskop ribi

Ribi


19. Feb - 20. mar

Dan z vplivom lune v biku bo primeren za počitek in obnovo telesa in duha. Končno boste razčistili z določenim odnosom, saj vam energije, ki so trenutno prisotne nikakor ne ustrezajo.

Vas zanima: ROK JE RAZOČARAN, SAJ GA JE ZAMENJALA ZA DROGE