Dnevni horoskop za soboto 27. junija 2020

Dnevni horoskop
Dnevni horoskop

Dnevni horoskop za danes, sobota 27. junija 2020.

Dnevni horoskop – Astro novice in zabava s področja astrologije, dan slovenske policije. Preverite smernice in napovedi, da bo današnji dan privabil iz vas najbolj prijetno in toplo plat. Zaustavite se tam, kjer se dobro počutite.

Horoskop smernica za vsa znamenja: Danes boste izredno spremenljivega počutja, labilni in občutljivi. Prišli boste do zaključka, da se je bolje umakniti v svoj svet.

Dnevni horoskop
Dnevni horoskop

Luna je v znamenju device

Sedaj je pravi čas da na več področjih naredite red in se znebite dvomov, strahov in ostalega balasta. Zaradi povečane kritičnosti v teh dneh ne pričakujte prijetnih komplimentov in opazk.

Ob 22.16 preide luna v znamenje tehtnice.

V večernih urah boste iskali dotike in objeme. Vaša notranjost se bo umirila in le tako boste lažje ustvarili ravnovesje.

Danes praznuje Jaka Šuligoj, filmski režiser Astro profil

S Soncem v znamenju raka je nežen, previden, zadržan, občutljiv in venomer izbira besede, ki so globoke ter premišljene. Njegova narava je mirna in diskretna in nagnjena k sprejemanju vtisov in občutkov drugih ljudi. Z Luno v znamenju strelca se rad podaja v neznane, globoke poti in avanture, kjer najde svoj smisel. Odlično se znajde v vseh situacijah, saj je poln entuziazma. Privlačijo ga dolga potovanja in raziskovanje neznanega in neodkritega. Ko pride do določenega intuitivnega prebliska, deli novo informacijo s celim svetom, na zelo razpršen način, zato ga ljudje običajno ne jemljejo resno.

Vse, kar si lahko predstavljamo je resnično.

Pablo Picasso

Rojeni v znamenju raka in dogodki na današnji dan:

Janez Puch, slovensko-avstrijski inženir, industrialec
Gaston Bachelard, francoski filozof
Anna Moffo, ameriška sopranistka italijanskega rodu
Krzysztof Kieślowski, poljski filmski režiser
Isabelle Adjani, francoska filmska igralka

Na današnji dan se je začela slovenska desetdnevna vojna. Umrl je Jack Lemmon, ameriški filmski igralec in tudi Bud Spencer, italijanski igralec. Rodil se je slovenski skladatelj Gojmir Gregor Krek.

Preberite tudi: tedenski horoskop.

Dnevni horoskop za soboto 27. junija – današnji horoskop

 

Horoskop oven

Oven


20. Mar - 20. Apr

Danes bo samozavesten pristop najboljši način, da se sprostite in uporabite višek energije. Nakupovanje vam bo dobro delo, pod pogojem, da ne boste zapravili preveč za neumnosti.
Horoskop bik

Bik


21. Apr – 20. maj

S težavo boste kljub ugodni luni v devici ločili pomembna dejstva od stvari, ki jih lahko zanemarite. V ljubezni bo danes za vaše želje manj posluha, a predvsem zato, ker preveč komplicirate.
Horoskop dvojčka

Dvojčka


21. Maj – 21. jun

Določene stvari se ponavljajo, čeprav še vedno preveč zaupate in pričakujete, da se bo razpletlo drugače. Nadaljujte spontano in brez načrtovanja, kljub temu, da vas bo energija lune v devici usmerjala nasprotno.
Horoskop rak

Rak


22. Jun – 21. jul

Dogovorili se boste brez ovinkarjenja ali iskanja nepotrebnih, zasilnih izhodov. Vse skupaj bo hitro prebudilo vašo domišljijo in zvečer, ko luna preide v tehtnico podžgalo ljubezenske želje.
Horoskop lev

Lev


22. jul – 22. avg

Nenehno si dopovedujete, da ste se veliko naučili in da se ne boste razburjali po nepotrebnem, toda danes vam to ne bo najbolj uspevalo. Preveč boste raztreseni in utrujeni.
Horoskop devica

Devica


23. Avg – 22. Sep

Dnevni horoskop za soboto 27. junija 2020

Praktični boste in raje kot brezdelju se boste posvečali konkretnim zadevam in zahtevali nekaj več od nekoga, ki je za vas v zadnjem času s svojim pogledom na stvari zelo pomemben.
Horoskop tehtnica

Tehtnica


23. Sep – 22. okt

Na zadržanost se nikar danes, ko bo skozi dan luna v devici ne odzivajte napadalno. Pozno zvečer se vračate v pravo smer. Vse bo dobro, če boste varčevali z nepotrebnimi pripombami.
Horoskop škorpijon

Škorpijon


23. Okt – 22. nov

Niste preveč razpoloženi za to, da bi nekoga vzpodbujali, saj boste imeli preveč dela sami s sabo. Vsekakor pa bi morali zavarovati svoje interese, predvsem z ustreznimi argumenti.
Horoskop strelec

Strelec


22. Nov – 20. dec

Pred vami je skozi dan, ko bo luna v devici majhen napredek v odnosu, toda nič odločilnega. Vse se odraža tudi na vašem razpoloženju ki bo v boljšem stanju šele pozno zvečer.
Horoskop kozorog

Kozorog


21. Dec – 19. jan

Vse poteka po ustaljeni shemi, morda celo bolj učinkovito, kot ste sploh pričakovali. Tokrat se lahko resnično sprostite in načrtujete pomembne zadeve za nekoliko bolj težka obdobja.
Horoskop vodnar

Vodnar


20. Jan – 18. Feb

Nadaljujejo se manjše težave z zdravjem in počutjem, posebno zaradi napačne prehrane. Nikar ne bodite več suženj navad, saj vas to le vleče navzdol. Upoštevajte pametne nasvete.
Horoskop ribi

Ribi


19. Feb - 20. mar

V današnjem dnevu ne bo dovolj časa, da bi se pomembni zadevi natančno posvetili. Ne dovolite, da vas iztirijo, posebno glede zadeve, kjer še nočete prikimati in narediti koraka.

Preberite tudi Poletni horoskop.