Dnevni horoskop za soboto 27. februarja 2021

horoskop
Dnevni horoskop za soboto 27. februarja 2021

Dnevni horoskop za danes, soboto 27. februarja 2021

Predviden čas branja: 3 minute

Dnevni horoskop za soboto 27. februarja 2021. Preverite smernice in napovedi, ki vam jih podarja dnevni horoskop. Prisiljeni se boste nadzirati v odnosih, v nasprotnem primeru se boste ves čas vrteli v manjših konfliktih.

Nasvet za današnji dan: Zanimale vas bodo težave drugih, zato pazite, da ne boste v navalu svoje radovednosti koga prestrašili in povzročili čisto napačnega vtisa o sebi.

horoskop
Luna v znamenju

Luna je v znamenju device

Devica, šesto znamenje zodiaka, ki označuje življenjsko obdobje konec mladosti je po temperamentu melanholično, sicer pa intelektualno, skrbno, delavno, praktično, konzervativno, kritično in analitično znamenje. Ponazarja željo po analitičnem pristopu in perfekcionizmu na vseh področjih dolžnosti. Njena prispodoba je čista energija, prav tako njena življenjska energija novega obdobja požete zemlje. Odlikuje jo samodisciplina, v zodiakalnem krogu ima najbolj razvit čut za dolžnost in odgovornost.

Sposobnost funkcionalne povezanosti med umom in telesom ustvarja bolj stabilno zdravje, medtem ko nerazumevanje zahtev fizičnega in psihičnega telesa ustvarja tendenco k slabšemu vitalnemu potencialu. Izbira hrane, oblačil, telesne kondicije, druženja, prav tako vpliva na stanje duha in zdravja. Ugodno za nadurno delo, pospravljanje, čiščenje, rutinska dela, domača popravila, nabiranje in pripravo zelišč, vrtnarjenje, skrb za telo in zdravje, za pomoč in izlete v naravo. Neugodno za družabno življenje.

Danes nastopi ob 9.17 uri polna luna

Polna luna vas usmerja, da se poglobite vase in se osredotočite na rešitve. Zapisujte si pomembne prebliske, saj vas lahko dolgoročno rešijo pred zagato. Soočali se boste s starimi vzorci, polna luna bo umirila vaše nemirno srce, vendar ga bo po drugi strani tudi obremenila, zato se raje posvetite telesu in negi.

Poglabljali se boste v dvome in strahove, težko se boste zaščitili pred zunanjimi vplivi. V zraku bo prisotna erotična energija, zato boste bolj razpoloženi za seks in ljubljenje.

Rojeni v znamenju rib in dogodki na današnji dan:

  • Enrico Caruso, italijansko-ameriški tenorist
  • John Ernst Steinbeck, ameriški pisatelj, nobelovec
  • Elizabeth Taylor, ameriška filmska igralka
  • Big Game James – Ager Worthy, ameriški košarkar
  • Rozonda Thomas, ameriška pevka

Na današnji dan je v Ljubljani ustanovljeno Slovensko planinsko društvo. James Chadwick odkrije nevtron. Rodil se je tudi Adolf Augustitš, dekan Slovenske krajine in Rudolf Steiner, švicarski filozof. Rodil se je tudi Konstantin Veliki, rimski cesar in brazilski arhitekt Lucio Costa ter angleški glasbenik, član skupine Iron Maiden, Adrian Smith. Umrl je Marij Kogoj, slovenski skladatelj in Vid Pečjak, slovenski pisatelj in psiholog.

Katerega področja se bo energija današnje polne lune najbolj dotaknila?

Energija polne lune povezana z astrološkim znamenjem device se bo danes najbolj dotaknila področja zdravja in počutja.

Preberite tudi: ASTRO PROFIL ZNANIH: DOMEN VALIČ

Horoskop oven

Oven


20. Mar - 20. Apr

Zmanjšajte svoja ljubezenska pričakovanja in uživajte v tem, kar vam je na voljo.

Prebudili se bodo spomini, vendar gre bolj za pravljico kot za nekaj, kar bi lahko obudili.
Horoskop bik

Bik


21. Apr – 20. maj

Bodite pripravljeni na sodelovanje, saj vas vodi energija lune v znamenju device. Če ste si naložili težjo obveznost, je ne odlagajte, čeprav boste na tesnem s časom.
Horoskop dvojčka

Dvojčka


21. Maj – 21. jun

Nikar danes, ko boste zaradi lune v devici bolj resni ne ugibajte preveč. Prav kmalu se bo pokazalo, kaj si kdo misli in kaj namerava. Če bi prehitevali, bi se znašli sredi nenavadne situacije.
Horoskop rak

Rak


22. Jun – 21. jul

Preden bi ugotovili, kaj se v resnici dogaja in kakšni so vzroki, bo bistvo problema že skoraj pozabljeno. Nekdo ne namerava povedati resnice, kar vas bo močno zmotilo.
Horoskop lev

Lev


22. jul – 22. avg

Nekaj novic bo prišlo danes ravno v pravem trenutku. Ponovno se vam vračajo stare, dobre ideje in čutite val pozitivne energije. Nadaljujte načrte v povezavi z morebitnim napredkom.
Horoskop devica

Devica


23. Avg – 22. Sep

Leno sobotno jutro je tisto, kar danes kljub luni v vašem znamenju potrebujete. Privoščite si malo daljši spanec, zajtrk v miru in morda še malo poležavanja. Popoldne bo že veliko bolj dinamično.
Horoskop tehtnica

Tehtnica


23. Sep – 22. okt

Korak za korakom boste bližje svojim sanjam. Romantična doživetja vam bodo koristila v ljubezni. Ne bodite pretirano površni, ampak zadeve raje zbrano berite med vrsticami.
Horoskop škorpijon

Škorpijon


23. Okt – 22. nov

Za uspeh boste poskrbeli sami, kar z luno v devici niti ne bo težko. Groza vas je že ob misli, da bi se morali posvetovati, saj navzven kažete sliko sposobne osebe, ki vse zmore storiti sama.
Horoskop strelec

Strelec


22. Nov – 20. dec

Ljubezen vam bo danes močno ogrela srce, čeprav boste morda čutili, da se ji ta trenutek še ne morete v celoti posvetiti. Če morate nekaj urediti, ne čakajte na zadnji rok.
Horoskop kozorog

Kozorog


21. Dec – 19. jan

Čeprav se bo na zunaj zdelo vse v redu, vam bo notranji občutek prišepnil, kam morate podrezati. Ne bo vam žal časa in energije, če mu boste sledili. Večer bo namenjen branju.
Horoskop vodnar

Vodnar


20. Jan – 18. Feb

Domače zaman prepričujete o nečem, kar navdušuje samo vas. Komaj čakate, da slišite le en odgovor, ki bi vam ugajal. Nazadnje bi se utegnili znajti utrujeni in brez rezultatov. Bodite bolj praktični.
Horoskop ribi

Ribi


19. Feb - 20. mar

Narava bo vaša zaupnica. Hrepeneli boste po tistem, kar je novo in drugačno. Čas bo v lastnem bistvu namenjen temu, da se vam bodo odprle nove poti in zanimive priložnosti.

Vas zanima: VENERA V RIBAH: PRIHAJATA NEŽNOST IN OBČUTLJIVOST