Dnevni horoskop za soboto 26. decembra 2020

horoskop
Dnevni horoskop

Dnevni horoskop za danes, soboto 26. decembra 2020.

Dnevni horoskop za soboto 26. decembra 2020. Preverite smernice in napovedi, ki vam jih podarja dnevni horoskop, Slovenija – dan samostojnosti in enotnosti. Z veseljem se boste smukali po kuhinji in iskali dobrote, s katerimi boste izboljšali počutje.

Dnevni horoskop smernica za horoskop znamenja: Da bo v domačem okolju danes vse skupaj bolj prijetno, se naučite pazljivo prisluhniti.

horoskop za danes
Dnevni horoskop

Luna je v znamenju bika

Danes boste pri partnerju iskali smisel za domačnost in nežnost, ter čut za gospodarnost. Ko se luna nahaja v zodiakalnem znamenju bika bodo na preizkušnji vsi vaši čuti še zlasti dobrih okusov – hrane, prijetnih vonjav in pomirjajočih zvokov, katere prejemate preko bikove simbolike lastnosti, od tu tudi izredni prvinski čut za estetiko. Objekti njegovih zaznav in stopnja fizičnega kontakta z drugimi bo v teh dneh določila senzualnost in željo po dotikih.

Umetnost in narava vas bosta v teh dneh napolnili s svetlobo. Zaradi vestnosti in potrpežljivosti se boste v umirjenem okolju z lahkoto zbrali in opravili tudi z zoprnimi opravili. V teh dneh boste zbrani in vaše urejene misli vas bodo razveseljevale na vseh področjih.

Dan samostojnosti državni praznik

Ta dan obeležuje razglasitev izidov plebiscita o samostojnosti 26. decembra 1990. Plebiscit je potekal 23. decembra 1990, na katerem je od 93,2 odstotkov udeleženih volivcev. Na vprašanje: Ali naj Slovenija postane samostojna in neodvisna država?, je okoli 95 odstotkov odgovorilo pritrdilno. Ta dan so Slovenci pokazali največjo mero enotnosti v svoji zgodovini. Za uspeh plebiscita se je moralo o vprašanju pozitivno opredeliti več kot polovica vseh volilnih upravičencev.

Kaj pravi dnevni horoskop za soboto 26. december 2020?

Rojeni v znamenju kozoroga in dogodki na današnji dan:

  • Mao Dzedung, kitajski voditelj
  • Lars Ulrich, član skupine Metallica
  • Jon Voight, ameriški filmski igralec
  • Jared Leto, ameriški filmski igralec in pevec
  • Aksel Lund Svindal, norveški alpski smučar

Na današnji dan so uradno razglašeni rezultati plebiscita o samostojnosti in neodvisnosti Slovenije. Za samostojno državo je glasovala velika večina 88,5 odstotka vseh državljanov. Rodil se je Henry Miller, ameriški pisatelj in Janez Wolf, slovenski slikar. Umrl je Ludvik Starič, slovenski motociklistični dirkač in Gerald Ford, ameriški predsednik.

Preberite tudi: ŽIVLJENJSKE LEKCIJE LETA 2021 IN PLANET SHANI

Dnevni horoskop: sobota 26. december 2020

Horoskop oven

Oven


20. Mar - 20. Apr

Dan z vplivom lune v biku je odličen za intenzivno telovadbo v domačem okolju, ki vas bo ponovno prebudila. Izžarevali boste posebno energijo, ki jo bo marsikdo začutil.
Horoskop bik

Bik


21. Apr – 20. maj

Poglabljali se boste sami vase in iskali meditativen prostor. Skušali si boste odgovoriti na zapletena vprašanja, ki vas že dalj časa mučijo in na katera še vedno nimate odgovora.
Horoskop dvojčka

Dvojčka


21. Maj – 21. jun

Več se boste danes kljub resni luni v znamenju bika smejali, kot pa jokali. Vaša lepota vam bo pomagala, da boste za ljudi okoli sebe še bolj privlačni, zato boste zadovoljni.
Horoskop rak

Rak


22. Jun – 21. jul

Veselje bo danes, ko bo luna v biku povezano z osebnim področjem, kjer boste tokrat v ospredju in vaš položaj vam bo marsikdo od bližnjih morda celo nekoliko zavidal.
Horoskop lev

Lev


22. jul – 22. avg

Vse kar si boste danes zastavili se bo rešilo vsaj približno tako, kot si vi želite. Na čustvenem področju pa vas čaka nekaj napetosti, konfliktov in kočljivih vprašanj.
Horoskop devica

Devica


23. Avg – 22. Sep

Dnevni horoskop za soboto 26. decembra 2020

Mogoče sploh ne bi bilo slabo če bi si poiskali pomoč ter nasvet, lahko v obliki pogovora ali nekoga, ki so mu takšna vprašanja, ki si jih zastavljate vi lažje rešljiva.
Horoskop tehtnica

Tehtnica


23. Sep – 22. okt

Dan z vplivom lune v biku je odličen za odkrit pogovor. Če ste se v preteklosti prepirali s partnerjem ali otroci, je sedaj idealen čas, da se skupaj in odkritosrčno pogovorite.
Horoskop škorpijon

Škorpijon


23. Okt – 22. nov

Prišlo je obdobje, ko vaša samodisciplina ne bo več delovala tako kot po navadi. Izogibajte se področij, ki bi vas lahko premamili, da bi storili kaj, kar sicer ne bi nikoli.
Horoskop strelec

Strelec


22. Nov – 20. dec

Zasebno življenje se vam bo danes, ko bo luna v biku nekoliko stabiliziralo. Vabljeni boste v spletne pogovore, ki bodo navihani in težko se bo sploh odločiti s kom nadaljevati.
Horoskop kozorog

Kozorog


21. Dec – 19. jan

Ne jemljite vsega tako resno in se raje sprostite. Posvetite se svojemu ljubezenskemu življenju, ki je zadnje čase rahlo trpelo. Znalo bi biti zelo razburljivo in zanimivo.
Horoskop vodnar

Vodnar


20. Jan – 18. Feb

Kljub luni v znamenju bika boste podobni vetru. Povsod po stanovanju vas bo polno in vsak vaš korak bo obarvan z radovednostjo. Domači se vam bodo odprli.
Horoskop ribi

Ribi


19. Feb - 20. mar

Pred vami se bo pojavila izkušnja, ki vam bo razodela ali je še sploh smiselno vztrajati v ljubezenski vezi. Ne pustite, da vas vodi samo srce, zadevo raje temeljito razmislite.

Vas zanima: Kakšna bo vaša prihodnost?