Dnevni horoskop za soboto 17. julija 2021

horoskop dnevni
Dnevni horoskop za soboto 17. julija 2021

Dnevni horoskop za danes, soboto 17. julija 2021

Predviden čas branja: 3 minutes

Dnevni horoskop za soboto 17. julija 2021. Preverite smernice in napovedi, ki vam jih podarja dnevni horoskop. Intenzivnost energije, ki jo boste vložili v delo bo s pomočjo Prvega krajca omogočila, da boste začutili notranje zadovoljstvo.

Horoskop nasvet za današnji dan: Na vsako vprašanje skušajte ustrezno odgovoriti, ne da bi slepomišili, bodite predvsem kratki in jedrnati.

horoskop
Dnevni horoskop – Luna v znamenju

Danes ob 20:38 uri preide luna v znamenje Škorpijona

Na vsakem koraku boste iskali pravo pot za dialog in razumevanje, konflikti vas bodo močno vznemirjali, izogibali se boste spopadu. Prizadevali si boste za dosego višje duhovne stopnje, saj je tehtnica znak razpetosti med telesom in duhom. Umetnost in glasba vas bosta pomirili in vam pomagali poiskati vaše bistvo. V dobri družbi boste s prijetnim kramljanjem zagotovo našli svoje mesto.

Odvisni boste od razpoloženj, hitro se lahko izgubite, vendar lahko nato hitro postanete strastni in predani, tudi zvestoba vam bo ključnega pomena.

S svojim šarmom boste z lahkoto osvojili ljubljeno osebo. Formirala se bo resnična zavest, slaba stran pa je neodločnost, mlahavost, nihanje iz ene skrajnosti v drugo. Zvečer, ko luna preide v znamenje škorpijona pa zaradi povečane potrebe po spreminjanju, lahko zasledite uničevalno vedenje. Vaša sodba bo ostrejša, obarvana z močno intuicijo in prirojeno bistroumnostjo. Hkrati boste močni in zadržani, vendar okretni v besedah in dejanjih, v kolikor vas bo kdo izzval. Čas je zelo neugoden za nova poznanstva, saj vas bo spremljalo nezaupanje, lahko pa se lotite reševanje starih vzorcev, pri čemer boste uspešni.

Danes ob 12:11 uri nastopi Prvi krajec

Prvi krajec prinaša dejaven čas. Veliko se boste ukvarjali sami s sabo. Povečana bo vaša lakota, zato boste ves čas iskali nekaj za pod zob. Izognite se sladkarijam in gaziranim pijačam. Presnovo lahko pospešite z uporabo bolj ostrih začimb. Priporočljive so kure za hranjenje kože. Če želite telo utrditi s kremami ali olji, si privoščite masažo. Mikali vas bodo nakupi oblačil in obutve, vaš okus bo nihajoč, zato se zanesite tudi na mnenje prijateljice.

V nasprotju z ljubeznijo pa je prijateljstvo jasnovidno.

Philip Soupault

Danes praznuje David Hasselhoff: Astro profil

S Soncem v tretji dekadi Raka je občutljiv, privlačen in nekoliko skrivnosten. Njegova pesniška duša, ki je zelo dovzetna za vplive iz okolja, spremenljivega in muhastega počutja, ga postavlja v odnosih na zelo dobro pozicijo, saj vedno razume vse in vsakega. O svojih težavah ne razlaga naglas, ampak jih rešuje sam.

Luna v VII. Hiši Dvojčkov mu daje razigranost in spontanost. Na poslovnem področju ni obremenjen, vendar mu kljub vsemu večina stvari brez velikega truda uspeva tako kot si želi. V zibelko mu je položena sreča pri denarju. Ascendent v znamenju Škorpijona nakazuje, da je sposoben prikrivati svoja čustva, včasih tudi v lastno škodo.

Rojeni v znamenju raka in dogodki na današnji dan:

  • Donald Sutherland, kanadski filmski igralec
  • Vince Guaraldi, ameriški džezovski glasbenik
  • Angela Merkel, nemška političarka
  • Jan Wouters, nizozemski nogometaš in trener
  • Matti Nykänen, finski smučarski skakalec

Na današnji dan borzni indeks Nasdaq prvič preseže vrednost 1000. V kalifornijskem Anaheimu blizu Los Angelesa odprt Disneyland. Začetek potsdamske konference. V Šentjoštu nad Horjulom ustanovljena prva vaška straža. V Potsdamu začelo vrhunsko srečanje treh velesil – ZDA, Velike Britanije in SZ. Rodil se je Alexius Meinong, avstrijski filozof in Alexander Gottlieb Baumgarten, nemški filozof. Umrl je Bratko Kreft, slovenski dramatik, pripovednik in Imre Augustič, slovenski pisatelj, pesnik. Umrla je tudi legendarna džezpevka in filmska igralka Eleanora Fagan – Billie Holiday.

Kaj prinaša na področju osebne rasti vpliv Prvega krajca?

Dnevni horoskop napoveduje, da lahko zaradi energije pRvega krajca na področju osebne rasti pričakujete napredek.

Katera znamenja zodiaka boste imela danes največ dela sama s sabo ter s svojimi mislimi?

Danes boste imeli največ dela sami s sabo ter s svojimi mislimi raki, strelci in kozorogi.

Preberite tudi: KATERI KRISTAL IZBRATI ZA POSAMEZNO ASTROLOŠKO ZNAMENJE?

Horoskop oven

Oven


20. Mar - 20. Apr

Ugodne vibracije vas bodo v domačem okolju prepričale, da se bolj poglobite in skušate razumeti kaj je tisto, pri čemer bi morali nekomu pomagati. Vaša razlaga bo vsebovala zgolj dejstva.
Horoskop bik

Bik


21. Apr – 20. maj

Prvi krajec prinaša močno osredotočenost ter takšne zamisli, ki vam lahko pomagajo pri temu, da se prebijete v ospredje in skušate bolj odločno spremljati dogajanje v svoji okolici.
Horoskop dvojčka

Dvojčka


21. Maj – 21. jun

Skozi dan se boste usmerjali k družini in skupaj lahko pridete do pomembnih ugotovitev. Zaradi vpliva lune v tehtnici pričakujte več strinjanja kot nestrinjanja, kar vam bo všeč.
Horoskop rak

Rak


22. Jun – 21. jul

Zaustavite se tam, kjer ste bili do sedaj vedno dobro sprejeti. Vse kar je pomembno vas bo zanimalo, ostale zadeve boste znali s pomočjo Prvega krajca za nekaj časa potisniti na stran.
Horoskop lev

Lev


22. jul – 22. avg

Skozi dan bo vse urejeno, vaše srce bo hrepenelo po ljubezni in prijetnih dogodivščinah. V večernih urah, ko luna prehaja v znamenje škorpijona boste oboroženi s strastjo.
Horoskop devica

Devica


23. Avg – 22. Sep

Zapeljalo vas bo, da naredite manjšo neumnost, kateri se boste tekom dne vsi skupaj nasmejali. Pripravite se na zabaven in prijeten dan, v katerem vam ne bo vseeno, kako se počutijo vaši bližnji.
Horoskop tehtnica

Tehtnica


23. Sep – 22. okt

Skrivna modra misel, ki jo že dolgo gojite vas bo presenetila s svojo intenzivnostjo. Prišli boste do točke, ko vam ne bo najbolj jasno komu prisluhniti in čigave nasvete upoštevati.
Horoskop škorpijon

Škorpijon


23. Okt – 22. nov

Skozi dan prihajajo napetosti, težko se boste zadrževali, lažje bo zvečer, ko se luna zavihti v vaše znamenje. Dajali boste zanimive pobude, skušali boste razumeti in predvsem prisluhniti.
Horoskop strelec

Strelec


22. Nov – 20. dec

Svarili so vas, da bo nekaj težavno, vendar temu niste posvečali dovolj pozornosti. Zvečer, ko luna preide v škorpijona vam bo končno jasno kaj je nekdo misli in kaj v resnici namerava.
Horoskop kozorog

Kozorog


21. Dec – 19. jan

Težje kot običajno se boste odtrgali od dela, saj vas bo ves čas sledil občutek, da ste nekaj pozabili ali da nečesa niste naredili tako kot bi morali. Ne skrbite, to je le vaša notranja zaznava.
Horoskop vodnar

Vodnar


20. Jan – 18. Feb

Dobro veste kaj je tisto, kar bi morali na področju čustev storiti, da bi bili v notranjosti bolj zadovoljni. Ne bodite presenečeni, če bodo kljub prijetni luni v tehtnici nekateri do vas zelo zahtevni.
Horoskop ribi

Ribi


19. Feb - 20. mar

Nove zamisli se bodo prebudile v domačem okolju, ki vas bo povabilo da postorite to kar ste si tekom tedna zastavili. Lažje vam bo, če boste zraven prisluhnili glasbi in uživali.

Vas zanima: MANCA JE SPOZNALA DA JE PARTNER PREVEČ SKOPUŠKI