Dnevni horoskop za soboto 16. oktobra 2021

horoskop.si
Dnevni horoskop za soboto 16. oktobra 2021

Dnevni horoskop za danes, soboto 16. oktobra 2021

Predviden čas branja: 3 minutes

Dnevni horoskop za soboto 16. oktobra 2021. Preverite smernice in napovedi, ki vam jih podarja dnevni horoskop, svetovni dan hrane. Bodite bolj razumevajoči z osebo, ki v tem trenutku ne more izpolniti prav vsega, kar pričakujete.

Horoskop nasvet za današnji dan: Prav je da poiščete nasvet, vendar skušajte končno odločitev vendarle sprejeti sami.

horoskop
Luna preide v znamenj Rib

Danes ob 04:22 uri Luna preide v znamenje Rib

Ribi, ki predstavlja zadnjo znamenje zodiakalnega kroga, je po temperamentu flegmatično znamenje. Življenjsko obdobje je agonija in smrt, označuje konec zime. Njena zodiakalna funkcija je uničenje individualizma, združitev in posebnosti razvoja bodočega cikla preporoda. Ribe združujejo duhovne in gospodarske interese, pri tem pa se odlikujejo s čutom dolžnosti in tovarištvom. Razmere, v katerih živijo ribe, nanje intenzivno vplivajo, zato so pogosto nerazpoložene, ne da bi same natanko vedele zakaj. Njihovo moč in modrost znanja izražajo s tem, da se znajo potopiti v dno brezna podzavesti in tam poiskati duhovne vrednote. Simbol življenja in plodnosti. Ribice bi se morale krepkeje zavzemati za svoje pravice, ne pa da jim je vseeno, kako okolica sprejema njihove želje in hotenja.

V dneh z luno v ribah se umirimo in umaknemo vase, hitreje bomo zaznavali zunanje impulze.

Prednost dajemo zasebnemu pred javnim, toda v medsebojnih odnosih je kljub temu začutiti povečano sočutje, razumevanje in toplino. Pokaže se potreba po nesebičnem dejanju, zato je to ugoden čas za dobrodelne akcije, pa tudi za ukvarjanje z duhovnostjo, plesom, glasbo in slikanjem.

Ko besede ne pridejo v poštev, je hrana simbol ljubezni.

Alan D. Wolfelt

Rojeni v znamenju tehtnice in dogodki na današnji dan:

  • Fanika Požek, slovenska besedilopiska, pesnica
  • Božo Cerar, slovenski pravnik in diplomat
  • Mehmet Scholl, nemški nogometaš
  • Paul Kariya, kanadski hokejist
  • Jóhanna Guðrún Jónsdóttir, islandska pevka

Na današnji dan Reinhold Messner z vzponom na Lhotse osvoji vseh 14 osemtisočakov. Karol Józef Wojtiła postane papež Janez Pavel II. Ustanovljena organizacija OZN za hrano in kmetijstvo FAO. Hideki Tojo sestavi novo japonsko vlado. William T. G. Morton v Bostonu prvič javno prikaže narkozo z etrom. Rodil se je Oscar Wilde, irski pisatelj, pesnik, dramatik in Josip Stare, slovenski publicist, zgodovinar, pisatelj. Umrl je Toše Proeski, makedonski pevec in Jakov Gotovac, hrvaški skladatelj.

Veliki izziv življenja je premagati meje znotraj sebe, jih odriniti tja, kamor še v sanjah ne bi pomislili, da je mogoče.

Sergio Bambaren
Za katera astrološka znamenja bo današnji dan čas duhovnega razsvetljenja?

Dnevni horoskop napoveduje, da boste najbolj duhovno razsvetljeni rojeni v vodnih znamenjih.

Kakšno bo danes vaše počutje?

V današnjem dnevu pričakujte nihanje razpoloženja in nekaj pesimistične misli.

Preberite tudi: Mesečni horoskop OKTOBER 2021 ali ZAKON PRIVLAČNOSTI: GA UPOŠTEVATE?

Horoskop oven

Oven


20. Mar - 20. Apr

Naj vam dvomi, ki jih bo neprestano prebujal vpliv lune v ribah ne pokvarijo obetavnega dne, obarvanega s situacijo, ki že nekaj časa nestrpno čakate nanjo in se je veselite. Sproščeno se zazrite v ta trenutek, sedaj.
Horoskop bik

Bik


21. Apr – 20. maj

Samski biki ste se še pred kratkim otepali dolgočasja, zaradi vpliva lune v ribah pa se lahko razveselite novice, da je to obdobje že za vami. V domačem okolju boste zadovoljni tudi tisti biki, ki ste vezani.
Horoskop dvojčka

Dvojčka


21. Maj – 21. jun

Pred kratkim se vas je močno dotaknilo neugodno izhodišče, vendar pa bo postopoma vedno bolj jasno, da vse skupaj ni tako zelo slabo. Čas bo vaš zaveznik, kmalu boste bolj zadovoljni.
Horoskop rak

Rak


22. Jun – 21. jul

Dobro se boste počutili v družinskem okolju, čeprav le za kratek čas. Tokrat ste lahko prepričani, da vam bodo končno prisluhnili, ter celo upoštevali kakšen vaš moder nasvet.
Horoskop lev

Lev


22. jul – 22. avg

Kljub temu da je sobota, boste imeli ogromno opravkov, pri tem pa se marsikaj ne bo izšlo kot ste načrtovali. Obstali boste na točki, ko ne boste našli, kar boste iskali in nujno potrebujete.
Horoskop devica

Devica


23. Avg – 22. Sep

Nekaj vas z energijo lune v ribah prijetno vznemirja. Nikar ne bodite preveč nestrpni, saj se lahko znajdete na pragu nove ljubezenske priložnosti. Več kot običajno se boste zadrževali v domačem okolju.
Horoskop tehtnica

Tehtnica


23. Sep – 22. okt

Bodite previdni in predvsem bolj zbrani, ko vas bo nekdo vztrajno prepričeval v svoj prav. Najprej zahtevajte konkretne podatke, preden se karkoli za vas pomembnega odločite.
Horoskop škorpijon

Škorpijon


23. Okt – 22. nov

Kaj če bi danes, ko se vas bo dotikala prijetna energija lune v znamenju rib nekomu ponudili roko sprave, posebno v odnosih s prijateljem. Strpno počakajte na odgovor, ki prihaja počasi.
Horoskop strelec

Strelec


22. Nov – 20. dec

Pred vami je ugoden dan, če se želite lotiti kratkoročnega načrtovanja, tudi na področju čustev. Vaš smisel za podrobnosti bo odličen in vsako pomembno situacijo boste imeli jasno pred očmi.
Horoskop kozorog

Kozorog


21. Dec – 19. jan

Tisti ki vas obkrožajo bodo brez motivacije, vi pa jih boste s svojo simpatičnostjo lahko spravili v boljšo voljo, predvsem pa jim boste pomagali ponovno najti izgubljeni smisel in zadovoljstvo.
Horoskop vodnar

Vodnar


20. Jan – 18. Feb

Kočljiva odločitev se vam bo obrestovala veliko prej, kot ste predvidevali. Pri tem pa ne boste pozabili na ljudi, ki so vam pomagali pri zadevah, ki so vas pred kratkim zelo obremenjevale.
Horoskop ribi

Ribi


19. Feb - 20. mar

Čas je, da se z luno v vašem znamenju premaknete naprej in se ne posvečate več zadevam, ki se vas ne tičejo. Vdihnite in si poiščite novih izzivov, z dobro voljo pristopite k ljudem in poiščite pot do zadovoljstva.

Vas zanima: MILOŠ SE SPRAŠUJE KJE JE V LJUBEZENSKEM RAZMERJU MEJA ali LJUBEZENSKI HOROSKOP ZA MESEC OKTOBER 2021