Dnevni horoskop za soboto 16. maja 2020

Dnevni horoskop za soboto 16. maja 2020
Dnevni horoskop za soboto 16. maja 2020

Dnevni horoskop za današnji dan 16. maja 2020

Dnevni horoskop za soboto 16. maja 2020. Astro novice in zabava s področja astrologije. Preverite napovedi in smernice, planetarni vpliv za astrološka znamenja. Horoskop smernica: Nepredvidljivi boste, a hkrati nežni in sočutni. V ospredje bo stopil individualizem, vendar vas bo težko razumeti, saj globin ne boste zmogli videti ali doseči.

Dnevni horoskop
Dnevni horoskop

LUNA JE V ZNAMENJU RIB

Dnevi z luno v ribah simbolizirajo psihizem, tisti mračni notranji svet v katerem se komunicira z višjimi vodniki. Primanjkovalo bo stanovitnosti, povečana bo vaša sprejemljivost za vtise. Občutili boste odtujenost od realnega pogleda, vaše notranje doživljanje pa bo zelo bogato. Potreba po združitvi vas lahko prisili v žrtvovanje svoje lastne osebnosti.

Težko boste v teh dneh ohranili določeno enotnost, saj boste ves čas nihali med danimi možnostmi ter podlegali vplivom. Težavam in zapletom se boste v tem času raje umaknili. Na trenutke boste obstali v svojem svetu domišljije in notranjih vizij. Svoj obstoj boste opravičevali s koristnostjo, ali pa se boste znašli v svetu prividov. Bližina vode vas bo prebudila.

Ugodno za počitek, mirne oblike razvedrila, bivanje ob vodi, poslušanje glasbe, meditiranje in iskanje sprave. V komunikaciji boste bolj zadržani ter zmedeni, kar je lahko posledica manjvrednostnih kompleksov. Pojavila se bo odvisnost od spremenljivih razpoloženj, ljubezen pa bo bolj čustvene kot čutne narave.

Ustvarjati pomeni dvakrat živeti.

Albert Camus

Rojeni v znamenju bika in dogodki na današnji dan:

Marko Kravos, slovenski pesnik
Pierce Brendan Brosnan, irski filmski igralec
Janet Damita Jo Jackson, ameriška pevka
Gabriela Sabatini, argentinska tenisačica
Roman Pungartnik, slovenski rokometaš
Megan Fox, ameriška filmska in televizijska igralka

Na današnji dan se je rodil slovenski arhitekt Ivan Jager v Bistri pri Vrhniki. Prav tako se je rodil ameriški basist in član skupine Nirvana Kris Novoselic. Ameriška filmska akademija je prvič podelila nagrado oskar za izjemne dosežke filmske umetnosti. V Ljubljani je umrl slovenski kipar Fran Berneker.

Dnevni horoskop za današnji dan, soboto 16. maja 2020.

 

Horoskop oven

Oven


20. Mar - 20. Apr

Vaše razpoloženje se izboljšuje in zaradi tega boste danes, ko bo luna v ribah srečni. V mislih imate nekaj zanimivih načrtov, ki bi jih radi uresničili. Veseli boste podpore, ki jo boste dobili.
Horoskop bik

Bik


21. Apr – 20. maj

Želite si vedno več in storili boste marsikaj, da zadeve čim prej premaknete. Marsikoga bo to utrudilo, toda vi ste cepljeni proti dolgočasenju in ne marate sedeti križem rok, zato vas bo mikala le akcija.
Horoskop dvojčka

Dvojčka


21. Maj – 21. jun

Ne boste ostali praznih rok, saj vam ugodni astrološki vplivi lahko v današnjem dnevu pomagajo glede odločitev v zvezi z nepremičninami in novim poslovnim dogajanjem.
Horoskop rak

Rak


22. Jun – 21. jul

Kljub ugodni luni v ribah se bodo vedno znova pojavljale stare težave, ki vam povzročajo glavobole in zdi se vam, da se tega nikakor ne boste mogli znebiti. Večkrat naredite premor.
Horoskop lev

Lev


22. jul – 22. avg

Vzemite si danes, ko boste z luno v ribah zelo umirjeni čas za bližnje prijatelje ali družino. Sej levi dobro veste, kako zelo pomembno je imeti ob sebi ljudi, ko potrebuješ pomoč.
Horoskop devica

Devica


23. Avg – 22. Sep

Dnevni horoskop za soboto 16. maja 2020

Na področju dela in izobraževanja boste pripravljeni uvesti nekaj sprememb. Porabili boste manj časa in denarja, kar vas bo vodilo v zadovoljstvo in željo po bolj vitalnem življenju.
Horoskop tehtnica

Tehtnica


23. Sep – 22. okt

Nikakor se ne morete dogovoriti, posebno če sta bila z nekom tudi čustveno povezana ali preprosto ne zaupata drug drugemu. Ne skrbite preveč, ker bo to z luno v ribah le začasen zastoj.
Horoskop škorpijon

Škorpijon


23. Okt – 22. nov

Pokazali boste veliko izvirnosti, s katero boste brez težav počistili s konkurenco. Zadovoljni boste s seboj, saj počasi osvajate pomemben cilj, ki vam prinaša tudi finančno varnost.
Horoskop strelec

Strelec


22. Nov – 20. dec

Veliko misli, ki jih prinaša luna v ribah vam bo danes švigalo po glavi. Ne bo vam pa pogodu, da vas drugi očitno kritizirajo in vam povejo to, kar vam gre. Prisluhnite ko vam razlagajo o konkretnih korakih.
Horoskop kozorog

Kozorog


21. Dec – 19. jan

Danes boste morali zelo dobro premisliti svojo naslednjo potezo in se držati določenih pravil. Pri čakanju na korak drugih vpletenih v dogajanje boste vznemirjeni in malce nesigurni vase.
Horoskop vodnar

Vodnar


20. Jan – 18. Feb

Luna v ribah vam lahko danes pomaga tudi ob zadevah, ki so vas dolgo obremenjevale. Odzvali se boste na podlagi občutka in se izvlekli iz vsake zagate, toda popazite glede stroškov.
Horoskop ribi

Ribi


19. Feb - 20. mar

Znani ste po tem, da prikimate in nato vendarle naredite po svoje. Previdno danes, ko bo luna v ribah pri poslih, kjer ste odvisni od odločitev drugih. Marsikaj boste nekako obrnili v svoj prid.