Dnevni horoskop za ponedeljek 4. oktobra 2021

horoskop
Dnevni horoskop za ponedeljek 4. oktobra 2021

Dnevni horoskop za danes, ponedeljek 4. oktobra 2021

Predviden čas branja: 3 minutes

Dnevni horoskop za ponedeljek 4. oktobra 2021. Preverite smernice in napovedi, ki vam jih podarja dnevni horoskop, svetovni dan varstva živali. Deležni boste spoštovanja ter priznanj za dosežene rezultate, prevladale bodo poslovne zadeve.

Horoskop nasvet za današnji dan: Dovolite si obdobje končevanja, izpopolnjevanja, ter odpuščanja in opuščanja starih vzorcev.

horoskop
Luna je v znamenju Device

Luna je v znamenju Device

Ugodno za nadurno delo, pospravljanje, čiščenje, rutinska dela, domača popravila, nabiranje in pripravo zelišč, vrtnarjenje, skrb za telo in zdravje, za pomoč in izlete v naravo. Neugodno za družabno življenje. Čas z luno v devici bo namenjen želji po izobraževanju na področju prehranjevanja, zato poiščite kakšen nov, zdrav recept, ki vas bo razveselil, vendar izberite bolj enostavnega, saj vaše kuharske sposobnosti ne bodo na vrhuncu.

Ker boste zelo disciplinirani, boste lažje vzdrževali dieto.

Z luno v zemeljski devici boste posvečali pozornost malenkostim. Med čiščenje, ki bo na prvem mestu, spadata tudi čistoča telesa ter skrb za zdravje in osebno higieno. Obsedla vas bo potreba po redu in samoorganizaciji, sistematično in natančno si boste planirali svoje dni, jezila vas bo le pretirana samokritičnost. Sedaj je pravi čas da na več področjih naredite red in se znebite dvomov, strahov in ostalega balasta. Zaradi povečane kritičnosti v teh dneh ne pričakujte prijetnih komplimentov in opazk.

O veličini naroda in o njegovi moralni razvitosti lahko sodimo po tem, kakšen je njegov odnos do živali.

Mahatma Gandhi

Rojeni v znamenju tehtnice in dogodki na današnji dan:

  • Franc Berneker, slovenski kipar
  • Charlton Heston, ameriški filmski igralec
  • Richard Rorty, ameriški filozof
  • Susan Sarandon, ameriška filmska igralka
  • Vasilij Žbogar, slovenski jadralec

Na današnji dan poslanec Socialistične stranke Slovenije Ivo Daneu v zboru združenega dela skupščine Republike Slovenije predlaga plebiscit za osamosvojitev Slovenije. Konec državljanske vojne v Mozambiku. V Moskvi pride do spopadov med privrženci Jelcina in parlamenta. Paul Zoll razvije prvi srčni spodbujevalnik. ZDA prekinejo dobavo nafte Japonski. Rodil se je tudi Franc Jelovšek, slovenski slikar in Jean-François Millet, francoski slikar. Umrla je Janis Joplin, ameriška pevka in Vida Juvan, slovenska gledališka igralka.

Posvojite hišnega ljubljenčka, še bolje dva. To je čudovit način dajanja in prejemanja brezpogojne ljubezni.

Louise Hay
Kako bo današnja luna vplivala na vaše delovanje?

Dnevni horoskop napoveduje, da boste bolj realni, trdni, stabilni ter usmerjeni k poslovnemu napredku.

Katera znamenja zodiaka imajo danes največ možnosti da izboljšajo finančno stanje?

Danes lahko nekoliko izboljšate svoje finančno stanje rojeni v zemeljskih znamenjih.

Preberite tudi: TEDENSKI HOROSKOP ali MESEČNI HOROSKOP ZA OKTOBER

Horoskop oven

Oven


20. Mar - 20. Apr

Pot do cilja vas lahko s pomočjo energije lune v devici ogromno nauči. Pridobili boste veliko pomembnega. Zato kar pogumno ter obdarjeni z vztrajnostjo stopajte naprej.
Horoskop bik

Bik


21. Apr – 20. maj

Razmišljate o zadevi, ki je v vas pustila večji pečat in se odločite, kako nadaljevati. Na poslovnem področju zaradi lune v devici veliko novosti, kar bo za vas dokaj velik zalogaj.
Horoskop dvojčka

Dvojčka


21. Maj – 21. jun

Delovali boste zmedeni in prestrašeni, saj se vam bo zdelo, da se vse odvija preveč intenzivno. Nič posebnega vas ne bo doletelo, le pustite času čas in se kljub luni v devici sprostite.
Horoskop rak

Rak


22. Jun – 21. jul

Druženje s prijatelji vas bo prerodilo in vam podarilo nov zagon. Tudi glede izobraževanja in poslovnih zadev ste lahko zadovoljni, saj se bo skoraj vse odvilo v začrtani smeri.
Horoskop lev

Lev


22. jul – 22. avg

Zacveteli boste ob spopadanju z novimi delovnimi izzivi, ki vas bodo sprostili. Odločili se boste za korak na čustvenem področju, ki vas z luno v devici pelje v bolj stabilno počutje.
Horoskop devica

Devica


23. Avg – 22. Sep

Na poslovnem področju se boste znašli v veliki prednosti. Uspelo vam bo splezati čez ovire, kar vam bo odprlo več zanimivih priložnosti. Morda boste spremenili tudi pogled na čustvene zadeve.
Horoskop tehtnica

Tehtnica


23. Sep – 22. okt

Nekoliko zamišljeni boste in vse se vam bo dozdevalo čisto drugače, kot je v resnici. Tokrat ne boste razočarani, ne glede na oklevanje nekoga, ki je zaslužen za določene naloge.
Horoskop škorpijon

Škorpijon


23. Okt – 22. nov

Izredno občutljivi boste, saj niste povsem prepričani v svoje odločitve. Na področju čustev se boste pripravljeni tudi skregati, da dosežete svoje. Luna v devici prinaša strog pogled.
Horoskop strelec

Strelec


22. Nov – 20. dec

Ne obremenjujte se preveč, če še vedno čakate na odgovor. Prav kmalu se vam bo vse skupaj začelo urejati v pravi smeri. Varčujte z energijo, saj jo boste v večernih urah potrebovali.
Horoskop kozorog

Kozorog


21. Dec – 19. jan

Danes boste zaradi vpliva lune v devici več pozornosti namenjali poslovnemu področju. Kljub temu, da se vam bo na trenutke zazdelo, da bi bilo najlažje odnehati, tega ne naredite.
Horoskop vodnar

Vodnar


20. Jan – 18. Feb

Postajate vedno bolj nepotrpežljivi, saj nečesa enostavno ne razumete. To sicer ni v vaši navadi, vendar slutite, da so v zraku velike in hkrati nenavadne spremembe. Namenite dan sebi.
Horoskop ribi

Ribi


19. Feb - 20. mar

Pred vami so vznemirljive urice, ki bodo omogočale mirne dogovore. Brez težav se boste sporazumevali tako v službi kot doma. Poleg tega pa bo v ozračju tudi želja po poglabljanju.

Vas zanima: TEDENSKI LUNIN HOROSKOP ali LJUBEZENSKI HOROSKOP ZA MESEC OKTOBER 2021