Dnevni horoskop za ponedeljek 3. maja 2021

horoskop
Dnevni horoskop za ponedeljek 3. maja 2021

Dnevni horoskop za danes, ponedeljek 3. maja 2021

Predviden čas branja: 3 minutes

Dnevni horoskop za ponedeljek 3. maja 2021. Preverite smernice in napovedi, ki vam jih podarja dnevni horoskop, svetovni dan svobode tiska. Težave boste kljub manjši tesnobi, ki jo prinaša konjunkcija med Luno in Saturnom sprejeli pozitivno in neobremenjujoče.

Horoskop nasvet za današnji dan: Odmislite negativne prebliske in težave sprejmite z nasmeškom. Bodite strpni in našli boste skupni jezik.

horoskop dnevni
Luna v znamenju vodnarja

Luna je v znamenju vodnarja

Luna v znamenju vodnarja – Vodnar je po temperamentu sangvinično znamenje, predstavlja obdobje starosti ter presežek jaza v univerzalnem. Glavni moto znamenja je hrepenenje po osvobajajočem gibanju, duhovnosti in univerzalnem bratstvu. Spremlja ga sistematično zavračanje vsakršne lastnine, kar vodi k razglašanju ekskluzivnih privilegijev njegovega ega. Spodbuja duh tovarištva, humanosti in enakopravnosti.

Z luno v vodnarju odlično uspevajo skupinske dejavnosti, zlasti tiste, ki so nekoliko neobičajne ali celo pustolovske.

Življenje bo postalo bolj vznemirljivo in nepredvidljivo. Duhovno boste zelo razgibani, prilagodljivi, okretni v besedi in dejanju, ter na trenutke tudi odrezavi. Vaš občutek za čast bo močno razvit, prav tako boste občutljivi na kritike in hitro užaljeni. Vaša duša bo povečana, telo pa bo danes nekoliko šibkejše. V večini situacij se boste znali spretno braniti, v kolikor pa ne bo šlo, boste znali premagati napetosti z zdravim smislom za humor.

Danes nastopi ob 21.50 uri lunin zadnji krajec

Zadnji krajec, vas bo usmeril v revizijo, razmišljanje o preteklih napakah, in željo, kako si ustvariti boljše življenje. Popeljal vas bo v čiščenje telesa in duše, predvsem pa je primeren za začetek diete, saj ima vnos hrane manjši učinek in zato zgleda, kot bi bila manj kalorična.

Ne moremo vsi delati velikih stvari. Lahko pa delamo majhne stvari z veliko ljubeznijo.

Marija Terezija

Rojeni v znamenju bika in dogodki na današnji dan:

  • Alfred Kastler, francosko-nemški fizik
  • Bing Crosby, ameriški pevec
  • James Brown, ameriški pevec
  • Steven Weinberg, ameriški fizik
  • Věra Čáslavská, češka gimnastičarka

Na današnji dan je Margaret Thatcher postane prva predsednica vlade Združenega kraljestva. Krištof Kolumb odkrije Jamajko.
Narodni odbor za Slovenijo je imenoval narodno vlado. Začne se prvo svetovno prvenstvo v judu. Rodil se je Karl XV. Švedski in Alexis Claude Clairaut, francoski matematik, astronom. Umrl je France Veber, slovenski filozof in Josip Jurčič, slovenski pisatelj. Umrl je tudi slovenski planinec, skladatelj in duhovnik Jakob Aljaž.

Katera astro znamenjua boste v današnjem dnevu najmanj navdušena in nesproščena?

Danes boste najmanj navdušeni in nesproščeni rojeni v znamenju ovna, dvojčkov in raka.

Kakšno vzdušje prinaša danes konjunkcija med Luno in Saturnom?

Dnevni horoskop napoveduje, da se zaradi konjunkcije lahko danes pojavita povečana samokontrola in previdnost.

Preberite tudi: LJUBEZENSKI HOROSKOP ZA MESEC MAJ 2021 ali TEDENSKI HOROSKOP

Horoskop oven

Oven


20. Mar - 20. Apr

Danes, ko nastopi Zadnji krajec vas bo spremljal občutek, da v ljubezni nekaj zamujate in da je nekaj šlo mimo vas. Skušali se boste priklopiti na sedanjost in pozabiti na preteklost.
Horoskop bik

Bik


21. Apr – 20. maj

Zavedati se boste začeli, da ste pred pomembno prelomnico na zasebnem področju. Jasno vam je, da boste morali prej ali slej sprejeti pomembne odločitve, ki bodo spremenile potek dogodkov.
Horoskop dvojčka

Dvojčka


21. Maj – 21. jun

Ponedeljek vam bo kljub luni v znamenju vodnarja nekoliko manj naklonjen, saj se boste ukvarjali z zoprnimi in obremenilnimi zadevami. Poskusite biti bolj samozavestni.
Horoskop rak

Rak


22. Jun – 21. jul

Nečesa danes zaradi energije Zadnjega krajca, ki vas bo usmerjala k hitremu nadaljevanju ne boste prav razumeli, dogajale se vam bodo čudne zadeve, ki bi jih bilo najboljše pustiti da dozorijo.
Horoskop lev

Lev


22. jul – 22. avg

Ne morete pričakovati, da vas bodo drugi navdušili za novosti in spravili v dobro voljo. Motivirati se boste morali sami. Preveč razmišljate o nečem, kar bi morali čim prej izpustili.
Horoskop devica

Devica


23. Avg – 22. Sep

Nekdo bo danes zaradi vpliva lune v vodnarju presenečen nad vašo zmedenostjo, vendar ko boste prišli do pravih odgovorov, se boste primerno odzvali. Sprejmite pomoč drugih.
Horoskop tehtnica

Tehtnica


23. Sep – 22. okt

Nikoli se niste izmikali delu in obveznostim, danes pa boste bolj ležerni, česar vam nihče ne bo zameril. Zdelo se vam bo, da vam vsakdanjik krojijo nepričakovani dogodki.
Horoskop škorpijon

Škorpijon


23. Okt – 22. nov

Čeprav je vaš načrt dobro premišljen, ga kljub temu, da vas bo vpliv Zadnjega krajca vlekel naprej za nekaj časa še spravite v predal. Nikar ne bodite tako zelo nestrpni.
Horoskop strelec

Strelec


22. Nov – 20. dec

Danes boste zaradi lune v vodnarju nemirni, vaše razpoloženje pa bo znova nihalo iz ene skrajnosti v drugo. Morda se zavedate, kaj je glavni razlog za to. Osredotočite se na odgovore.
Horoskop kozorog

Kozorog


21. Dec – 19. jan

Danes, ko bo luna v vodnarju, boste skoraj ravnodušni ob dogodkih, ki bi vam v drugačnih okoliščinah povzročili veliko skrbi. Hitreje se boste sprostili ob ugotovitvi, da vam ni tako težko.
Horoskop vodnar

Vodnar


20. Jan – 18. Feb

Na področju dela bodite danes zbrani in pozornost usmerite samo na bistveno. Le tako se boste izognili napačnim odločitvam, tudi časa ne boste izgubljali z nepomembnimi malenkostmi.
Horoskop ribi

Ribi


19. Feb - 20. mar

Neprestano odvračate misli od glavne pomembne naloge. Odločiti se morate, ali se boste bolj osredotočili ali pa boste nalogo za nekaj časa preložili, kar z vplivom lune v vodnarju ne bo težko.

Vas zanima: TEDENSKI LUNIN HOROSKOP