Dnevni horoskop za ponedeljek 29. marca 2021

horoskop
Dnevni horoskop za ponedeljek 29. marca 2021

Dnevni horoskop za danes, ponedeljek 29. marca 2021

Predviden čas branja: 2 minutes

Dnevni horoskop za ponedeljek 29. marca 2021. Preverite smernice in napovedi, ki vam jih podarja dnevni horoskop. Danes boste spoznali, da ste sposobni sami poiskati pravo pot do boljšega počutja, le zaupati morate.

Horoskop nasvet za današnji dan: Ker boste znali uporabiti nov polet in zagnanost, bodo na plano pokukali tudi boljši rezultati.

vpliv lune
Luna v znamenju tehtnice

Luna je v znamenju tehtnice

Odvisni boste od razpoloženj, hitro se lahko izgubite, vendar lahko nato hitro postanete strastni in predani, tudi zvestoba vam bo v teh dneh ključnega pomena. S svojim šarmom boste z lahkoto osvojili ljubljeno osebo.

Umetnost in glasba vas bosta pomirili in vam pomagali poiskati vaše bistvo.

V teh dneh se bo formirala resnična zavest, slaba stran pa je neodločnost, mlahavost, nihanje iz ene skrajnosti v drugo. Danes se nikar ne lotite težjega dela in ne sprejemajte pomembnih, večjih odločitev.

Največja sreča je red v mislih in mir v srcu.

Leon Štukelj

Rojeni v znamenju ovna in dogodki na današnji dan:

  • John Tyler, ameriški predsednik
  • Franc de Paula Hladnik, slovenski botanik
  • Rudolf Maister, slovenski pesnik, general
  • Anton Ocvirk, slovenski literarni zgodovinar
  • Rajmond Debevec, slovenski strelec

Na današnji dan Bolgarija, Estonija, Latvija, Litva, Romunija, Slovaška in Slovenija postanejo članice zveze NATO. Z zakonom je bila razglašena slovenska himna Zdravljica. Rodil se je Santorio Santorio, italijanski zdravnik in avstralska manekenka, igralka Elle MacPherson. Umrl je Ivo Grahor, slovenski pesnik, pisatelj, kritik in Vladimir Kralj, slovenski pisatelj, gledališki kritik.

Katara astrološka znamenja bodo imela v današnjem dnevu največ šarma in takta?

Dnevni horoskop napoveduje največ šarma in takta rojenim v znamenju dvojčka, vodnarja in kozoroga.

Katera skupina astro znamenj bo danes najlažje poiskala notranji mir in ravnovesje?

Notranji mir in ravnovesje boste danes najlažje našli rojeni v zračnih in vodnih znamenjih.

Preberite tudi: TEDENSKI HOROSKOP

Horoskop oven

Oven


20. Mar - 20. Apr

Nekaj se bo začelo izredno obetavno, potem se bo vse skupaj zakompliciralo. Nemirni ste, saj se marsikaj vrti drugače od tistega, kar ste predvidevali in spremlja vas luna v tehtnici.
Horoskop bik

Bik


21. Apr – 20. maj

Ne potrebujete dodatne pomoči, tokrat se z vsem lahko soočite sami in brez strahu da vam ne bi uspelo. Pri poslovnih zadevah in ob opravljanju težjih nalog boste brezkompromisni.
Horoskop dvojčka

Dvojčka


21. Maj – 21. jun

V družbi sodelavcev, ki jih dobro poznate, se boste sijajno odrezali, tudi ob pogovorih o težjih in napornih temah. Izvedeli boste, kakšni so nameni nekoga, ki vpliva na vašo situacijo.
Horoskop rak

Rak


22. Jun – 21. jul

Ne veste, kako bi ravnali, saj je v vaši bližini preveč labilne energije, ki jo prinaša luna v znamenju tehtnice. V ljubezni vas mika nekaj skrivnostnega, sicer pa bodite previdni, saj boste neodločni.
Horoskop lev

Lev


22. jul – 22. avg

Na delovnem mestu bo prisotne več rutine, toda glavna motivacija bo zaslužek, zato boste brez težav zdržali ob zoprnih zapletih. Bodite pozornejši in bolj prilagodljivi, kar vam omogoča luna v tehtnici.
Horoskop devica

Devica


23. Avg – 22. Sep

V določenem družinskem odnosu, ki vas obremenjuje, poiščite zlato sredino, namesto da bi prehitro sklepali le na podlagi prvega občutka. Še najboljše bi bilo, če bi vam uspelo zadržati se.
Horoskop tehtnica

Tehtnica


23. Sep – 22. okt

Zaradi nasprotujočih mnenj v bližnji okolici popazite, kaj boste povedali in v kakšnih energijah se boste gibali. Morda tudi zato, ker nečesa še vedno niste razčistili in sestavili.
Horoskop škorpijon

Škorpijon


23. Okt – 22. nov

Kljub ugodni energiji lune v tehtnici se boste težko uskladili z nekom, ki ni pripravljen popustiti in vztraja pri svojih odločitvah. Posebno težko bo, če vse skupaj poteka v družinskem okolju.
Horoskop strelec

Strelec


22. Nov – 20. dec

Radovedni boste in nekdo bo to k sreči sprejel kot dobro lastnost, saj se bosta končno lahko pogovorila. V ljubezni imate sicer prave argumente, vendar jih boste morali še uporabiti.
Horoskop kozorog

Kozorog


21. Dec – 19. jan

Zlahka se boste znašli kjer koli se boste pojavili, saj vas spremlja luna v tehtnici. Zaplet se lahko pojavi le, še niste rešili določene zadeve in ne veste, kako naj bi vse skupaj sprejeli.
Horoskop vodnar

Vodnar


20. Jan – 18. Feb

Ne obremenjujete se danes, ko bo vse na svojem mestu preveč s prihodnostjo in živite dan za dnem. Zgledujte se po nekom, ki je odkrit, igriv in prilagodljiv, predvsem pa direkten.
Horoskop ribi

Ribi


19. Feb - 20. mar

Dobili boste simpatičen namig, zato ni razlogov, da bi ostali v ozadju in razočarani. Težavno je le to, da imate še nekaj dodatnih možnosti, potrebno se bo takoj odločiti.

Vas zanima: TEDENSKI LUNIN HOROSKOP