Dnevni horoskop za ponedeljek 29. junija 2020

Dnevni horoskop
Dnevni horoskop

Dnevni horoskop za danes, ponedeljek 29. junija 2020.

Horoskop: dnevni horoskop – Astro novice in zabava s področja astrologije. Preverite smernice in napovedi, da boste današnji dan preživeli v karseda dobri družbi.

Horoskop smernica za vsa znamenja: Lahkotni boste, prijateljski in družabni, kar bo v današnjem dnevu razveselilo vašo okolico. Ne bodite zadržani, ampak se izrazite.

Dnevni horoskop
Dnevni horoskop

Luna je v znamenju tehtnice

V današnjem dnevu bo za vas zelo pomembno, da vas okolica sprejme ter podpira. Na vsakem koraku boste iskali pravo pot za dialog in razumevanje. Konflikti vas bodo močno vznemirjali, izogibali se boste spopadu. Prizadevali si boste za dosego višje duhovne stopnje, saj je tehtnica znak razpetosti med telesom in duhom. Umetnost in glasba vas bosta danes pomirili in vam pomagali poiskati vaše bistvo. V dobri družbi boste s prijetnim kramljanjem zagotovo našli svoje mesto.

Kdor se smehlja namesto, da bi besnel je vedno močnejši.

Japonska modrost

Rojeni v znamenju raka in dogodki na današnji dan:

Giacomo Leopardi, italijanski pesnik
Zsigmond Móricz, madžarski pisatelj
Bernard Herrmann, ameriški skladatelj
Stokely Carmichael – Kwame Ture, ameriški aktivist za človekove pravice
Don Carlos, jamajški pevec reggaeja, glasbenik

Na današnji dan arbitražno sodišče v Haagu odloči o kopenski in pomorski meji med Slovenijo in Hrvaško. Umrla je Katharine Hepburn, ameriška filmska igralka in Henri Lefebvre, francoski filozof in sociolog.

Preberite tudi: tedenski horoskop ali poletni horoskop.

Dnevni horoskop za ponedeljek 29. junija – današnji horoskop

 

Horoskop oven

Oven


20. Mar - 20. Apr

Danes ne boste preveč razpoloženi za pogovor, saj ste z mislimi trenutno pri svojih situacijah, ki vas bremenijo. Vsakemu, ki vas bo izzival, boste povedali kaj si mislite.
Horoskop bik

Bik


21. Apr – 20. maj

Končno boste s pomočjo lune v tehtnici spoznali, da vas zaletavost in trma ne vodita nikamor. Če bodo od vas zahtevali odgovore, odgovorite razumsko, ne prepuščajte se le trenutnim energijam.
Horoskop dvojčka

Dvojčka


21. Maj – 21. jun

Še enkrat se lahko vprašate, ali ste naredili pravo potezo, posebno glede delovnega vprašanja. Nečesa ne razumete, k sreči imate z luno v tehtnici še nekaj možnosti, preden se odločite.
Horoskop rak

Rak


22. Jun – 21. jul

Sprememba okoliščin vpliva tudi na vaše počutje. Vse to ste pravzaprav pričakovali, morda le nekoliko z zamikom. Vseeno še vedno vzbujate vtis, kot da ne bi opazili, kaj se pravzaprav dogaja.
Horoskop lev

Lev


22. jul – 22. avg

Končno je z luno v tehtnici nastopil pravi čas, da zapustite svoje preverjene poti in zaplujete v nemirne vode, ki prinašajo nova spoznanja in rešitve, ki vas bodo opogumile.
Horoskop devica

Devica


23. Avg – 22. Sep

Dnevni horoskop za ponedeljek 29. junija 2020

Ne preskočite ničesar, posebno glede službe in denarja. Imeli boste občutek, da je nekdo pozabil na vas, a to vendarle ni tako. Možno je sicer, da se boste medtem že obrnili na drugo stran.
Horoskop tehtnica

Tehtnica


23. Sep – 22. okt

Nekdo je veliko bolj zainteresiran, kot želi pokazati. Smehljali se boste in nazadnje prevzeli pobudo. To je zaenkrat edini način, da se stvari premaknejo z mrtve točke.
Horoskop škorpijon

Škorpijon


23. Okt – 22. nov

Danes bodo kljub luni v tehtnici vaši interesi na zadnjem mestu, a kaj, ko se spet niste najbolje organizirali. Premislite, preden boste odprli denarnico. S svojimi prihranki niste preudarni.
Horoskop strelec

Strelec


22. Nov – 20. dec

Nekomu boste kratko in jedrnato povedali svoje, vendar se boste spraševali, ali ste morda storili napako. Posebno pazite v ljubezni, lahko pridejo na dan težke stvari.
Horoskop kozorog

Kozorog


21. Dec – 19. jan

Na poslovnem področju vas kljub umirjeni luni v tehtnici čaka veliko dela in že dopoldne se boste morali potruditi. Razmišljali boste tudi o pomembnih spremembah, ki pa trenutno še niso izvedljive.
Horoskop vodnar

Vodnar


20. Jan – 18. Feb

Danes boste v dobri fizični kondiciji, lahko pričakujete še ključne novice glede poslov ali denarja. Bodite čim bolj odločni, to bo edini način, da se vse reši hitro in predvsem neobremenjeno.
Horoskop ribi

Ribi


19. Feb - 20. mar

Danes ne boste dovolili, da bi vam spodletelo zaradi zamud in malenkosti. Spet boste s pomočjo lune v tehtnici preizkusili svoje moči v novi poslovni dejavnosti in dobro vam bo šlo. Tudi na področju denarja ste lahko uspešni.