Dnevni horoskop za ponedeljek 26. julija 2021

horoskop
Dnevni horoskop za ponedeljek 26. julija 2021

Dnevni horoskop za danes, ponedeljek 26. julija 2021

Predviden čas branja: 3 minutes

Dnevni horoskop za ponedeljek 26. julija 2021. Preverite smernice in napovedi, ki vam jih podarja dnevni horoskop. Bodite s konjunkcijo med Luno in Jupitrom strpni in našli boste skupni jezik z osebo, ki je v prihodnje lahko zelo pomembna.

Horoskop nasvet za današnji dan: Težave boste sprejeli pozitivno in ne obremenjujoče, saj boste prepričani, da lahko rešite vse.

luna
Lunin dnevni vpliv

Danes ob 5:30 uri preide Luna v znamenje Rib

Dan bo namenjen skrbi za zdravje, zato boste iskali razne informacije, kako bi izboljšali svoje počutje. Z ugodnim luninim vplivom lahko zablestite v kuhinji in pričarate nenavadno pojedino, ki si jo bodo gostje še dolgo zapomnili. Bolj intenziven učinek bodo imeli vitamin E, kurkuma in magnezij, zato si jih privoščite in ne pozabite na stik z vodo, tako in drugače.

Vse, kar boste danes zaužili, predvsem alkohol, kavo, nikotin in zdravila, deluje veliko bolj intenzivno, zato skušajte biti zmerni.

Ljubezen in spolnost bosta umirjeni vendar intenzivni. Druženja bodo zanimiva, težko pa se boste v določenih situacijah prilagodili. Umirjenost prihaja povečana bo želja po romaniki, zamikal vas bo tudi kozarec vina v dvoje, seveda ob soju sveč in nežni glasbi. Dan bo ugoden za spiritualne zadeve, duhovno rast, kreativno delovanje in meditacijo. Pripravite primerno pomirjujočo kopel z eteričnimi olji kamilice, sivke in limone. Prijal vam bo dolg spanec.

Danes praznuje Mick Jagger: Astro profil

Mick Jagger ima Sonce v prvi dekadi Leva, kar pomeni, da je zelo energična, zabavna in optimistična oseba. Veliko mu pomenita čast in videz, vendar pa ga označuje tudi pretiran ponos, gospodovalnost in samovšečnost. Luno ima v tretji dekadi Bika kar ga označuje kot pridno, delovno in vztrajno osebo, ki ljubi življenjska zadovoljstva in je osredotočen na materialno, težko pa sprejema novosti in spreminja svoje mnenje.

Ascendent v drugi dekadi Dvojčka, kaže na to, da je radovedna, prilagodljiva in praktična oseba, zgovorne in zabavne narave, manjka pa mu koncentracije in odgovornosti. Močan vpliv v njegovem horoskopu ima Mars, kar pomeni, da ima močno voljo in veliko delovne energije in zagona, da je vodja. Kljub temu, da ni vedno najbolj taktna oseba mu ljudje sledijo zaradi zagnanosti in energije, kar izžareva.

Vse kar nas glede drugih moti, nas lahko privede do razumevanja nas samih.

Carl Gustav Jung

Rojeni v znamenju leva in dogodki na današnji dan:

  • Franjo Dominko, slovenski fizik, astronom
  • Carl Gustav Jung, švicarski psihiater, psiholog
  • Stanley Kubrick, ameriški filmski režiser
  • Kevin Spacey, ameriški filmski igralec
  • Sandra Bullock, ameriška filmska igralka

Na današnji dan Maldivi postanejo neodvisna država. Potres v Skopju zahteva 1.070 smrtnih žrtev. Izstrelitev Apollo 15. Izstreljen je bil Syncom 2, prvi geosinhroni satelit. Egiptovski predsednik Gamal Abdel Naser podržavi Sueški prekop. Ustanovitev Vietnama. V Londonu odprejo železnico Surrey Iron Railway, verjetno prvo javno železnico na svetu. New York ratificira ustavo ZDA in tako postane 11. zvezna država. Rodil se je Albin Rudan, slovenski glasbenik, Avsenikov klarinetist in Franc Šbül, madžarsko-slovenski pesnik. Umrl je Rudolf Maister, slovenski pesnik, vojskovodja in Eva Peron, argentinska političarka.

Kakšno bo današnje počutje zaradi ugodne konjunkcije?

Dnevni horoskop napoveduje, da bo konjunkcija med Luno in Jupitrom razveselila žalostne in brcnila ležerne.

Katera astro znamenja imate danes možnost, da se vam nasmehne sreča?

Danes imate priložnost, da se vam nasmenhe sreča rojeni v znamenju bika, dvojčka in tehtnice.

Preberite tudi: TEDENSKI HOROSKOP ali TEDENSKI LUNIN HOROSKOP

Horoskop oven

Oven


20. Mar - 20. Apr

Obtičali boste tam, kjer se dogaja največ zanimivega in to bo danes, zaradi lune v znamenju rib v vaših mislih. Spomnili se boste na prijetne drobne malenkosti, ki vam lahko polepšajo dan.
Horoskop bik

Bik


21. Apr – 20. maj

Zakaj si ne bi vzeli več časa samo zase. Pustite drugim da sami rešujejo svoje zadeve, boste vdeli, kako zadovoljni boste konec dneva, ko vam bo ostalo več prostega časa.
Horoskop dvojčka

Dvojčka


21. Maj – 21. jun

Poskušajte si priznati, kaj je tisto, kar vas notranje močno obremenjuje. Vse skupaj bo z vplivom lune v znamenju rib veliko lažje izvedljivo, saj bo vaš um bolj umirjen.
Horoskop rak

Rak


22. Jun – 21. jul

Skupaj z nekom se boste tekom dne lahko odpravili na lepše. Z energijo lune v znamenju rib vam bodo ustrezale bolj nežne in v notranje vzgibe usmerjene energije.
Horoskop lev

Lev


22. jul – 22. avg

Ne razmišljajte preveč o tistih stvareh, katere bi morali čim prej pozabiti. Skušajte bolj realno pogledati na vse skupaj ter ne izgubljajte več časa za nepomembne zavede.
Horoskop devica

Devica


23. Avg – 22. Sep

Ne bo vam všeč, da bodo vsi okoli vas počasni, ležerni in zamišljeni. Želeli boste napredovati, vendar sedaj ni pravi čas za drzne in večje podvige, raje še o vsem skupaj razmislite.
Horoskop tehtnica

Tehtnica


23. Sep – 22. okt

Skoraj vse se vam bo danes dozdevalo drugače kot je v resnici. Ne bojte se zaznav, ki jih prinaša luna v znamenju rib. Usmerite se v realne zadeve, ki imajo pozitiven predznak.
Horoskop škorpijon

Škorpijon


23. Okt – 22. nov

Razmišljali boste o napredku, vendar bo pot zelo naporna in vijugasta. Sprejmite ovire, naj bodo vaša lekcija za prihodnje obdobje. Energija lune v ribah se bo dotaknila področja čustev.
Horoskop strelec

Strelec


22. Nov – 20. dec

Prenehajte s pretiravanjem, ki ni več okusno. Skušajte se prizemljiti in poiskati bistvo zadeve, ki vas v ozadju po tihem bremeni že nekaj časa. Zaupajte svojim instinktom.
Horoskop kozorog

Kozorog


21. Dec – 19. jan

Lahkotno delovanje bo težko ujeti, saj vas bodo bremena, ki jih nosi na plano luna v znamenju rib vlekla v temne zaznave. Kljub vsemu dvignite glavo in naredite korak.
Horoskop vodnar

Vodnar


20. Jan – 18. Feb

Sami si boste krivi če vas zaradi zadržanosti ne bodo opazili. Izpostavite se tako kot znate samo vi in videli boste kako prijetno popotovanje vas čaka, obarvano s strastno energijo.
Horoskop ribi

Ribi


19. Feb - 20. mar

Povlecite modre zaznave na plano ter jih uporabite tam, kjer ste že nekaj časa malce nezadovoljni. S premišljenim in diplomatskim pristopom vam bo vsekakor uspelo kar ste si zastavili.

Vas zanima: BRALKA IRENA JE RAZCEPLJENA MED TUJINO IN DOMOM