Dnevni horoskop za ponedeljek 25. maja 2020

Dnevni horoskop za ponedeljek 25. maja 2020
Dnevni horoskop za ponedeljek 25. maja 2020

Dnevni horoskop za današnji dan 25. maja 2020

Dnevni horoskop za ponedeljek 25. maja 2020. Astro novice in zabava s področja astrologije. Preverite smernice in napovedi, planetarni vpliv za astrološka znamenja, da boste pripravljeni na lepši dan. Horoskop smernica za vsa znamenja: S pomočjo poguma in samozavesti lahko odkrijete in dosežete svoje lastno zavedanje in izpolnitev.

Dnevni horoskop ponedeljek
Dnevni horoskop ponedeljek

Ob 1.09 preide luna v znamenje raka.

LUNA V ZNAMENJU RAKA

Danes se lahko prepustite sanjarjenju in predvsem počitku. Poskrbite za harmonično vzdušje, polepšajte si dom, saj boste imeli odličen občutek za dekoracijo. Zapirali se boste v svoj svet in podoživljali trenutke, povezane s preteklostjo. Čas bo več kot primeren za meditacijo, umiritev in izkazovanje globokih čustev.

Luna v znamenju raka – Rak, četrto znamenje zodiaka, ki mu vlada Luna, predstavlja začetek poletja. Močna prispodoba notranjosti, nenadzorovanih globin in iracionalnih impulzov. Opisuje otroški svet in način prenašanja misli. Uteleša lunine lastnosti kot so pasivnost, domišljija in brezbrižnost.

Vodno znamenje rak je flegmatično, materinsko, zaščitniško, občutljivo, plodno, ljubeče in domoljubno znamenje. Izredno občutljiv, potrebuje varno intimnost. Mehka odmaknjenost je njegov ideal, daleč od spopadov in krutosti zunanjega sveta. Njegova prispodoba so valovi življenja, saj živi v notranjem vrtincu sanjarjenj, prividov ter iluzij. Predstavlja nezaveden življenjski utrip, za katerega razum še ni prevzel skrbi nase. Prepletajo se romantika, fantazija in idiličnost.

Ker znamenje raka povezujemo z domom, družino in potrebo po varnosti, ter izvorom je v teh dneh poudarek na domačem življenju. Motivirajo nas čustva, naši odzivi postanejo nagonski, sprožajo jih nezavedne potrebe in želje.

Ni sonca brez svetlobe in ne človeka brez ljubezni.

Wolfgang Goethe

Rojeni v znamenju dvojčka in dogodki na današnji dan:

Robert Ludlum, ameriški pisatelj
Georgij Mihajlovič Grečko, ruski kozmonavt
Borut Lesjak, slovenski skladatelj, pianist
Marjana Deržaj, slovenska pevka
Amy Klobuchar, ameriška pravnica in senatorka slovenskega rodu

Na današnji dan se je v nekdanji SFRJ – praznoval dan mladosti. Rodil se je nemški fizik in Nobelov nagrajenec Jack Steinberger in tudi partijski sekretar Mihail Sergejevič Gorbačov predsednik Sovjetske zveze. Umrl je Zoran Mušič, slovenski slikar in grafik.

Dnevni horoskop za današnji dan, ponedeljek 25. maja 2020.

 

Horoskop oven

Oven


20. Mar - 20. Apr

Pazite na finance, saj ste zaradi vpliva lune v raku v manjši nevarnosti. Poskusite se držati svojega načrta in se ne ozirajte preveč na ovire, ki bodo prav hitro pozabljene, posebno če ste prepričani v svoj prav.
Horoskop bik

Bik


21. Apr – 20. maj

Na poslovnem in finančnem področju zahtevajte od soudeleženih več natančnosti. Prihaja dovolj sreče prav v trenutkih, ko jo boste najbolj potrebovali, sicer pa bi si morali pričarati bolj spontane okoliščine.
Horoskop dvojčka

Dvojčka


21. Maj – 21. jun

Imeli boste občutek, da se bodo stvari kmalu obrnile v vašo korist. Kljub vsemu pazite, da vas zaradi vpliva lune v raku nekdo ne bo razočaral v zadnjem trenutku, ko bo vse skupaj že preveč zapleteno.
Horoskop rak

Rak


22. Jun – 21. jul

Nekdo vas bo danes, ko bo luna v vašem znamenju negativno presenetil s svojim obnašanjem, vi pa boste potrebovali več časa kot sicer, da bi to sploh ugotovili. Vse skupaj boste zvečer razvozlali.
Horoskop lev

Lev


22. jul – 22. avg

V ljubezni si želite več miru, saj ste nekako utrujeni od vseh dogodkov v zadnjem času. Družite se z osebo, ki je na isti valovni dolžini, saj vas bo drugačnost danes, ko je luna v raku odbijala.
Horoskop devica

Devica


23. Avg – 22. Sep

Dnevni horoskop za ponedeljek 25. maja 2020

Ponovno se bo zaradi energije lune v raku ponovila stara napaka, ki vas lahko ob neprevidnosti drago stane. Imate dovolj časa za vse, tudi za to, da nekomu ponudite novo priložnost.
Horoskop tehtnica

Tehtnica


23. Sep – 22. okt

Začnite s pomembnimi pogovori pravočasno, saj se boste le tako rešili neprijetnega občutka, da ste določene zadeve izpustili ali pozabili. Čustva vas bodo v večernih urah vznemirila.
Horoskop škorpijon

Škorpijon


23. Okt – 22. nov

Glede svojih zasebnih zadev potrebujete pomoč in nasvete. Naj vas ne bo strah vprašati, saj boste z odgovorom veliko močnejši, povečala se bo tudi vaša samozavest.
Horoskop strelec

Strelec


22. Nov – 20. dec

Poslovne zadeve si zaslužijo več pozornosti, čeprav vas vse skupaj zaradi lune v raku že pošteno utruja. Tokrat bo v ospredju vaša negotovost, ki jo skrivate za samozavestnim vedenjem.
Horoskop kozorog

Kozorog


21. Dec – 19. jan

Danes prihaja več velikih obveznosti, kar je za zdaj dobro, saj bo tako manj časa za razburjanje, še zlasti če nekoga še vedno ne morete prepričati o nečem, kar je za vas pomembno.
Horoskop vodnar

Vodnar


20. Jan – 18. Feb

Srečanje, ki ga načrtujete, se bo zaradi lune v raku končalo drugače, kot ste si zaželeli. Vse skupaj bo izpadlo boljše od predvidenega, le bodite potrpežljivi in vse se bo zavrtelo v pravi smeri.
Horoskop ribi

Ribi


19. Feb - 20. mar

Nekdo bo vplival na vas veliko bolj, kot si želite priznati, kar vas bo zmedlo. Kljub temu pa popazite na denar in preverjajte stroške, saj ste na tem področju trenutno v nevarnosti.

Preberite tudi: tedenski horoskop ali mesečni horoskop.

Avtor: Horoskop.si