Dnevni horoskop za ponedeljek 24. maja 2021

horoskop
Dnevni horoskop za ponedeljek 24. maja 2021, evropski dan parkov

Dnevni horoskop za danes, ponedeljek 24. maja 2021

Predviden čas branja: 3 minutes

Dnevni horoskop za ponedeljek 24. maja 2021. Preverite smernice in napovedi, ki vam jih podarja dnevni horoskop, evropski dan parkov. Večje ter pomembne odločitve boste prestavili za kasnejše dni, bolj boste prisluhnili notranjemu glasu.

Horoskop nasvet za današnji dan: Bodite strpni in našli boste skupni jezik. Previdni boste, ko bo šlo za skupinska vprašanja.

horoskop
Luna je v znamenju Škorpijona

Danes ob 5.00 uri preide luna v znamenje škorpijona

Škorpijon, osmo znamenje zodiaka označuje življenjski čas, ki predstavlja zrelost, skratka čas velikih sprememb in novega rojstva. Po temperamentu je flegmatično, sicer pa skrivnostno, tiho, osredotočeno, vztrajno, uporniško, strastno in plodno znamenje. Škorpijon prikazuje zmožnost ustvarjanja duše. Strupeno želo znamenja ni samo neizprosno orožje, temveč tudi orodje, ki omogoča sungirati realnost, da se lahko pomakne globlje v srce skrivnosti. Čas velikih sprememb, globine, smrti in zaglobljenih skrivnosti.

Ko Luna prehaja v škorpijona, postanemo v medsebojnih odnosih bolj nezaupljivi.

Vzkipljivi in maščevalni, saj svoje strasti težje obvladujemo, kar lahko privede do manjših duševnih kriz. Vaša erotična moč bo v dneh z luno v škorpijonu potreba, da bi prodrli v bistvo stvari, sprejemali boste samo svoje lastne zakonitosti in težko se boste soočali z avtoriteto. Prihaja močna volja ter veliko bolj razčiščen odnos do življenja. Notranje boste nemirni, izrazito individualno usmerjeni in napadi tesnobnosti v teh dneh niso izključeni.

Danes praznuje Anika Horvat: Astro profil

Tolerantna, optimistična in ljubezniva Anika, ki ima Sonce v dvojčkih, ima vse pogoje za profesionalni uspeh. Spoštuje zakone in pravico, njene družabne ambicije so zelo visoke. Vedno je prepričana o sebi ter v svoj prav, markantna in izredno sposobna. Z Luno v znamenju leva ima dober občutek za poštenost, ki je zanjo ključnega pomena. Dobra je tudi na področju organizacije. Enostavno obožuje tveganje in izzive, zato je njeno življenje, ko se le ti pojavijo lepše in polnejše.

S kvadratom med Luno in Merkurjem uživa v svojem izmišljenem svetu, zato težko najdete srečo kjerkoli drugje, težko se sreča z idealnim svetom, kar nakazuje spremembe, nestabilnost in notranji nemir. Venera nakazuje, da je Anika prikupna, ljubezniva, nežna in prilagodljiva. Z otroki je močno povezana in hrepeni po domačem urejenem ognjišču, ter ugodnem ozračju.

Ko od drugih prenehaš pričakovati popolnost, lahko vsakogar resnično vzljubiš.

Donald Miller

Rojeni v znamenju dvojčka in dogodki na današnji dan:

  • Viktorija, britanska kraljica
  • Mihail Aleksandrovič Šolohov, ruski pisatelj
  • Josip Aleksandrovič Brodski, rusko-ameriški pesnik
  • Robert Allen Zimmerman – Bob Dylan, ameriški glasbenik
  • Eric Cantona, francoski nogometaš

Na današnji dan študenti zažgejo pariško borzo. Ekvador postane neodvisna država. Malcolm Scott Carpenter v vesoljski kapsuli Aurora 7 trikrat obkroži Zemljo. Rodil se je Jean-Paul Marat, francoski revolucionar in William Whewell, angleški filozof. Rodila se je tudi Priscilla Presley, rojena Priscilla Ann Wagner, ameriška manekenka, pisateljica, igralka in ameriški košarkar Tracy McGrady. Danes praznuje tudi Lili Murati z umetniškim imenom La Toya Lopez. Umrl je Nikolaj Kopernik, poljski astronom in Stanko Vraz, slovensko-hrvaški pesnik.

Narava je neizčrpna zakladnica obilja.

Wallace D. Wattles
Katera znamenja zodiaka boste danes ves dan hrepenela po strasti?

V današnjem dnevu boste ves dan hrepeneli po strasti rojeni v znamenju dvojčka, device in rib.

Kako boste danes delovali na poslovnem in finančnem področju?

Dnevni horoskop napoveduje, da se boste vsega lotili intenzivno, z veliko koncentracije in z močno voljo. V trenutku lahko natančno preučite situacijo in zaznate pravo rešitev.

Preberite tudi: TEDENSKI HOROSKOP ali SATURN V VODNARJU STOPA V FAZO RETROGRADNOSTI

Horoskop oven

Oven


20. Mar - 20. Apr

Ne ozirajte se kljub luni v škorpijonu, ki prebuja ljubosumje na tiste, ki neprestano komentirajo vaše korake in odločitve. Nestrpni boste, saj vas bo tudi pri delu nekdo ves čas priganjal.
Horoskop bik

Bik


21. Apr – 20. maj

Danes, ko je luna v škorpijonu, se boste ukvarjali predvsem sami s sabo, še posebej pripadnice ženskega spola. Morda bi bilo dobro, da bi začeli razmišljati o drugačnih prijemih in spremembah.
Horoskop dvojčka

Dvojčka


21. Maj – 21. jun

Strastni in pogumni se boste spoprijeli z nalogo, ki ne sodi v vaše najljubše področje. Začnite postopoma, da boste lahko sledili in pripeljali vse skupaj do učinkovitega zaključka.
Horoskop rak

Rak


22. Jun – 21. jul

Določena pravila in pogoji vam danes nikakor ne bodo všeč, zato se postavite zase in vztrajajte pri svojih smernicah. Čas je, da se učite na napakah, ter da z luno v škorpijonu napredujete na osebnem področju.
Horoskop lev

Lev


22. jul – 22. avg

Situacija, ki je za vas še kako pomembna, bo stekla drugače kot ste predvidevali. Dojeli boste, da so imeli prav tisti, ki so vas opozarjali, da ostanite previdni ter da gledate izključno nase.
Horoskop devica

Devica


23. Avg – 22. Sep

Današnji dan z luno v škorpijonu bo nosil s sabo zanimiva odkritja in dramatičen razvoj dogodkov. Odprti in direktni si lahko obetate spremembe, predvsem na osebnem področju.
Horoskop tehtnica

Tehtnica


23. Sep – 22. okt

Priznajte svoje napake in ne bodite malenkostni. Ljubezen se bo znašla v vzponih in padcih, med katerimi boste poskušali najti pravo pot. Luna v škorpijonu prinaša naval strasti.
Horoskop škorpijon

Škorpijon


23. Okt – 22. nov

V današnjem dnevu lahko kljub temu, da je luna v vašem znamenju mimogrede zaidete v težave in si nakopljete skrb za nekoga, ki ima večje težave, kot jih vi lahko prenesete.
Horoskop strelec

Strelec


22. Nov – 20. dec

Nekaj pomembnega prihaja z zamudo in zato ste nemirni, nestrpni in nezadovoljni. Naglost in impulzivnost vas ne vodita nikamor zato se umirite in poglobite vase. Namesto da se smilite sami sebi, dvignite glavo.
Horoskop kozorog

Kozorog


21. Dec – 19. jan

Na osebnem področju se kljub luni v škorpijonu nikakor ne morete zbrati in poglobiti. Razlog je v tem, da nenehno razmišljate o stvareh, ki so že zdavnaj postale preteklost.
Horoskop vodnar

Vodnar


20. Jan – 18. Feb

Danes bo za vas težek dan, saj boste pesimistični. Za slabo voljo boste namreč odgovorni sami, zato nikar ne obremenjujte z njo še okolice. Raje se odločite in presekajte slabe energije.
Horoskop ribi

Ribi


19. Feb - 20. mar

Ljubezen bo danes zaradi energije lune v škorpijonu postregla s presenečenji, ki bodo zahtevala pozornost. Pokazale se bodo odlične priložnosti, zato bo treba vklopiti razum in se nanje odzvati.

Vas zanima: TEDENSKI LUNIN HOROSKOP