Dnevni horoskop za ponedeljek 22. marca 2021

horoskop
Dnevni horoskop za ponedeljek 22. marca 2021

Dnevni horoskop za danes, ponedeljek 22. marca 2021

Predviden čas branja: 2 minutes

Dnevni horoskop za ponedeljek 22. marca 2021. Preverite smernice in napovedi, ki vam jih podarja dnevni horoskop, svetovni dan voda. Nikar si ne dovolite, da bi vas preplavila občutljivost. Raje se dvignite nad površje in zaupajte!

Horoskop nasvet za današnji dan: Nežna energija vas bo ves čas po tihem nervirala, še posebej če ste oseba hitrih odločiutev in akcije.

horoskop
Luna v znamenju raka

Luna je v znamenju raka

Luna v znamenju raka. Rak, četrto znamenje zodiaka, ki mu vlada Luna, predstavlja začetek poletja. Močna prispodoba notranjosti, nenadzorovanih globin in iracionalnih impulzov. Opisuje otroški svet in način prenašanja misli. Uteleša lunine lastnosti kot so pasivnost, domišljija in brezbrižnost. Predstavlja nezaveden življenjski utrip, za katerega razum še ni prevzel skrbi nase. Prepletajo se romantika, fantazija in idiličnost.

Ker znamenje raka povezujemo z domom, družino in potrebo po varnosti, ter izvorom je v teh dneh poudarek na domačem življenju.

Motivirajo nas čustva, naši odzivi postanejo nagonski, sprožajo jih nezavedne potrebe in želje. Pri odločitvah se boste v tem času obotavljali, zato marsikaterega načrta ne boste popeljali do konca. Vaša intuicija bo v teh dneh zelo intenzivna, saj bodo čustva determinirala vašo osebnost. Zaradi preobčutljivosti boste nekoliko neodločni ali celo podvrženi manjvrednostnim kompleksom.

Če želite voditi orkester, morate obrniti hrbet množici.

Aristotel

Rojeni v znamenju ovna in dogodki na današnji dan:

  • Ivan Minatti, slovenski pesnik
  • Beno Zupančič, slovenski pisatelj, publicist
  • Danilo Kocjančič, slovenski glasbenik
  • Janez Potočnik, slovenski ekonomist, evropski komisar
  • Reese Witherspoon, ameriška igralka

Na današnji dan je nemškima fizikoma Ottu Hahnu in Fritzu Strassmannu uspela cepitev uranovega jedra. Ameriški predsednik Franklin Delano Roosevelt je podpisal zakon, ki je dovoljeval prodajo vina in piva. V ljubljanski Moderni galeriji je bila odprta razstava slovenske povojne likovne umetnosti. Rodil se je Giacomo Puccini, italijanski skladatelj in Jurij Mihevec, slovenski skladatelj in pianist. Rodil se je tudi italijanski kolesar Mario Cipollini. Umrl je Kenzo Tange, japonski arhitekt in Peter Žiža, slovenski nevrolog.

Katera astrološka znamenja bodo danes najbolj čustveno dovzetna?

Dnevni horoskop napoveduje, da bodo najbolj čustveno dovzetni dvojčki, raki, streleci in ribe.

Katera znamenja bodo danes deležna najbolj močne intuicije?

Močno intuicijo boste imeli rojeni v vodnih znamenjih.

Preberite tudi: TEDENSKI HOROSKOP

Horoskop oven

Oven


20. Mar - 20. Apr

Danes se boste počutili razgibano.

Razmišljali boste o poslovnem ali drugem sodelovanju, vendar bodite previdni pri načrtovanju novih poti, predvsem pa si zvečer spočijte.
Horoskop bik

Bik


21. Apr – 20. maj

Kljub nežni energiji lune v raku, boste začutili izredno željo po svobodi in samostojnosti. Že zjutraj boste s tem obremenjevali tudi druge okoli sebe. Ker boste opazili, da niso preveč zainteresirani, boste celo nesramni.
Horoskop dvojčka

Dvojčka


21. Maj – 21. jun

Zapletli se boste v spor s prijateljem, ki ga že nekaj časa ne morete razrešiti in vas čustveno obremenjuje. Izkoristite nesporazum in razčistite odnos enkrat za vselej.
Horoskop rak

Rak


22. Jun – 21. jul

Danes bodo ljubezenska čustva zaradi lune v vašem znamenju občutljiva. Po eni strani boste razneženi, po drugi pa vas bodo razžirali dvomi in skrbi, kar pa za ljubezensko zvezo ni dobro.
Horoskop lev

Lev


22. jul – 22. avg

V današnjem dnevu z luno v raku bo opazen vaš premik proti sodelovanju z drugimi in reševanju nalog ter težav skupaj z njimi. Na prvem mestu bo zvečer sposobnost prilagajanja.
Horoskop devica

Devica


23. Avg – 22. Sep

Nekdo vam bo zaradi energije lune v raku povrnil spomin na dogodke iz oddaljene preteklosti, ki pa se še vedno ni povsem zacelili. Zelo malo možnosti je, da bi vse rešili enostavno.
Horoskop tehtnica

Tehtnica


23. Sep – 22. okt

V današnjem dnevu z luno v raku stojte za svojimi načeli in ne pustite, da vam nekdo narekuje drugače. Dan bo zeli primeren tudi za razčiščevanje družinskih odnosov.
Horoskop škorpijon

Škorpijon


23. Okt – 22. nov

Bolj kot na prihodnost se boste zanesli na sedanji trenutek. Kljub luni v raku se boste sposobni odzvati na nekaj pomembnega, kar je bilo še pred kratkim za vas skoraj nemogoče.
Horoskop strelec

Strelec


22. Nov – 20. dec

Povsod boste videli posameznike, ki vam hočejo škoditi, zato se boste zapirali sami vase. Kdor bo drezal v vas, lahko pričakuje oster odziv, saj ne boste pri volji za prerekanje.
Horoskop kozorog

Kozorog


21. Dec – 19. jan

Ponudite svojo roko in podprite prijatelja, ki potrebuje pomoč. Polni boste zaradi lune v raku ljubezni in vsem, ki jih imate radi, želite le najboljše. Izogibajte se stresnim situacijam.
Horoskop vodnar

Vodnar


20. Jan – 18. Feb

S svojimi običajnimi zvijačami in luno v raku, ki poudarja počasnost ne boste kaj dosti dosegli. Sicer so namenih dobri, vendar jih prepogosto uporabljate, zato bodo bližnji hitro spregledali resnico.
Horoskop ribi

Ribi


19. Feb - 20. mar

Danes zaradi lune v raku ne boste najbolj pozitivno razpoloženi. Vedno znova se lahko zapletete v prepir, ki ne vodi nikamor, razen zvečer, ko se boste med rjuhami končno sprostili.

Preberite tudi: TEDENSKI LUNIN HOROSKOP