Dnevni horoskop za ponedeljek 21. junija 2021

horoskop
Dnevni horoskop za ponedeljek 21. junija 2021

Dnevni horoskop za danes, ponedeljek 21. junija 2021

Predviden čas branja: 3 minutes

Dnevni horoskop za ponedeljek 21. junija 2021. Preverite smernice in napovedi, ki vam jih podarja dnevni horoskop, praznik glasbe. Vaše zasebne razmere počasi dobivajo drugačno obliko, dobro bi se jim bilo čim prej prilagoditi.

Horoskop nasvet za današnji dan: Zaženite se v spremembe. Dolgo ste vedeli, da tako ne gre več naprej in zdaj boste to podprli s trmastimi dejanji.

horoskop
Luna v znamenju

Luna je v znamenju škorpijona

Škorpijon, osmo znamenje zodiaka označuje življenjski čas, ki predstavlja zrelost, skratka čas velikih sprememb in novega rojstva. Po temperamentu je flegmatično, sicer pa skrivnostno, tiho, osredotočeno, vztrajno, uporniško, strastno in plodno znamenje. Škorpijon prikazuje zmožnost ustvarjanja duše. Strupeno želo znamenja ni samo neizprosno orožje, temveč tudi orodje, ki omogoča sungirati realnost, da se lahko pomakne globlje v srce skrivnosti.

Čas velikih sprememb, globine in zaglobljenih skrivnosti.

Ko Luna prehaja v škorpijona, postanemo v medsebojnih odnosih bolj nezaupljivi. Vzkipljivi in maščevalni, saj svoje strasti težje obvladujemo, kar lahko privede do manjših duševnih kriz. Vaša erotična moč bo v dneh z luno v škorpijonu potreba, da bi prodrli v bistvo stvari, sprejemali boste samo svoje lastne zakonitosti in težko se boste soočali z avtoriteto. Prihaja močna volja ter veliko bolj razčiščen odnos do življenja.

Danes ob 3.32 uri preide sonce v znamenje raka

Prihaja nežno obdobje, saj se Sonce danes, 21. junija ob 3.32 uri zavihti v znamenje raka. Rak sovpada času, ko praznujemo veselje, svetlobo in blagoslov, ki ga prinaša poletje. Raku vlada Luna, planet čustev. Ko se Sonce premika skozi znamenje raka, vas spodbuja, da poslušate svoje občutke in se nanje odzovete.

Čustva bodo intenzivna, čeprav boste bolj introvertirani, je to najprimernejši čas, da svojo ljubezen obelodanite tudi z besedami, ki bodo zvenele še kako prisrčno.

Konflikti se bodo umaknili, prav tako vas ne bo zanimalo prazno govorjenje. Tranzit vas bo ponesel v sanjarjenje, poudaril bo vašo nežnost. Čutili boste več navdiha in kreativnosti in veseljem se boste osredotočili zlasti na dom in družino. V tem obdobju se boste najboljše počutili rojeni v znamenju raka, rib, škorpijona, bika, kozoroga in device.

Ljudi, ki jih imamo radi, ne obsojamo.

Jean Paul Sartre

Rojeni v znamenju dvojčka in raka, dogodki na današnji dan:

  • Tine Lesjak, slovenski harmonikar in skladatelj
  • Karl Erjavec, slovenski politik
  • Iztok Mlakar, slovenski glasbenik in gledališki igralec
  • Princ William, vojvoda Cambriški
  • Edward Snowden, ameriški obveščevalec in žvižgač

Na današnji dan je bila izglasovana vidovdanska ustava. Začetek veljavnosti ustave v ZDA. V Münchnu premierno uprizorijo Wagnerjevo opero Mojstri pevci nürnberški. V Londonu prvič uprizorijo opero Evita. Rodil se je Augustus Pablo, jamajški pevec reggaeja in Michel Platini, francoski nogometaš. Rodila se je tudi Juliette Lewis, ameriška igralka, rokerica in ameriška pevka Lana del Rey. Prav tako se rodi francoski pisatelj, filozof Jean-Paul Sartre in France Marolt utemeljitelj slovenske etnomuzikologije, ustanovitelj Glasbenonarodopisnega inštituta. Umrl je Inigo Jones, angleški arhitekt in Radivoj Peterlin-Petruška, slovenski pesnik.

Katera astro znamenja se boste danes težko zadrževala in nadzirala?

V današnjem dnevu se boste težje zadrževali in nadzirali rojeni v znamenju bika, raka in leva.

Ali se bo danes zgodil kakšen pomemben planetarni premik?

Dnevni horoskop napoveduje, da se Sonce danes pomakne v znamenje nežnega raka. Ta energija poudarja predvsem čustva.

Preberite tudi: TEDENSKI HOROSKOP ali TEDENSKI LUNIN HOROSKOP

Horoskop oven

Oven


20. Mar - 20. Apr

Pred vami je z luno v znamenju škorpijona dan poln zanimivih stvari, ki vas bodo razveselile. Prihajajo novosti, ki bodo od vas zahtevale predvsem miselno zbranost.
Horoskop bik

Bik


21. Apr – 20. maj

Na kariernem področju vas bodo priganjali, kar vas lahko vrže iz tira. Znova obstaja nevarnost, da bi se odzvali precej nestrpno, namesto da bi se oborožili s pravimi argumenti.
Horoskop dvojčka

Dvojčka


21. Maj – 21. jun

V današnjem dnevu z luno v škorpijonu boste veliko analizirali o delu in stvareh, ki so se v zadnjem obdobju nakopičile. Treba jih bo postaviti na pravo mesto in sedaj je pravi čas.
Horoskop rak

Rak


22. Jun – 21. jul

Ne bo vam všeč to, da se morate boriti za nekaj, kar ste že dosegli. Novo dokazovanje vam v povezavi z energijo lune v škorpijonu jemlje precej energije. Danes ne boste imeli zadnje besede.
Horoskop lev

Lev


22. jul – 22. avg

Pazite danes, ko boste zaradi lune v škorpijonu provokativni v odnosih, tako doma kot v službi. Vprašajte se, zakaj ste tako zadirčni z nekom, ki nikakor noče popustiti.
Horoskop devica

Devica


23. Avg – 22. Sep

Nekaj pomembnega se bo zavleklo, vi pa ne veste, kako bi se rešili iz kočljive situacije. Pazite, ker je pred vami zahteven zalogaj. V ljubezni bo danes vse nepredvidljivo.
Horoskop tehtnica

Tehtnica


23. Sep – 22. okt

Danes boste zaradi lune v škorpijonu bolj živčni, ne morete se povsem zbrati, oddaljujete se od cilja. Med prijatelji in v družini pazite, da vas ne bodo po nepotrebnem kritizirali.
Horoskop škorpijon

Škorpijon


23. Okt – 22. nov

Hitro boste danes, ko vam bo luna zelo naklonjena potegnili prave vezi in pred vsemi drugimi boste tako izvedeli, kakšen je trenutni položaj glede dela in pravnih zadev.
Horoskop strelec

Strelec


22. Nov – 20. dec

Zopet ponedeljek, dan, ki vam ni najbolj pisan na kožo. Malce utrujeni in nemirni se boste zbudili in nato začeli hiteti proti obveznostim. Ustavite se nekoliko in razmislite, če se splača.
Horoskop kozorog

Kozorog


21. Dec – 19. jan

Pozabite na nesmiselne zamere, čas je, da z luno v škorpijonu začnete nekaj novega. Ne ozirajte se na morebitne opazke v delovnem krogu, ker veste, da ste lahko suvereni.
Horoskop vodnar

Vodnar


20. Jan – 18. Feb

Ob začetku tedna si želite le, da bi se čim prej uveljavili pri zadevi, ki vam je zelo pri srcu. Nekaj bi radi opravili sami in brez veliko besed ter nesmiselnega prigovarjanja.
Horoskop ribi

Ribi


19. Feb - 20. mar

Čustva bodo danes z luno v škorpijonu zopet privrela na dan. Zadnje čase ste preveč občutljivi. Določeni ljudje se samo zabavajo, poskusite to razumeti in se prilagoditi.

Vas zanima: TEDENSKI LIFESTYLE ASTRO NAMIG