Dnevni horoskop za ponedeljek 15. marca 2021

horoskop
Dnevni horoskop za ponedeljek 15. marca 2021

Dnevni horoskop za danes, ponedeljek 15. marca 2021

Dnevni horoskop za ponedeljek 15. marca 2021. Preverite smernice in napovedi, ki vam jih podarja dnevni horoskop, svetovni dan varstva potrošnikov. Ne prehitevajte dogodkov, ampak se najprej dobro pozanimajte, kako zadeve stojijo. Danes boste potrebovali več potrpežljivosti.

Horoskop nasvet za današnji dan: Na finančnem področju se vam, če boste budni obetajo pozitivne spremembe, ki vam bodo podarile možnost, da zaživite.

današnji horoskop
Luna v znamenju ovna

Luna je v znamenju ovna

Oven, ki je prvi znak zodiaka v solarnem krogu in je tudi znak pomladnega enakonočja, je temperamentno kolerično znamenje. Čas, ko je luna v ovnu prinaša telesno moč in energijo, pionirskega duha, pogum, iskrenost, neposrednost, živahnost in bojevitost, zato postane tempo življenja v teh dneh hitrejši in bolj dinamičen.

Združuje prodornost in velikodušnost, obarvano s trmo, ki ga večkrat pripelje v kaotično situacijo in mu onemogoča videti pravo sliko, saj je oven odličen pogajalec, a nekoliko slabši trgovec. V tem času se boste veliko lažje strokovno uveljavili, tudi zaradi ugodnih okoliščin lune v ovnu. Prihaja zavest, ki se sama sebe zaveda skozi akcijo.

Izkušnja je učiteljica vseh reči.

Gaj Julij Cezar

Rojeni v znamenju rib in dogodki na današnji dan:

  • Joaquim de Almeida, portugalsko-ameriški filmski igralec
  • Mark Hoppus, ameriški glasbenik
  • Eva Longoria, ameriška filmska in televizijska igralka, fotomodel
  • Veselin Topalov, bolgarski šahovski velemojster
  • Will.i.am, ameriški raper, tekstopisec, igralec

Na današnji dan je bil začetek marčne revolucije v Budimpešti. Ustanovljena je bila angleška avtomobilska družba Rolls-Royce Ltd. V Neaplju prvič nastopi Enrico Caruso. Rodil se je Karl-Otto Apel, nemški filozof in Saša Aleksander Šantel, slovenski slikar, grafik. Umrl je Gaj Julij Cezar, rimski zgodovinar, vojskovodja, politik in Smiljan Rozman, slovenski pisatelj, dramatik, slikar. Umrl je tudi grški ladjar Aristoteles Sokrates Homer Onassis.

Katerim astrološkim znamenjem bo dan prinesel največ telesne moči in pogumne energije?

Največ moči in pogumne energije boste imeli danes rojeni v znamenju ovena, raka, škorpijona in streleca.

Katerim znamenjem zodiaka dnevni horoskop napoveduje največ ambicioznosti in vztrajnosti na poslovnem področju?

Dnevni horoskop napoveduje danes največ ambicioznosti in vztrajnosti rojenim v zračnih znamenjih.

Preberite tudi: TEDENSKI HOROSKOP

Horoskop oven

Oven


20. Mar - 20. Apr

Danes, ko bo luna v vašem znamenju lahko pričakujete nekaj pozitivnih premikov, saj boste pokazali iznajdljivost in komunikativnost.

V nekem okolju se boste zadrževali le toliko, kolikor je resnično potrebno.
Horoskop bik

Bik


21. Apr – 20. maj

Razmislite, saj imate z luno v ovnu kar nekaj možnosti za spremembo svojih navad. Nikar ne oklevajte, tudi glede pomembnega vprašanja, sicer boste morali počakati na drugo priložnost.
Horoskop dvojčka

Dvojčka


21. Maj – 21. jun

Znašli se boste v zanimivi situaciji, kar vas bo zmotilo zato, ker bodo številni z vami izredno zahtevni in vztrajni. Ne dovolite pritiskov, saj se sami zelo dobro zavedate, kaj si želite.
Horoskop rak

Rak


22. Jun – 21. jul

Skok v nov dan se lahko s pomočjo lune v ovnu konča presenetljivo dobro. Imate dovolj samozavesti, prepričljivi ste in zato lahko s pravimi prijemi v današnjem dnevu počasi napredujete.
Horoskop lev

Lev


22. jul – 22. avg

Skrajšajte svoj nagovor, posebno v situacijah, ko vas nihče več ne bo poslušal. Nič vam ne bo koristilo, če boste razpravljali v nedogled, medtem ko si drugi nizajo svoje scenarije.
Horoskop devica

Devica


23. Avg – 22. Sep

Čim prej poskrbite glede denarja, saj imate pred sabo številne zoprne obremenitve. Težavam se boste izognili, če imate urejeno finančno stanje, v nasprotnem primeru sledi nekaj zapletov.
Horoskop tehtnica

Tehtnica


23. Sep – 22. okt

Nič ni nemogoče, boste ugotovili danes, ko se vam z luno v ovnu odpirajo nove priložnosti na več področjih. Le ob sporočilu, ki bo imelo nedvomen pomen boste malce labilni in jezni hkrati.
Horoskop škorpijon

Škorpijon


23. Okt – 22. nov

Čeprav danes zaradi lune v ovnu ne boste preveč romantični, se vam vseeno obetajo dokaj dobre novice, posebno na področju čustev, kjer ste v zadnjem času malce zaspali.
Horoskop strelec

Strelec


22. Nov – 20. dec

Začutili boste, da prihaja vaših pet minut, posebno če ste se pripravljeni boriti za več stvari hkrati. Ko boste v popoldanskih urah slišali prijeten kompliment, bo vse še bolj sproščeno.
Horoskop kozorog

Kozorog


21. Dec – 19. jan

Današnji dan bo kljub luni v znamenju ovna naporen, posebno glede nalog in pogovorov, kjer se vam obeta le besedno zapletanje. Previdni bodite ob težjih fizičnih opravkih, saj boste hitro utrujeni.
Horoskop vodnar

Vodnar


20. Jan – 18. Feb

Vplivnejši boste, tudi glede zadeve, kjer vas večkrat morda niso najbolje razumeli ali spoštovali. Glede dela pa se čim prej odločite tudi v povezavi z novimi in zanimivimi prijemi.
Horoskop ribi

Ribi


19. Feb - 20. mar

Upali ste, da bo nekdo takoj razumel, v kakšno smer se vrtijo vaše misli in kaj pričakujete, toda vse skupaj ne bo tako. Zato boste z luno v ovnu malce živčni, toda kljub temu pravilno usmerjeni.

Vas zanima: TEDENSKI LUNIN HOROSKOP