Dnevni horoskop za ponedeljek 15. junija 2020

Dnevni horoskop za ponedeljek
Dnevni horoskop za ponedeljek

Dnevni horoskop za danes, ponedeljek 15. junija 2020.

Horoskop dnevni – Astro novice in zabava s področja astrologije. Preverite smernice in napovedi, da bo ponedeljek bolj produktiven. Horoskop ljubezen, denarni horoskop, horoskop kariera, horoskop zdravje. Horoskop smernica za vsa znamenja: Reševanje zapletov bo danes še kako učinkovito, saj boste znali sprejeti dejstva in priznati svoje napake, seveda z nasmeškom na obrazu.

Dnevni horoskop
Dnevni horoskop

LUNA JE V ZNAMENJU OVNA

Danes o dolgčasu ne bo niti sledu. Pogovori bodo jasni in razumljivi, nikakor globoki, hitro pa lahko naletite na nervozo, še posebej če boste na nekaj predolgo čakali. Pojavijo se lahko nepremišljena, nekontrolirana dejanja in večja tveganja. Izkoristite vse priložnosti in urno sledite svoji spontanosti.

Prihaja tudi brezobzirnost in težje razumevanje dejstev, ki jih lahko spregledamo. Pazite se poškodb in nerodnosti, še posebej na območju glave in v prometu, kjer bo danes več ljudi morda prevozilo rdečo luč. Šport je najboljša izbira, saj boste usmerili svojo odvečno energijo v gibanje.

Ugodno za pričetek del, ki jih želimo dokončati hitro, pa tudi za dajanje pobud, podpis pogodb, poučevanje, kratke poti, šport in rekreacijo, mehanična dela ter ukvarjanje z živalmi.

Vse, kar imamo, je največkrat premalo za tisto malo, kar potrebujemo za srečo!

Rojeni v znamenju dvojčka in dogodki na današnji dan:

Ivan Grohar, slovenski slikar
Vida Taufer, slovenska pisateljica, pesnica
Lojze Spacal, slovenski slikar
Helen Hunt, ameriška filmska igralka
Oliver Kahn, nemški nogometni vratar
Ice Cube, ameriški raper in igralec

Na današnji dan se je rodil smučarski skakalec Franci Petek in ameriška filmska igralka Courtney Cox. Znana po vlogi Monice v Prijateljih. Umrl je eden najboljših slovenskih alpinistov Boštjan Kekec. Charles Goodyear patentira postopek vulkanizacije.

Preberite tudi: tedenski horoskop.

Dnevni horoskop za ponedeljek 15. junija – današnji horoskop

 

Horoskop oven

Oven


20. Mar - 20. Apr

Prihaja nekaj nepričakovanih težav glede poslovnih zadev, čeprav ste že storili vse, kar je v vaših močeh. Danes se izogibajte prepirom. Varčujte z močmi in pazite na stres.
Horoskop bik

Bik


21. Apr – 20. maj

Presenečajo vas ljubezenske novosti, ki prihajajo nenadno. Z nekom bosta enako naravnana in hitro se bosta dogovorila o podrobnostih. Izredno dobro boste z luno v ovnu razpoloženi.
Horoskop dvojčka

Dvojčka


21. Maj – 21. jun

Nekdo vas bo danes spomnil na pretekle dogodke radosti in brezskrbnost, ki ste jo doživljali. Spomnili se boste tudi določene osebe, s katero ste preživeli veliko zanimivih trenutkov.
Horoskop rak

Rak


22. Jun – 21. jul

Ugotovili boste da je lahko nekaj veliko lažje, kot ste predvidevali. Zelo vam bo koristil stik s tistimi, ki razmišljajo podobno in vas pri vsem vzpodbujajo. Naj se prijetno poveže.
Horoskop lev

Lev


22. jul – 22. avg

Tisto, kar je za vas nujno, se bo odvrtelo šele takrat, ko se boste že obrnili na drugo stran, posebno če zadeva tudi odnose. Preveč vas skrbi glede situacije, ki se bo končala pozitivno.
Horoskop devica

Devica


23. Avg – 22. Sep

Dnevni horoskop za ponedeljek 15. junija 2020

Prebuja se vaš občutek za nadgradnjo. Imate veliko energije in vse se vam ponuja hkrati. Omislite si več ustvarjalnih dejavnosti, ob povezovanju s simpatično in zanimivo osebo.
Horoskop tehtnica

Tehtnica


23. Sep – 22. okt

Poskusite razumeti določeno kočljivo situacijo, ki zahteva veliko časa in koncentracije. To obdobje bo kmalu mimo in tudi vi boste kmalu zopet prišli na svoj račun, le potrpežljivi bodite.
Horoskop škorpijon

Škorpijon


23. Okt – 22. nov

Danes vas čaka prijetno presenečenje, ki bo povezano z medsebojnimi odnosi. Ves čas ste bili mnenja, da vaš trud ne šteje, pa vendar ste se zmotili, kar vas bo presenetilo.
Horoskop strelec

Strelec


22. Nov – 20. dec

S svojim pozitivnim odnosom boste dobro vplivali na vzdušje kjer se boste nahajali. Čaka vas sicer težava, ampak se v današnjem dnevu, ko bo luna v ovnu ne boste preveč obremenjevali z njo.
Horoskop kozorog

Kozorog


21. Dec – 19. jan

Na enkrat se bodo začele stvari zaradi lune v ovnu odvijati hitro, veliko bo priložnosti in simpatičnih prebliskov. Dan izkoristite tako poslovno kot tudi zasebno, saj bo vse česar se boste lotili ugodno.
Horoskop vodnar

Vodnar


20. Jan – 18. Feb

Pustite se danes, ko vas spremlja luna v ognjenem znamenju navdušiti in zapeljati, moč zaupanja je tista, ki prinaša premike naprej. Dvom naj ostane v ozadju, naj ne pokvari vašega razpoloženja.
Horoskop ribi

Ribi


19. Feb - 20. mar

Pod vplivom čustev in lune v ovnu boste raztreseni, zato se boste težko osredotočili na najnujnejše. Očitno je, da ni dovolj časa za vse razvedrilne dejavnosti, popaziti morate tudi na zdravje.