Dnevni horoskop za ponedeljek 15. februarja 2021

horoskop
Današnji dnevni horoskop ponedeljek

Dnevni horoskop za danes, ponedeljek 15. februarja 2021

Predviden čas branja: 2 minutes

Dnevni horoskop za ponedeljek 15. februarja 2021. Preverite smernice in napovedi, ki vam jih podarja dnevni horoskop. Z nenadnimi, dramatičnimi in s tistimi spremembami, ki so se izkazale za nujno potrebne se boste borili v svoji notranjosti.

Nasvet za današnji dan: Delali si boste svoje scenarije, za katere je priporočljivo, da jih delite s tistimi, ki jim zaupate, preden jih udejanjite.

horoskop
Luna v znamenju – Horoskop

Luna je v znamenju ovna

Oven, ki je prvi znak zodiaka v solarnem krogu in je tudi znak pomladnega enakonočja, je temperamentno kolerično znamenje. Čas, ko je luna v ovnu prinaša telesno moč in energijo, pionirskega duha, pogum, iskrenost, neposrednost, živahnost in bojevitost, zato postane tempo življenja v teh dneh hitrejši in bolj dinamičen. Postanemo nekoliko pogumnejši in drznejši, lahko tudi nestrpni in prenagljeni.

V tem času se odraža s primarno energijo, oziroma predstavlja začetni impulz v znamenju ovna. Združuje prodornost in velikodušnost, obarvano s trmo, ki ga večkrat pripelje v kaotično situacijo in mu onemogoča videti pravo sliko, saj je oven odličen pogajalec, a nekoliko slabši trgovec. Danes se boste veliko lažje strokovno uveljavili, tudi zaradi ugodnih okoliščin lune v ovnu. Prihaja zavest, ki se sama sebe zaveda skozi akcijo.

Bolje je vedeti nekaj vprašanj, kot poznati vse odgovore.

Leonard O. Pellicer

Kaj pravi horoskop za ponedeljek 15. februarja 2021?

Rojeni v znamenju vodnarja in dogodki na današnji dan:

  • Peter Žiža, slovenski nevrolog
  • Roger Bruce Chaffee, ameriški astronavt
  • France Cukjati, slovenski teolog, zdravnik in politik
  • Joyce Penelope Wilhelmina Frankenburg angleška filmska igralka
  • Chris Farley, ameriški filmski igralec, komik

Na današnji dan je nad Čeljabinskom, Ural, Rusija, eksplodiral okoli 10.000 ton težak meteorit, poškodovanih je več tisoč ljudi in zgradb. Rodil se je Kuki Šuzo, japonski sodobni filozof in William Henry Pickering, ameriški astronom. Rodila se je tudi slovenska plavalka Alenka Kejžar in angleška igralka Claire Bloom. Umrl je Gotthold Ephraim Lessing, nemški dramatik, filozof in Matija Gubec, hrvaški kmečki upornik.

Katera astro znamenja ste danes v večji nevarnosti, da se znajdete v konfliktu?

Danes ste v večji nevarnosti, da se znajdete v konfliktu rojeni v znamenju ovna, leva in škorpijona.

Preberite tudi: PUSTNE NORČIJE, MASKE IN KROFI

Horoskop oven

Oven


20. Mar - 20. Apr

V današnjem dnevu se vam kljub luni v vašem znamenju nakazujejo poslovne obremenitve, ki bodo od vas zahtevale veliko zbranosti in natančnosti. Skušajte se zbrati in odreagirati.
Horoskop bik

Bik


21. Apr – 20. maj

Vsaj za trenutek si danes privoščite oddih od dela.

Navdušeni boste nad možnostjo, da bi počeli nekaj novega. Končno boste uvideli, kaj bi lahko storili z zadevo, ki vas obremenjuje.
Horoskop dvojčka

Dvojčka


21. Maj – 21. jun

Zelo ustvarjalno boste razpoloženi, z izvirnimi idejami boste počasi napredovali. S svojimi dejanji boste opozarjali nase, želeli si boste hvale in napredovanja. Nikar pa ne pretiravajte.
Horoskop rak

Rak


22. Jun – 21. jul

Ker ste si vse dobro pripravili, se boste danes, ko bo luna v ovnu ukvarjali le še s podrobnostmi. Sprejmite pameten predlog, ki je boste deležni v ožjem krogu družine.
Horoskop lev

Lev


22. jul – 22. avg

V današnjem dnevu, ko bo luna v ovnu, se ne bodo vsi strinjali z vami glede določenih podrobnosti. Prepustite končno odločitev njihovi presoji, ter skušajte ohraniti mirne živce.
Horoskop devica

Devica


23. Avg – 22. Sep

Iščete izboljšave, vendar jih danes žal ne boste zaznali na ustrezen način. Radi bi še nekoliko premislili, čeprav vas bo vpliv lune v ovnu vodil v direktne odgovore.
Horoskop tehtnica

Tehtnica


23. Sep – 22. okt

Glede na preteklost boste lahko dovolj natančno predvideli, kaj se bo zgodilo v današnji pomembni situaciji. Kljub temu, da se določene stvari ne spreminjajo, pričakujte dober razplet.
Horoskop škorpijon

Škorpijon


23. Okt – 22. nov

Danes morate kljub luni v ovnu popustiti, če si ne želite nakopati še nekaj zamer. Težko bo, vendar ostanite odločni do konca. Kmalu se bo izkazalo, da je bilo tako najbolje.
Horoskop strelec

Strelec


22. Nov – 20. dec

Danes lahko poletite na krilih svojih sposobnosti in za to dobite celo pohvalo. Samozavest bo narasla, z njo pa tudi privlačne poslovne priložnosti. Prihajajo pa težave z raztresenostjo.
Horoskop kozorog

Kozorog


21. Dec – 19. jan

Z nerganjem uničujete romantiko v svojem ljubezenskem življenju. Ne bi bilo slabo, če bi bili enkrat za spremembo bolj redkobesedni. Saj veste, da pogled pove veliko več kot prazne besede.
Horoskop vodnar

Vodnar


20. Jan – 18. Feb

Končno boste mirni, saj se lahko odločite brez odvečnih pomislekov in z luno v ovnu zaznavate bolj realno sliko. Do rešitve boste prišli naravnost, brez običajnih ovinkov in zapletov.
Horoskop ribi

Ribi


19. Feb - 20. mar

Nekoliko boste danes kljub energičnemu vplivu lune v ovnu utrujeni, zato si brez slabe vesti vzemite več časa zase. Lahko pridete do novih informacij, sicer postopoma, vendar zanesljivo.

Preberite tudi: TEDENSKI HOROSKOP OD 15. DO 21. FEBRUARJA 2021