Dnevni horoskop za ponedeljek 12. aprila 2021

horoskop
Dnevni horoskop za ponedeljek 12. aprila 2021

Dnevni horoskop za danes, ponedeljek 12. aprila 2021

Predviden čas branja: 3 minutes

Dnevni horoskop za ponedeljek 12. aprila 2021. Preverite smernice in napovedi, ki vam jih podarja dnevni horoskop. Poskusite danes, ko vas bo spremljala prijetna konjunkcija med Luno in Venero delovati z malce drugačnim pristopom, ki vam bo omogočil bolj jasno sliko.

Horoskop nasvet za današnji dan: Danes je ugoden čas, da skušate poskrbeti za svoje potrebe, se postaviti na pravo mesto in zahtevati odgovore na svoja vprašanja.

dnevni horoskop
Lunin vpliv – Mlaj

Danes ob 19.45 uri preide luna v znamenje bika

Dopaldan izrazite svojo plemenito naravo, saj boste le na tak način pripomogli k realizaciji svojih ciljev in pozitivni energiji. Počutili se boste svobodne, nenadoma boste hoteli postoriti ogromno stvari hkrati. Najbolj vas bodo mikali nekoč nedosegljivi cilji, na opazke partnerja se ne boste odzivali, saj boste popolnoma prepričani v svoj prav.

Zvečer, ko luna preide v znamenje bika prihaja notranja umirjenost.

Tokrat bi se lahko soočili s svojo neodgovornostjo in ugotovili, kako trdno resnično stojite na realnih tleh v življenju. Dokažete lahko svojo sposobnost sporazumevanja, moč vodenja, saj prihaja čas usmerjanja energije v nove podvige. Živahnejše bo postalo tudi delovanje spolnih hormonov in vaše spolno poželenje bo naraslo.

Danes ob 04.31 uri nastopi prazna luna Mlaj

Danes vas bo Mlaj popeljal k poglabljanju in intenzivnemu razmišljanju o sebi. Če se že nekaj časa neuspešno trudite prenehati s kajenjem ali drugimi razvadami, je sedaj čas več kot ugoden. To je čas primeren za jogo, meditacijo in ostale duhovne vaje.

V času Mlaja boste polni optimizma. Osredotočili se boste nase in na svoje načrte. Razmislite tudi o čiščenju in razstrupljanju telesa, ki bo izboljšalo vašo prebavo.

Danes praznuje Marko Naberšnik: Astro profil

S Soncem v ovnu je njegova osebnost izrazito stabilna, rad uveljavlja svojo voljo in običajno vztraja tudi takrat, ko vsi obupajo. Ambicioznost nima meja, vendar je v določenih situacijah preveč uporniški in trmasto vztraja pri svojem, vendar samo takrat, ko je popolnoma prepričan. Njegovi neposrednost in iskrenost ne poznata meja.

Luna v levu prinaša hrabrost in odlično se rokuje s tveganji. Vedno je prepričan o sebi ter v svoj prav, markanten in izredno sposoben. Ima dober občutek za poštenost, ki je zanj ključnega pomena. Dober je tudi na področju organizacije. Merkur se nahaja v ribah, zato ga odlikujejo bujna domišljija, ljubeznivost in dobrota.

Samo dve stvari sta neskončni, vesolje in človeška neumnost, vendar glede prvega nisem prepričan.

Albert Einstein

Rojeni v znamenju ovna in dogodki na današnji dan:

  • Rihard Jakopič, slovenski slikar
  • Marko Naberšnik, slovenski režiser in scenarist
  • Claire Danes, ameriška igralka
  • Mateja Kežman, srbski nogometaš
  • Erik Mongrain, kanadski kitarist in skladatelj

Na današnji dan ima Ivan Cankar v Ljubljani predavanje, Slovenci in Jugoslovani. Katastrofalni potres v Posočju moči 5,6 stopnje po Richterju. Jurij Gagarin kot prvi človek obkroži Zemljo. Rodil se je Clarence Irving Lewis, ameriški filozof in Eugène Chaboud, francoski avtomobilski dirkač. Umrl je Franklin Delano Roosevelt, ameriški predsednik in Tomaž Pandur, slovenski režiser.

Kaj vam danes prinaša konjunkcija med Luno in Venero?

Konjunkcija med Luno in Venero prebuja čutnost in vas povezuje v lepšo ter bolj stabilno celoto.

Na katera astrološka znamenja bo danes najbolj vplival Mlaj?

Današnji Mlaj bo najbolj ugodno vplival na rojene v znamenju ovna, leva in kozoroga.

Preberite tudi: TEDENSKI HOROSKOP

Horoskop oven

Oven


20. Mar - 20. Apr

Pogum se z luno v vašem znamenju obrestuje, začnite pri poslovnih pogajanjih. Počutje se bo izboljšalo, ne boste več videli ovir tam, kjer jih v resnici ni. Nadaljujete lahko spontano.
Horoskop bik

Bik


21. Apr – 20. maj

Ostanite na preži in kljub luni v ovnu mirno vztrajajte na svoji poti, seveda ob upoštevanju konkretnih dejstev. Ne prepuščajte se trenutnim občutkom, ki vam samo škodijo.
Horoskop dvojčka

Dvojčka


21. Maj – 21. jun

Na čustvenem področju se bo s pomočjo lune v ovnu končno zjasnilo, toda ne igrajte se z ognjem, temveč bodite iskreni. Lahko se podate v novo akcijo, saj boste tokrat odlično pripravljeni.
Horoskop rak

Rak


22. Jun – 21. jul

Čutite, da nekdo nesramno išče odgovore, sami pa se še niste odločili. Z nečim se namreč ne strinjate. Zadeve vas bodo nekoliko utrudile, vsekakor pa se pozanimajte glede pomembnih zadev.
Horoskop lev

Lev


22. jul – 22. avg

Dobili boste prijetno sporočilo, ki vas bo razvedrilo. To vas pomirja, ker z nekom očitno enako razmišljata. Dobro se počutite, saj je prisoten Mlaj in še je nekaj časa in priložnosti, da nekaj rešite v svojo korist.
Horoskop devica

Devica


23. Avg – 22. Sep

Odzivajte se po notranjem občutku, saj ste resnično na dobri poti. Ustvarjate si pozitivne okoliščine, posebno če se vam obeta nova služba. Poigrali se boste in osebno napredovali.
Horoskop tehtnica

Tehtnica


23. Sep – 22. okt

Občutili boste napetost energije ovna, ki vam naj ne pokvari vašega dne. Ne boste se mogli znebiti občutka, da vam nekdo ne govori resnice in vas ves čas po tihem pelje v napačno smer.
Horoskop škorpijon

Škorpijon


23. Okt – 22. nov

Danes boste na vseh področjih zelo aktivni. Toliko stvari si želite postoriti, da niti ne veste, kje bi se lotili. Z veseljem boste počeli več stvari hkrati, ampak pazite, da se preveč ne zmedete.
Horoskop strelec

Strelec


22. Nov – 20. dec

Ne silite se s pretirano samodisciplino, raje začnite z energijo lune v ovnu opažati lepe stvari okoli sebe in uživajte v njih. Začetek dneva bo čustveno zelo intenziven in prodoren.
Horoskop kozorog

Kozorog


21. Dec – 19. jan

Danes iznajdljivost uporabite v svoje dobro, saj se vam obetajo odlični rezultati. Namesto da bi nekoga neprestano prosili za uslugo, se dela lotite sami, saj vas bo to dvignilo.
Horoskop vodnar

Vodnar


20. Jan – 18. Feb

Želja po vznemirjenju danes zaradi vpliva Mlaja ne bo zadoščena. Delo na vrtu, ali urejanje rastlin vam lahko koristi pri tem, da poiščete svoj notranji mir in se soočite.
Horoskop ribi

Ribi


19. Feb - 20. mar

V ljubezni niste najbolj mirni, srce vas bo vleklo nekam, kjer očitno še niste dokončali, spremlja pa vas tudi vpliv Mlaja. Obeta se zanimiv večer, obarvan z zadovoljstvom in navdušenjem.

Vas zanima: TEDENSKI LUNIN HOROSKOP