Dnevni horoskop za petek 9. aprila 2021

horoskop
Dnevni horoskop za petek 9. aprila 2021

Dnevni horoskop za danes, petek 9. aprila 2021

Predviden čas branja: 3 minutes

Dnevni horoskop za petek 9. aprila 2021. Preverite smernice in napovedi, ki vam jih podarja dnevni horoskop. Zaradi konjunkcije med Luno in Neptunom boste danes bolj dovzetni za vsa področja duhovnosti in poglabljanje vase.

Horoskop nasvet za današnji dan: Posvetite se danes notranji radosti, ki je v prvem trenutku ne boste zaznavli, z vašo pomočjo pa bo prišla na plano.

horoskop
Luna v znamenju rib

Luna je v znamenju rib

Ribi, ki predstavlja zadnjo znamenje zodiakalnega kroga, je po temperamentu flegmatično znamenje. Življenjsko obdobje je agonija in smrt, označuje konec zime. Njena zodiakalna funkcija je uničenje individualizma, združitev in posebnosti razvoja bodočega cikla preporoda. Ribe združujejo duhovne in gospodarske interese, pri tem pa se odlikujejo s čutom dolžnosti in tovarištvom. Razmere, v katerih živijo ribe, nanje intenzivno vplivajo, zato so pogosto nerazpoložene, ne da bi same natanko vedele zakaj.

Njihovo moč in modrost znanja izražajo s tem, da se znajo potopiti v dno brezna podzavesti in tam poiskati duhovne vrednote.

V komunikaciji boste bolj zadržani ter zmedeni, kar je lahko posledica manjvrednostnih kompleksov. Pojavila se bo odvisnost od spremenljivih razpoloženj, ljubezen pa bo bolj čustvene kot čutne narave. Sedaj je pravi čas za ukvarjanje z duhovnostjo. Čas bo več kot primeren za meditacijo, poglobljene pogovore in izkazovanje globokih čustev. Izrazite svoje skrite talente.

Mir pride od znotraj, ne iščite ga zunaj.

Buda

Danes praznuje Cynthia Nixon: Astro profil

Je ognjena ženska, rojena v znamenju Ovna, ki s svojo zanimivo podobo in sproščenim karakterjem vedno poskrbi, da se okoli nje veliko dogaja. Vedno pripravljena na akcijo, se težko zadržuje v ozadju, kot opazovalec. Pogum in aktivno razmišljanje ji v življenju omogočata visoke cilje in zmagovalne kombinacije.

Njena luna v znamenju Strelca, je tista, ki ji dodaja skromnost in preproste odločitve, s katerimi zlahka pride do uspeha. Nekaj površnosti, ki je premore, ji lahko z njenim taktičnim načinom celo koristi. Planeti ji narekujejo težjo pot, vendar se v življenju vedno pobere, sestavi in znajde. Če jo kdo v ljubezni razočara, se zato ne bo preveč obremenjevala.

Rojeni v znamenju ovna in dogodki na današnji dan:

  • Stojan Puc, slovenski šahist
  • Patty Pravo, italijanska pevka
  • Vlado Novak, slovenski igralec
  • Denis Quaid, ameriški filmski igralec
  • Jacques Villeneuve, kanadski voznik Formule 1

Na današnji dan na Mežaklo pade meteorit. Paul McCartney je uradno razglasil razpad skupine The Beatles. Angleški prestolonaslednik Charles, valižanski princ, se poroči s Camillo Parker Bowles. Rodil se je Dušan Kveder – Tomaž, slovenski revolucionar in Janez Gregor Božič, slovenski baročni kipar. Rodil se je tudi srbski košarkar Željko Rebrača in Oriana Girotto, voditeljica. Umrl je Hans Reichenbach, nemški filozof in Frank Lloyd Wright, ameriški arhitekt.

Za katera astro znamenja bo današnji dan preveč obarvan z domišljijo in nerealnimi sanjami?

Današnji dan bo preveč obravan z domišljijo in nerealnimi sanjami za rojene v znamenju ovna, leva in strelca.

Kako bo danes konjunkcija med Luno in Neptunom vplivala na ljubezensko področje?

Dnevni horoskop napoveduje, da bo konjunkcija danes na ljubezenskem področju popudarila nežnost in globino.

Preberite tudi: KATERE ŽENSKE ZODIAKA SO ROJENE ZA VODENJE?

Horoskop oven

Oven


20. Mar - 20. Apr

Danes, ko je luna v ribah prisluhnite sebi, svojim potrebam, svojim željam, in najdite način, da izrazite svoje bistvo. Jutri boste bolj zagnani, zato čim prej storite več tudi za izboljšanje kondicije.
Horoskop bik

Bik


21. Apr – 20. maj

Nekomu bi radi razložili svoje mnenje, sicer pa ga očitno še ne morete prepričati. Morda sta si bolj podobna, kot si želite priznati. Samski boste danes zelo zadovoljni z dogajanjem.
Horoskop dvojčka

Dvojčka


21. Maj – 21. jun

Bolj sočutni boste kot sicer, veliko boste razmišljali in govorili o tem, da je treba nekaj spremeniti. Imeli boste tudi več akcije v tem pogledu, vendar vedite, da morate kljub luni v ribah pohiteti.
Horoskop rak

Rak


22. Jun – 21. jul

Nekdo vam bo odgovoril natanko tako, kot si želite. V zadnjem hipu se boste odločili, kako naj bi ravnali v situaciji, ki vam je nejasna ali vas navdaja občutek, da ne boste dobili vsega, kar si želite.
Horoskop lev

Lev


22. jul – 22. avg

Glede novosti v službi in pri študiju boste še nekoliko neodločni, ker ste precej navezani na stare navade. Popoldne si vseeno vzemite več časa tudi za načrte v dvoje in za sprostitev.
Horoskop devica

Devica


23. Avg – 22. Sep

Pri delovnih nalogah se boste izkazali, posebno če popravljate nekaj napak. V ljubezni preveč čakate in nekako upate, da se bodo zadeve kar same razpletle, kar se ne bo zgodilo.
Horoskop tehtnica

Tehtnica


23. Sep – 22. okt

Prijatelji bodo prinesli voljo in motivacijo, saj vas bodo bodrili na vsakem koraku. Izkoristite energijo poguma in samozavesti in naredite tisto stvar, ki ste se je vedno bali.
Horoskop škorpijon

Škorpijon


23. Okt – 22. nov

Odločeni boste, da boste uspeli, kljub temu da boste čutili vpliv lune v ribah, ki vas vleče nazaj. Ne bo dobro hiteti, dobro je, da postavite trdne temelje in da prisluhnete sebi.
Horoskop strelec

Strelec


22. Nov – 20. dec

V mislih boste v tujih energijah in situacijah. Tja vas bo nezadržno vleklo in sklepali boste brez razlage. Po drugi strani pa ostanite na realnih tleh in si začrtajte boljšo pot.
Horoskop kozorog

Kozorog


21. Dec – 19. jan

Znova se vam ponavljajo iste stvari in marsikaj gledate le skozi prizmo lastnih čustev in pričakovanj, zato boste občutili nekaj nervoze in nemira. Vznemirila vas bo tudi luna v ribah.
Horoskop vodnar

Vodnar


20. Jan – 18. Feb

V vas se lahko prebudijo nenavadne ideje, zaradi katerih vas lahko pritegnejo tudi kakšne skrajnosti. Vse pomembne odločitve naj še počakajo na bolj ugoden čas.
Horoskop ribi

Ribi


19. Feb - 20. mar

Danes boste presenečeni nad nenadnim dogodkom ali informacijo. Kljub temu pa boste morali pregledati svoje finance in določene stroške prepoloviti ali se od njih posloviti.

Vas zanima: VAS ZANIMA KATERE STE NAJBOLJ ZAHTEVNE PARTNERKE ZODIAKA?