Dnevni horoskop za petek 30. julija 2021

horoskop
Dnevni horoskop za petek 30. julija 2021

Dnevni horoskop za danes, petek 30. julija 2021

Predviden čas branja: 4 minutes

Dnevni horoskop za petek 30. julija 2021. Preverite smernice in napovedi, ki vam jih podarja dnevni horoskop, mednarodni dan močvirij. Ne ozirajte se na komentarje tistih, ki ves čas iščejo nekaj, kar bi lahko bilo narobe. Spreglejte slabo energijo.

Horoskop nasvet za današnji dan: Nečesa bi se morali lotiti bolj premišljeno ter natančno, le tako boste dejansko uspešni.

horoskop
Lunin vpliv

Danes ob 22:08 uri preide Luna v znamenje Bika

Danes o dolgčasu ne bo niti sledu. Pogovori bodo jasni in razumljivi, nikakor globoki, hitro pa lahko naletite na nervozo, še posebej če boste na nekaj predolgo čakali. Pojavijo se lahko nepremišljena, nekontrolirana dejanja in večja tveganja. Izkoristite vse priložnosti in urno sledite svoji spontanosti. Vsega se boste lotili z več elana in z lahkoto boste dokončali nekaj, kar vas bremeni že nekaj dni. Prihaja tudi brezobzirnost in težje razumevanje dejstev, ki jih lahko spregledamo.

Znali se boste tudi postaviti zase in izstopati.

Zvečer prihaja z luno v biku notranja umirjenost. Tokrat bi se lahko soočili s svojo neodgovornostjo in ugotovili, kako trdno resnično stojite na realnih tleh v življenju. Dokažete lahko svojo sposobnost sporazumevanja, moč vodenja, saj prihaja čas usmerjanja energije v nove podvige. Živahnejše bo postalo tudi delovanje spolnih hormonov in vaše spolno poželenje bo naraslo. Pojavi se lahko tudi nekaj ležernosti, zato si nikar ne zadajajte pretežkih opravil. Vse, kar boste danes vnašali v telo za krepitev in gradnjo, naj bi imelo dvojni učinek. To je čas, v katerem je hrana bolj hranljiva in zdravila učinkovitejša, zato si privoščite kakšen poseben gurmanski podvig.

Danes praznuje Jamie Pressly: Astro profil

Njeno Sonce se nahaja v X. hiši Leva, zato je zelo energična, plemenita, radodarna, zabavna in optimistična oseba. Ogromno ji pomenita čast in videz, ter si privošči le najboljše, vendar pa jo označujeta tudi pretiran ponos in samovšečnost. Luna, ki jo ima v drugi dekadi Vodnarja, nakazuje na nenavadno in nepredvidljivo osebo, ki ceni neodvisnost in se hitro počuti utesnjeno, ni pa preveč romantična duša in je bolj razpršenega duha.

Zaradi ascendenta v znamenju Tehtnice, ima izrazit smisel za razvijanje prijetnih odnosov z drugimi ljudmi. Njen nastop je vedno umirjen in šarmanten. Skrbno pazi na svoj zunanji videz in se rada oblači po najnovejši modi. Nikoli pa s svojim videzom ne izstopa, vedno je elegantna in oblečena v umirjene barve. V življenju je velik oportunist in velikokrat na račun zunanjega miru zatira svoje želje in ambicije.

Danes praznuje Lisa Kudrow: Astro profil

Tipična Levinja, ki uživa v svojem življenju in svoji lepoti. Je zelo ustrežljiva, prijazna in prilagodljiva. Njena luna se je ob rojstvu nahajala v znamenju Strelca, kar nakazuje, da je svobodna in sproščena v ljubezenskih odnosih. Kompliciranja in pretiranega perfekcionizma enostavno ne prenese. Je zelo direktna in neposredna, ne prenaša krivic in nedorečenega, takoj hočejo opraviti z vsem.

Merkur in Venera sta se ob njenem rojstvu nahajala v znamenju Dvojčkov. Je klepetave narave, vendar o svojih skrivnostih ne razlaga širnemu svetu. Prepričana je, da se v življenju sama najbolje znajde, zato včasih zavrača nasvete.

Bogastvo, ki ga dosežem, prihaja iz narave, izvira mojega navdiha.

Claude Monet

Rojeni v znamenju leva in dogodki na današnji dan:

  • Paul Anka, kanadski pevec
  • Metod Benedik, slovenski teolog in zgodovinar
  • Arnold Schwarzenegger, avstrijsko-ameriški filmski igralec, politik
  • Kate Bush, britanska pevka
  • Nicky Hayden, ameriški motociklistični dirkač

Na današnji dan Slovenija postane članica Svetovne trgovinske organizacije. Apollo 15 pristane na Luni. Ameriški predsednik Lyndon Baines Johnson podpiše zakon o socialni varnosti, ki med drugim ustanovi Medicare in Medicaid. Odkrit je bil otok Malden, ki danes pripada Kiribatom. Ustanovljeno mesto Baltimore v Marylandu. Rodil se je Henry Ford, ameriški industrialec in Fran Ilešič, slovenski literarni zgodovinar. Umrl je Ivan Zorec, slovenski pisatelj in Ingmar Bergman, švedski gledališki in filmski režiser.

Katero področje bo v današnjem dnevu najbolj pomembno?

Dnevi horoskop napoveduje, da bo danes najbolj pomembno zasebno področje.

Katera astro znamenja se boste zvečer razveselila prijetne geste osebe nasprotnega spola?

Prijetne geste nasprotnega spola se boste danes razveselili rojeni v znamenju bika.

Preberite tudi: KAJ PRINAŠA OBDOBJE MARSA V DEVICI?

Horoskop oven

Oven


20. Mar - 20. Apr

Prav hitro in brez posebnih težav boste začutili, kdo je na vaši strani in kdo ne. Nekoliko raztreseni boste, a bo tokrat razlog pozitiven, saj boste z luno v ovnu zelo zadovoljni na ljubezenskem področju.
Horoskop bik

Bik


21. Apr – 20. maj

Skok v nove projekte se lahko konča presenetljivo dobro. Z luno v znamenju ovna imate dovolj samozavesti, prepričljivi ste in zato lahko s pravimi prijemi počasi napredujete.
Horoskop dvojčka

Dvojčka


21. Maj – 21. jun

Skrajšajte svoj nagovor, posebno v situacijah, ko bi rad še kdo drug kaj povedal. Nič vam ne bo koristilo, če boste razpravljali v nedogled, medtem ko vas nihče ne posluša.
Horoskop rak

Rak


22. Jun – 21. jul

Tokrat boste še dokaj sproščeni in odločni, popoldne pa se vse skupaj obrača v drugo, vam že dobro znano smer, ko nenehno nekaj preverjate in nikakor ne morete popolnoma zaupati do konca.
Horoskop lev

Lev


22. jul – 22. avg

Raziskujte, saj se sijajno počutite ob čisto novih izkušnjah, ki jih prinaša luna v znamenju ovna. Prebujata se vaša igrivost in vročekrvni temperament. Tudi glede ljubezni boste zopet pripravljeni na napredek.
Horoskop devica

Devica


23. Avg – 22. Sep

Upali ste, da bo nekdo takoj razumel, v kakšno smer se vrtijo vaše misli in kaj v resnici pričakujete, toda vse skupaj ne bo tako. Zato boste malce živčni, toda kljub temu pravilno usmerjeni.
Horoskop tehtnica

Tehtnica


23. Sep – 22. okt

Vaše počutje bo zaradi vpliva lune v ovnu spremenljivo, znašli se boste na razpotju ali nagibali k skrajnostim. Najprej preveč tuhtate in čakate, potem boste zahtevali razlago za vsako ceno.
Horoskop škorpijon

Škorpijon


23. Okt – 22. nov

Priznati si morate, da si tokrat dejansko želite resno zgodbo. Po pozitivnem odgovoru, ki se vam ponuja, boste vsekakor dobili pravi zagon in se z veseljem podali novim dogodkom naproti.
Horoskop strelec

Strelec


22. Nov – 20. dec

Nekaj več novosti za strelce prihaja spontano in razigrano. Z nekom se bosta srečala ravno takrat, ko boste prijetno razpoloženi in lahko naredite le majhen korak do popolne kombinacije.
Horoskop kozorog

Kozorog


21. Dec – 19. jan

Nekdo vas pozna veliko bolj, kot si mislite. Vseeno pa si nočete priznati, da ste izredno zainteresirani. Želite si obdržati več samostojnosti in dejstvo, da lahko odločate zase.
Horoskop vodnar

Vodnar


20. Jan – 18. Feb

Pod vplivom prijatelja boste končno pokazali, kaj si želite, čeprav še vedno na svoj način in v svojem slogu. Poskrbite za boljšo fizično pripravljenost, ter boljše počutje, ki ga skozi dan prinaša luna v ovnu.
Horoskop ribi

Ribi


19. Feb - 20. mar

Preveč zgovorni boste, tako bi se utegnili v določeni situaciji prehitro razkriti. Ugriznite se v jezik, da si ne bi nakopali sitnosti. V ljubezenskih zadevah se boste dobro znašli, še posebej pozno zvečer, ko se luna pomakne v bika.

Vas zanima: MERKUR PREHAJA V LEVA, PRIČAKUJTE POGUM