Dnevni horoskop za petek 3. septembra 2021

Dnevni horoskop za petek 3. september
Dnevni horoskop za petek 3. september

Dnevni horoskop za danes, petek 3. septembra 2021

Dnevni horoskop za petek 3. septembra 2021. Preverite smernice in napovedi, ki vam jih podarja dnevni horoskop. Čeprav vam nekdo veliko pomeni, se mora naučiti sprejemati odgovornost za svoje odločitve, zato poskrbite v obdobju pred vami bolj zase, kot za druge.

Horoskop nasvet za današnji dan: Čim prej se opredelite in zagovarjajte svoje, posebno glede izredno pomembnega vprašanja.

Horoskop za danes, petek 3. septembra 2021
Dnevni horoskop za petek

Luna je v znamenju raka

Prebudili se boste zasanjani in malce občutljivi. Oklepali se boste zavetja svojega doma, v prijetni družbi ostalih domačih. Zamikalo vas bo okusno kosilo ali večerja, odlična izbira bodo morske ribe v kombinaciji z zelenjavo. Čas bo več kot primeren za meditacijo, umiritev in izkazovanje globokih čustev. Najboljše se boste počutili v nežnih roza in zelenih odtenkih, pri izbiri modnih dodatkov boste sledili načelu manj je več. Danes se nikar ne obdajte s črno barvo.

Luna ob 17.58 uri preide v znamenje leva

Popoldne luna pride v znamenje leva, zato prihaja močno želja po druženju. Čas je ugoden tudi za ljubezenske dogodivščine, veliko uslugo pa si boste naredili, če boste direktni in iskreni, saj vas takšen način vodi v prave rešitve. Vaša energija bo povečana, zato se podajte v kakšne aktivne športne dejavnosti, da jo sprostite. Mikale vas bodo tudi strastne posteljne avanture, kjer boste drzni. Z rdečo barvo lahko zvečer zablestite v vsem svojem sijaju in dosežete kar si boste zadali. Če že nekaj časa razmišljate o obisku drogerije, je sedaj pravi čas, saj bo vaš občutek, kaj potrebujete pravi! Vaše modne kombinacije bodo danes drzne, krasili jih bodo zlati detajli, s katerimi boste poudarili eleganco. Hrana bo nekaj nujnega, vendar ne na hitro, uživali boste v pripravljanju zakompliciranih jedi.

Rojeni v znamenju device in dogodki na današnji dan:

  • Urho Kekkonen, finski politik, predsednik vlade
  • Lev Semjonovič Pontrjagin, ruski matematik
  • Charlie Sheen, ameriški filmski igralec
  • Urška Bačovnik Janša, slovenska zdravnica
  • Tinkara Kovač, slovenska glasbenica

V Havani se začne 6. konferenca neuvrščenih. Rodil se je Friderik Pregl, slovensko-avstrijski zdravnik, kemik, nobelovec in John McTaggart, britanski filozof. Umrl je Alonso Cano, španski slikar, kipar, arhitekt in Ivan Sergejevič Turgenjev, ruski pisatelj. Na današnji dan je god sv. Marina – praznik ustanovitve Republike San Marino.

Poskrbite, da bistvene stvari ostanejo bistvene.

Carol Johnson
Katera znamenja zodiaka lahko danes pričakujte največ sreče v ljubezni?

V današnjem dnevu boste imeli največ sreče v ljubezni rojeni v ognjenih znamenjih.

Katere vrednote stopajo danes v ospredje?

Dnevni horoskop napoveduje, da stopajo v ospredje iskrenost, direktnost in pogum.

PREBERITE TUDI: Mesečni horoskop SEPTEMBER 2021

Horoskop oven

Oven


20. Mar - 20. Apr

Z vplivom lune v levu prihajajo popoldne ugodne okoliščine, zato jih izkoristite čim bolj spontano v svoj prid. Začutili boste, da je pravi trenutek za začetek nečesa unikatnega.
Horoskop bik

Bik


21. Apr – 20. maj

Preveč ste se obremenjevali s situacijo, ki se bo razvila brez težav, le motivirati se boste morali. Ljubezenske zvezde bodo naklonjene, zato se ne bojte soočiti se z ljubljeno osebo.
Horoskop dvojčka

Dvojčka


21. Maj – 21. jun

Poskusite stkati sproščene stike z vsemi ki so vam pri srcu. Ohranite samozavest, hkrati skušajte biti prilagodljivi. Držite se osnovnih dogovorov, ostalo pa lahko prilagodite dogajanju.
Horoskop rak

Rak


22. Jun – 21. jul

Pripravite se zjutraj, ko bo luna še v vašem znamenju na to, da boste pomembno zadevo, ki se vam plete po mislih in bi z njo želeli razčistiti govorili sami sebi. Ob sebi ne boste imeli pravih sogovornikov, ki bi vas znali poslušati.
Horoskop lev

Lev


22. jul – 22. avg

Prihajajo spremembe, ki jih prinaša prehod lune iz občutljivega raka v samozadostnega leva. Potrebno bo veliko potrpežljivosti in pripravljenosti. Nikar ne pustite slabi vesti, da vam vzame zagon.
Horoskop devica

Devica


23. Avg – 22. Sep

Premislite in spremenite smer svoje poti. V tem primeru se boste z vsem, kar se bo dogajalo, spoprijemali lažje kot v preteklih dneh. Ob druženju s prijatelji bo oživelo nekaj strastnih zamisli.
Horoskop tehtnica

Tehtnica


23. Sep – 22. okt

Zadevi, ki vas že nekaj časa bremeni, se boste izogibali, zelo intenziven bo postajal občutek, da ničesar ne morete spremeniti. Potrebujete več posluha in motivacije s strani bližnjih.
Horoskop škorpijon

Škorpijon


23. Okt – 22. nov

Koncentracija bo popoldne, ko se bo luna zavihtela v leva izjemna in z njeno pomočjo boste premaknili določeno zadevo za korak naprej. Zato boste zopet optimistični in nasmejani.
Horoskop strelec

Strelec


22. Nov – 20. dec

Delovali boste premalo sočutni in razumevajoči. Kljub temu da bo praktična misel, podkrepljena z veliko energije in intenzivnosti bo nosila največ koristi, če jo boste podelili z drugimi.
Horoskop kozorog

Kozorog


21. Dec – 19. jan

Zjutraj se bo v ozadju zaradi vpliva lune v raku nanizalo nekaj napetosti, kar pa vas ne sme preveč obremeniti, saj vam bodo že kmalu odgovori ponudili drugačne zaključke. Poiskati bo potrebno zlato sredino.
Horoskop vodnar

Vodnar


20. Jan – 18. Feb

V ljubezni se dogaja nekaj, kar vam bo omogočilo, da si končno priznate resnico. Priznajte si, da potrebujete spremembe, ter možnost, da se začnete boriti za tisto, kar vam je najbolj pri srcu.
Horoskop ribi

Ribi


19. Feb - 20. mar

Soočanje z realnimi omejitvami, ki vam ne bodo najbolj všeč vas bo doletelo na področju dela. Zaradi tega koraka lahko v naslednjih trenutkih pričakujete več razumskih odločitev in praktične energije.

Preberite tudi SPADATE MED ZNAMENJA, KI SO VEDNO LAČNA?