Dnevni horoskop za petek 29. maja 2020

Dnevni horoskop za petek 29. maja 2020
Dnevni horoskop za petek 29. maja 2020

Dnevni horoskop za današnji dan 29. maja 2020

Dnevni horoskop za petek 29. maja 2020. Astro novice in zabava s področja astrologije. Preverite smernice in napovedi, planetarni vpliv za astrološka znamenja, da boste lažje ujeli pravi trenutek. Horoskop smernica za vsa znamenja: Moč je sposobnost izžarevanja miru, ljubezni in obvladanja, ko ustvarjalno spreminjamo svoje življenje z uporabo dobre presoje.

Dnevni horoskop petek
Dnevni horoskop petek

Ob 13.40 preide luna v znamenje device.

Luna v znamenju device

Luna v znamenju device – Devica, šesto znamenje zodiaka. Ponazarja željo po analitičnem pristopu in perfekcionizmu na vseh področjih dolžnosti. Njena prispodoba je čista energija, prav tako njena življenjska energija novega obdobja požete zemlje.

Odlikuje jo samodisciplina, v zodiakalnem krogu ima najbolj razvit čut za dolžnost in odgovornost. Z luno v zemeljski devici boste posvečali pozornost malenkostim. Med čiščenje, ki bo na prvem mestu, spadata tudi čistoča telesa ter skrb za zdravje in osebno higieno.

Ugodno za nadurno delo, pospravljanje, čiščenje, rutinska dela, domača popravila, nabiranje in pripravo zelišč, vrtnarjenje, skrb za telo in zdravje, za pomoč in izlete v naravo. Neugodno za družabno življenje

Razmišljanje je pogovarjanje duše same s sabo.

Platon

Rojeni v znamenju dvojčka in dogodki na današnji dan:

Janez Trdina, slovenski pisatelj
Isaac Albeniz, španski skladatelj
Sakakura Džunzo, japonski arhitekt
Melissa Etheridge, ameriška pevka
Noel Gallagher, angleški glasbenik

Na današnji dan se je potrdila Einsteinova splošna teorija. John Fitzgerald Kennedy je bil izvoljen za najmlajšega predsednika ZDA. Rodil se je angleški kralj Charles II. Umrla je francoska cesarica, žena Napoleona Bonaparteja, Joséphine de Beauharnais.

Preberite tudi: tedenski horoskop ali mesečni horoskop.

Dnevni horoskop za današnji dan, petek 29. maja 2020.

 

Horoskop oven

Oven


20. Mar - 20. Apr

Zdravje in počutje se bo izboljšalo in znova boste presenečeni, česa vse ste sposobni. Dopoldne, ko bo luna še v levu se lahko povsem sprostite in končno pokažete, kaj si želite in kam ste namenjeni.
Horoskop bik

Bik


21. Apr – 20. maj

Pred vami je dan močnejših čustev. Če se potrudite in delujete v skladu z energijo, ki bo prijetna, si vzamete čas zase, napolnite baterije, boste zelo zadovoljni.
Horoskop dvojčka

Dvojčka


21. Maj – 21. jun

Ne počnite ničesar, dokler ne boste pripravili uvoda in začetka. Ni vam treba prehitevati in potem razmišljati kaj storiti. Popoldne, ko luna preide v devico lahko obnovite stik z osebo, ki ji še vedno zaupate.
Horoskop rak

Rak


22. Jun – 21. jul

Stvari radi opravljate v svojem tempu in po strogo določenem vrstnem redu. Tokrat bodo okoliščine nekoliko drugačne. Za boljše izide se bo treba malce bolj intenzivno pozanimati.
Horoskop lev

Lev


22. jul – 22. avg

Uspeh je skoraj za vogalom, vsekakor pa je pred vami še nekaj izzivov, ki so potrebni na poti k zmagi. Pravzaprav boste navdušeni nad tem, da lahko izrazite svoje mnenje.
Horoskop devica

Devica


23. Avg – 22. Sep

Dnevni horoskop za petek 29. maja 2020

Ne izgubljajte svojega dragocenega časa za nepomembne zadeve. Spomnite se, da se bo dobro vrnilo z dobrim, tako v poslovnih kot v ljubezenskih odnosih. Popoldne, ko bo luna v vašem znamenju bo lepše.
Horoskop tehtnica

Tehtnica


23. Sep – 22. okt

Čakate na neko sporočilo, namesto da bi sami storili kakšen korak naprej in se usmerili k boljšim rezultatom. Z nekom se ne moreta razumeti in kmalu boste nehali poskušati.
Horoskop škorpijon

Škorpijon


23. Okt – 22. nov

Nikar popoldne, ko luna preide v devico ne vztrajate glede stvari, ki jih nikakor ne morete končati. Ne bodite med tistimi, ki vedno znova ponavljajo iste napake, v praznem upanju, da bo vse drugače.
Horoskop strelec

Strelec


22. Nov – 20. dec

Utrujenost se vam stopnjuje in ne morete se izogniti občutku, da se nič ne premika tako, kot bi si želeli, tudi zato, ker se morate podrediti nekomu, ki vztrajno pritiska na vas.
Horoskop kozorog

Kozorog


21. Dec – 19. jan

Mešana čustva bodo vedno bolj nevarna. Bodite pozorni na vsako podrobnost, da česa ne spregledate. Glede zdravja pa v današnjem dnevu zavarujte predvsem predel glave in želodec.
Horoskop vodnar

Vodnar


20. Jan – 18. Feb

Danes ne boste ravno najboljši poslušalec, misli vam nenehno letijo na različne strani, kar vas bega. Tudi v družbi se dogaja nekaj nenavadnega, na kar bi morali bolj vplivati.
Horoskop ribi

Ribi


19. Feb - 20. mar

Vse se dogaja globlje in bolj umirjeno, veliko lažje bo delovati v skladu z lastnimi potrebami. Okrepljeno bo vaše sočutje in sposobnost razumeti in poskrbeti za druge.