Dnevni horoskop za petek 21. avgusta 2020

Dnevni horoskop
Dnevni horoskop

Dnevni horoskop za danes, petek 21. avgusta 2020.

Preverite smernice in napovedi, ki vam jih podarja dnevni horoskop. Vzdržite v dopoldanskih napetostih, saj popoldne prihaja s prijaznostjo in ljubeznijo obarvana energija.

Dnevni horoskop smernica za astrološka znamenja: Naj vas vodijo občutki, ne razum, in morda boste doživeli kaj vznemirljivega in novega ter spoznali kaj pomembnega.

Dnevni horoskop
Dnevni horoskop

Luna v znamenju tehtnice

Danes ob 11.16 uri preide luna v znamenje tehtnice. Ta vpliv prinaša soglasja, prijateljstva, ljubezen in vse lepo, v čemer lahko uživate. Ljubezen bo imela najlepšo podobo, zato čas izkoristite za zmenek. Ker bo vaš videz za vas zelo pomemben, se boste podali v nakupovanje in si privoščili nekaj resnično unikatnega.

Želeli boste čim bolj poudariti svojo zunanjo lepoto. Oblecite pastelne ali temnomodre barve, kroji naj bodo bolj enostavni. Izogibajte se črnim oblačilom, saj boste v njih delovali otožno. Pika na i pa naj bo eleganten srebrn nakit. Ne bo vam žal ne časa ne denarja, ki ga boste namenili zase, zato boste pridno polnili garderobno omaro z novimi modnimi nakupi.

Danes praznuje Mario Galunič: Astro profil

Sonce se pri Mariu nahaja v znamenju leva. Velikodušen, topel in ustvarjalen, je izjemno zvest tistim, ki ga cenijo in sprejemajo njegovo ponosno držo. Poleg kritike najtežje prenaša samoto. Z luno v znamenju strelca, se rad podaja v neznane, globoke poti in avanture, kjer najde svoj smisel.

Odlično se znajde v vseh situacijah, saj je poln entuziazma. Privlačijo ga dolga potovanja in raziskovanje neznanega in neodkritega. Ko pride do določenega intuitivnega prebliska, deli novo informacijo s celim svetom, na zelo razpršen način, zato ga ljudje običajno ne jemljejo resno.

Dnevni horoskop za petek 21. avgusta 2020

Rojeni v znamenju leva in dogodki na današnji dan:

Janez Vipotnik, slovenski politik, novinar in pisatelj
Wilt Chamberlain, košarkar
Alicia Witt, ameriška filmska in televizijska igralka
Usain Bolt, jamajški atlet
Judd Trump, angleški igralec snookerja

Na današnji dan je bil ustanovljeni Varnostni svet, Generalna skupščina, mednarodno sodišče in stalni sekretariat OZN. Umrl je Stevan Hristić, srbski skladatelj, dirigent in Lev Trocki, ruski revolucionar. Prav tako italijanski izdelovalec avtomobilov Ettore Arco Isidoro Bugatti. Rodil se je slovenski jezikoslovec Jernej Kopitar. Galileo Galilej v Benetkah predstavil svoj daljnogled.

Preberite tudi Mesečni horoskop AVGUST 2020 ali OTROŠKI HOROSKOP

Dnevni horoskop: petek 21. avgust 2020

 

Horoskop oven

Oven


20. Mar - 20. Apr

Postavljeni boste na manjšo preizkušnjo, ker boste dopoldne, ko bo luna še v devici naleteli na kritike glede nečesa, kar ste storili v preteklosti in celo že nekoliko pozabili na vse skupaj.
Horoskop bik

Bik


21. Apr – 20. maj

Pazite na zdravstveno področje, saj ste trenutno v nekoliko slabši kondiciji. Nikar popoldne, ko luna preide v tehtnico ne pretiravajte v športnih dejavnostih, sicer boste zvečer utrujeni.
Horoskop dvojčka

Dvojčka


21. Maj – 21. jun

Z dobrim nastopom boste dopoldne, ko bo luna še v devici ustvarili odličen vtis v svojem delovnem okolju. Na poslovnem področju nekoliko bolj pazite glede pogodb in dogovorov, ki se lahko zaključijo negativno.
Horoskop rak

Rak


22. Jun – 21. jul

Nekdo vas bo skušal razjeziti, kar vam ne bo všeč, saj vztrajate pri svojih mnenjih. Preden se boste odzvali, se vprašajte zakaj se s to osebo sploh še ukvarjate. Naredite korak naprej.
Horoskop lev

Lev


22. jul – 22. avg

Danes boste popoldne, ko luna preide v tehtnico dobili pomembno in razigrano povabilo. Čakali boste, da se čim prej odpravite v to družbo. Prisotna bo tudi simpatična oseba, ki vam bo ogrela srce.
Horoskop devica

Devica


23. Avg – 22. Sep

Dnevni horoskop za petek 21. avgusta 2020

Na odločitev ljubljene osebe ne morete vplivati, toda potrudite se vsaj, da bo vse skupaj bolj prijetno. Pazite s finančnimi zadevami, ki vam lahko ob nepremišljeni potezi spolzijo iz rok.
Horoskop tehtnica

Tehtnica


23. Sep – 22. okt

Ravnali se boste po svojem občutku, kdor bo želel, bo lahko sodeloval z vami. Nekoliko bolj napeti boste proti večeru, ko vas bodo izdajali živci in napetosti, povezane z denarjem.
Horoskop škorpijon

Škorpijon


23. Okt – 22. nov

Pred vami je občutljiv, vendar zaradi prehoda lune v tehtnici romantičen dan. Tudi Venera prinaša močno potrebo po pogovoru in raziskovanju. Problemov, ne boste smeli ignorirati.
Horoskop strelec

Strelec


22. Nov – 20. dec

Danes boste prijazni, kar bo nekoga močno presenetilo, saj sta skupaj v situaciji, ki ni najbolj enostavna. Ne zadajte si dodatnih odgovornosti samo zato, da bi nekomu ustregli.
Horoskop kozorog

Kozorog


21. Dec – 19. jan

Poskrbite zase, tako boste postali bolj samozavestni in lahko pričakujete da vam bo nekdo končno začel slediti. Pripravljeni boste na skupne podvige, vendar le če boste lahko imeli glavno besedo.
Horoskop vodnar

Vodnar


20. Jan – 18. Feb

Dobre novice na osebnem področju bodo kar deževale, kar bo dvignilo vaše razpoloženje. Imeli boste občutek, da nič ne more iti narobe, kar bo vsekakor ohranilo nasmešek na obrazu.
Horoskop ribi

Ribi


19. Feb - 20. mar

Ponovno se boste navdušili nad nečim, kar se razlikuje od vaših dosedanjih dejavnostih. V ljubezni, kljub temu, da popoldne luna preide v znamenje tehtnice še ne boste pripravljeni na soočenje.

Vas zanima ČUDOVITO JE BITI ZALJUBLJEN. JE TO PRAVA LJUBEZEN?