Dnevni horoskop za petek 2. julija 2021

dnevni horoskop
Dnevni horoskop za petek 2. julija 2021

Dnevni horoskop za danes, petek 2. julija 2021

Predviden čas branja: 4 minutes

Dnevni horoskop za petek 2. julija 2021. Preverite smernice in napovedi, ki vam jih podarja dnevni horoskop. Če boste iskali bližnjice in lažje poti, vam nekaj previdnosti in premišljenosti ne bo škodilo.

Horoskop nasvet za današnji dan: Naj vas ne omeji pretirana zaskrbljenost, ne navezujte se na prazne obljube nekoga v bližini.

horoskop
Luna je v znamenju ovna

Luna je v znamenju ovna

Čas, ko je luna v ovnu prinaša telesno moč in energijo, pionirskega duha, pogum, iskrenost, neposrednost, živahnost in bojevitost, zato postane tempo življenja v teh dneh hitrejši in bolj dinamičen. Postanemo nekoliko pogumnejši in drznejši, lahko tudi nestrpni in prenagljeni.

Izkoristite vse priložnosti in urno sledite svoji spontanosti.

Združuje prodornost in velikodušnost, obarvano s trmo, ki ga večkrat pripelje v kaotično situacijo in mu onemogoča videti pravo sliko, saj je oven odličen pogajalec, a nekoliko slabši trgovec. V tem času se boste veliko lažje strokovno uveljavili, tudi zaradi ugodnih okoliščin lune v ovnu. Prihaja zavest, ki se sama sebe zaveda skozi akcijo. O dolgčasu ne bo niti sledu. Pogovori bodo jasni in razumljivi, nikakor globoki, hitro pa lahko naletite na nervozo, še posebej če boste na nekaj predolgo čakali. Pojavijo se lahko nepremišljena, nekontrolirana dejanja in večja tveganja.

Danes praznuje Jerry Hall: Astro profil

Njeno Sonce se nahaja v znamenju raka, zato je nežna, mila in sočutna oseba, ki se v kaosu in ob večjih obremenitvah težko znajde. Najboljše deluje v tišini in v naravi, ki je njena zvesta spremljevalka. Je sočutna, tudi do drugih, vendar bi morala včasih malce bolj gledat nase, saj ji lahko v nasprotnem primeru zmanjka energije.

Luna v ovnu jo usmerja v čisto nasprotje. Na ljubezenskem področju je vedra, odločna, trmasta in zelo hitro se zaljubi in obljubi. Merkur v znamenju dvojčkov, kjer tudi domuje ji omogoča perfektno komunikacijo in iznajdljivost, ki jo rešuje tudi na poslovnem področju, ko se nad njo zgrnejo težave.

Dneva ne moreš zadržati, lahko pa ga izkoristiš.

Latinski pregovor

Danes praznuje Lindsay Lohan: Astro profil

Njeno Sonce je v znamenju Raka zato je občutljive narave. Njena muhavost in trma, sta povezani z luno v Biku, ki pa ji po drugi strani v poslovnem svetu dodaja vztrajnost. Nagnjena je k odvisnostim in zelo flegmatične narave.

Živi za danes in se ne obremenjuje s preteklostjo, saj jo ščitita Merkur in Venera v znamenju Leva, ki ji vlivata tudi neustavljivo privlačnost in šarm, s katerim vedno pripleza do kakšne smotrne rešitve. Njen Mars v Kozorogu je dobro motiviran ampak manj prilagodljiv, zato ji konflikti z ljudmi v okolici niso tuji.

Danes praznuje Katja Ajster, Kataya Astro profil

Njeno Sonce se nahaja v znamenju raka. Dom je zanjo na prvem mestu, prav tako tudi družina. Glede na to, da je najbolj nežno znamenje, je življenje zanjo subjektivno sanjarjenje, v katerem so vse želje in načrti ter odločitve filtrirani skozi čustva in intuicijo. Med njene glavne značilnosti spadajo sramežljivost, zadržanost in previdnost. Je zelo dobra prijateljica, ki vedno drži besedo in se čuti odgovorno za vse, kar je obljubila ali izrekla. Zna odpustiti krivično ravnanje, je strpna in idealistična, zato jo imajo prijatelji radi.

Njen Mars se nahaja v kozorogu, zato je zelo resna in odgovorna. Nikoli se ne izogne dolžnostim, zato spada med zanesljive in zveste ljudi. Zaradi prevelikih obveznosti in dolžnosti se zdi, da se ne zna igrati ali živeti prijetnejših strani življenja. Vseh dogovorov se drži in jih tudi izpelje, če je le v njenih močeh. Luno ima v znamenju bika, zato je zelo čutna, čeprav ne preveč nežna. Zaradi tega aspekta, je zanjo čustveno življenje zelo pomembno in nezadovoljstvo na tem področju se običajno odraža na vseh ostalih področjih.

Sreča je kot metulj, ki ga ne moreš ujeti. Če pa mirno obsediš, lahko sede nate.

Nathaniel Hawthorne

Rojeni v znamenju raka in dogodki na današnji dan:

  • Ilka Vašte, slovenska pisateljica
  • Johnny Weissmuller, ameriški plavalec, filmski igralec
  • Lojze Rozman, slovenski igralec
  • Princesa Désirée Švedska
  • Charlie Watts, britanski bobnar

Na današnji dan je bila odprta železniška proga med Gradcem in Celjem. Okronana je bila britanska kraljica Elizabeta II. Surveyor 1 s pristankom v Oceanus Procellarum na Luni kot prvi človeški izdelek mehko pristane izven Zemlje. Rodil se je Isack van Ostade, nizozemski slikar in Markiz de Sade, francoski pisatelj. Rodila se je tudi Majda Sepe, bila je ena najvidnejših pevk zlatega obdobja slovenske popevke. Umrl je Lojze Zupanc, slovenski pisatelj in Fran Saleški Finžgar, slovenski pisatelj. Umrl je tudi Slavko Avsenik, utemeljitelj slovenske narodno-zabavne glasbe in ustanovitelj Ansambla bratov Avsenik.

Katera znamenja zodiaka se lahko danes zapletete v nepredvidljiva in nekontrolirana dejanja?

V današnjem dnevu se lahko zapletete v nepredvidljiva in nekontrolirana dejanja rojeni v znamenju bika, leva in device.

Na kaj bi morali biti v današnjem dnevu bolj pozorni?

Dnevni horoskop napoveduje, da bi morali danes biti bolj previdni v prometu, saj boste preveč impulzivni.

Preberite tudi: Mesečni horoskop JULIJ 2021 ali POPOPOLN, IDEALEN MOŠKI ŽAL NE OBSTAJA

Horoskop oven

Oven


20. Mar - 20. Apr

Danes boste zaradi lune v ovnu prikupno zmedeni. Zberite potrebne moči in se skoncentrirajte na delo, ki od vas zahteva visoko stopnjo pripravljenosti in predanosti.
Horoskop bik

Bik


21. Apr – 20. maj

Niste preveč razpoloženi za to, da bi se prilagajali. Tokrat ste resnično prepričani, da se mora zgoditi obratno. Potrebujete več akcije, v nasprotnem boste napeti, tudi v ljubezni.
Horoskop dvojčka

Dvojčka


21. Maj – 21. jun

Začeli boste razmišljati drugače in na stvari gledati iz drugega zornega kota. Vse to bo za vas pozitivna sprememba. Med prijatelji boste širili pozitiven duh in zanimive informacije.
Horoskop rak

Rak


22. Jun – 21. jul

V neki družbi se počutite dobro in presenetili vas bodo tako, da boste obstali kar brez besed. No, tudi vam se lahko zgodi kaj takega, da glavno besedo vsaj začasno prepustite drugim.
Horoskop lev

Lev


22. jul – 22. avg

Čaka vas sicer težava, ki se je boste zavedali že v dopoldanskem času, ampak se ne boste preveč obremenjevali z njo. Proti večeru se bodo stvari zaradi lune v ovnu uredile in sestavile.
Horoskop devica

Devica


23. Avg – 22. Sep

Kljub temu, da ste se potrudili, vam nekaj pomembnega ni uspelo, zato je čas, da se s težavo soočite in zaprosite za pomoč, predvsem se nehajte tako zelo obremenjevati.
Horoskop tehtnica

Tehtnica


23. Sep – 22. okt

Prihaja čas zaupanja, vere v to, da se bo vse obrnilo na prav. Dogajanje bo zaradi lune v ovnu zelo živahno, hitro, telefon bo kar naprej zvonil, mira res ne bo, bo pa prisotno veliko smeha.
Horoskop škorpijon

Škorpijon


23. Okt – 22. nov

Spomini bodo v vas obudili čustva, ki vas bodo spremljala cel dan in vam bodo oteževala funkcioniranje. Samski se v mislih preveč vračate v objem svoje nekdanje ljubezni.
Horoskop strelec

Strelec


22. Nov – 20. dec

Nikar ne pretiravajte danes, ko je luna v ovnu v vznesenosti in vznemirjenosti, saj bo to zanihalo tehtnico previsoko, in s tem bo izginilo ravnotežje in harmonija, po kateri močno hrepenite.
Horoskop kozorog

Kozorog


21. Dec – 19. jan

Dobra volja bo danes na vaši strani, le pretiravati pa ni treba. Danes je vaš dan, saj lahko pride še nekoliko bolj na dan vaša hitra, iznajdljiva in v prihodnost usmerjena narava.
Horoskop vodnar

Vodnar


20. Jan – 18. Feb

Na nekaj pomembnega, kar se zgodi bi se dalo pogledati na različne načine, ne le izključno iz vašega zornega kota. Pustite mislim da gredo prosto pot in zadovoljni boste.
Horoskop ribi

Ribi


19. Feb - 20. mar

Pomislite še enkrat in se ne spogledujte kar vse povprek. Trenutno še niste pripravljeni na zvezo, zato ne prehitevajte časa. Vezani ste razdvojeni med kariero in ljubeznijo, zberite se.

Vas zanima: LJUBEZENSKI HOROSKOP ZA MESEC JULIJ 2021