Dnevni horoskop za petek 19. junija 2020

Dnevni horoskop
Dnevni horoskop

Dnevni horoskop za danes, petek 19. junija 2020.

Dnevni horoskop – Astro novice in zabava s področja astrologije. Preverite smernice in napovedi, da boste lažje delovali v čustveni zmedi, ki jo ustvarja Merkur, kateri se je včeraj začel gibati retrogradno v znamenju raka.

Horoskop smernica za vsa znamenja: V današnjem dnevu boste hrepeneli po novostih, vendar nikar ne prehitevajte, saj bi si lahko povzročili več škode kot koristi. Prisotnih bo tudi nekaj zamud in nejasnosti.

Dnevni horoskop
Dnevni horoskop

Obdobje lune v znamenju dvojčkov pomeni ideje in zamisli, je lahkotno in komunikativno, spremenljivo in prilagodljivo. Vzdušje med ljudmi se v teh dneh sprosti, postanemo živahnejši in bolj družabni.

Danes praznuje Paula Abdul: Astro profil

Njeno Sonce v tretji dekadi dvojčka jo usmerja v razigranost in prodornost, ki jo zna spretno uporabiti tudi na poslovnem področju. Njena simpatičnost ji daje veliko možnosti za uspeh. Ascendent v znamenju škorpijona ji daje možnost zadrževati svoja čustva, kar pa jo večkrat v življenju popelje do kočljivih situacij na ljubezenskem področju. Močan vpliv ima njena Venera v levu, ki je tista, ki poskrbi, da se zna po vsakem padcu pobrati in nadaljevati še z večjo samozavestjo. Mars v biku pa ji večkrat ponagaja v poslovnih in finančnih zadevah, saj je trmaste narave in želi vedno narediti vse sama.

Včasih vstaneš na levo v deževen dan, včasih se zdi ti, da si nesrečen in sam. Takrat ustavi se, naj pot naprej izbere srce.

Brendi

Rojeni v znamenju dvojčka in dogodki na današnji dan:

Aung San Suu Kyi, mjanmarska mirovnica
Salman Rushdie, britanski pisatelj
Anna Lindh, švedska političarka
Paula Julie Abdul, ameriška plesalka, koreografinja, pevka
Dirk Nowitzky, nemški košarkar

Na današnji dan praznuje igralka Zoe Saldana. Umrl je slovenski pevec Branko Jovanović Vunjak – Brendi. Prav tako James Gandolfini, ameriški filmski igralec. Filip VI. Španski postane španski kralj.

Preberite tudi: tedenski horoskop.

Dnevni horoskop za petek 19. junija – današnji horoskop

 

Horoskop oven

Oven


20. Mar - 20. Apr

Pomislite še enkrat če ste se prav odločili in se ne spogledujte z nevarnostjo. Trenutno še niste pripravljeni na zvezo, zato ne prehitevajte časa. Vezani boste razdvojeni med delom in ljubeznijo.
Horoskop bik

Bik


21. Apr – 20. maj

Danes, ko bo luna v dvojčkih, ne boste razpoloženi za to, da bi se prilagajali. Tokrat ste resnično prepričani, da se mora zgoditi obratno. Potrebujete več akcije, v nasprotnem boste napeti.
Horoskop dvojčka

Dvojčka


21. Maj – 21. jun

Začeli boste razmišljati drugače in na stvari s pomočjo lune v vašem znamenju gledati iz drugega zornega kota. Vse to bo za vas pozitivna sprememba. Med prijatelji boste širili pozitiven duh.
Horoskop rak

Rak


22. Jun – 21. jul

Z vplivom lune v dvojčkih vas bodo danes presenetili tako, da boste obstali kar brez besed. No, tudi vam se lahko zgodi kaj takega, da glavno besedo vsaj začasno prepustite drugim.
Horoskop lev

Lev


22. jul – 22. avg

Skozi dan ko bo luna še v dvojčkih prihaja težava, ampak se ne boste preveč obremenjevali z njo. Proti večeru se bodo stvari uredile in sestavile v umirjeni smeri.
Horoskop devica

Devica


23. Avg – 22. Sep

Dnevni horoskop za petek 19. junija 2020

Danes boste zaradi lune v dvojčkih prikupno zmedeni. Zberite potrebne moči in se skoncentrirajte na delo, ki od vas zahteva visoko stopnjo pripravljenosti in predanosti.
Horoskop tehtnica

Tehtnica


23. Sep – 22. okt

Prihaja čas zaupanja, vere v to, da se bo vse obrnilo na prav. Delovanje bo z luno v dvojčkih zelo živahno, hitro, telefon bo kar naprej zvonil, mira res ne bo, bo pa prisotno dobro počutje.
Horoskop škorpijon

Škorpijon


23. Okt – 22. nov

Spomini bodo v vas obudili čustva, ki vas bodo spremljala cel dan in vam bodo oteževala vaše odločitve. Samski se ponovno vračate v objem svoje nekdanje ljubezni.
Horoskop strelec

Strelec


22. Nov – 20. dec

Nikar ne pretiravajte, saj bo to zanihalo tehtnico previsoko, in s tem bo izginilo ravnotežje in harmonija, po kateri hrepenite. Večer z luno v znamenju raka bo romantičen.
Horoskop kozorog

Kozorog


21. Dec – 19. jan

Večinoma bo sreča na vaši strani, le pretiravati ni treba. Privoščite si nekaj lepega in okusnega. To je vaš čas, ko pride še nekoliko bolj na dan vaša iznajdljiva in v prihodnost usmerjena narava.
Horoskop vodnar

Vodnar


20. Jan – 18. Feb

Samski boste slabe volje, saj vas simpatija ni povabila na zmenek, kot ste pričakovali. Skušajte na situacijo pogledati na različne načine, ne le izključno iz vašega zornega kota.
Horoskop ribi

Ribi


19. Feb - 20. mar

Kljub temu, da ste se potrudili, vam ni uspelo, zato je čas, da se s težavo soočite in zaprosite za pomoč, ter se nehate obremenjevati. Zvečer boste z luno v raku zelo nežni.