Dnevni horoskop za petek 16. aprila 2021

horoskop
Dnevni horoskop za petek 16. aprila 2021

Dnevni horoskop za danes, petek 16. aprila 2021

Predviden čas branja: 3 minutes

Dnevni horoskop za petek 16. aprila 2021. Preverite smernice in napovedi, ki vam jih podarja dnevni horoskop. Danes se vam nakazujejo prelomnice ter lekcije, ki bodo od vas zahtevale močan karakter in popolno osredotočenost.

Horoskop nasvet za današnji dan: Konec bo dober, ne glede na vaše velike zahteve. Prihaja zelo dobra priložnost, ki je nikakor ne smete zavrniti.

horoskop
Luna v znamenju dvojčkov

Luna je v znamenju dvojčkov

Luna v znamenju dvojčka – Dvojčka, tretje znamenje zodiaka in zadnje znamenje pomladi, je po temperamentu sangvinično znamenje. Hiter, brsteč in gibljiv znak, ki ga povezujemo z obdobjem razcveta narave, njegova energija izbruhne v divjih vrtincih. Sprememba duha v besedo omogoča pogovor, kar je simbol dvojčka. Življenjsko obdobje, ki ga to zračno znamenje označuje je puberteta.

Dvojček funkcionira v svoji nestanovitnosti, kjer privre na plano podvajanje.

Obdobje lune v znamenju dvojčkov pomeni ideje in zamisli, je lahkotno in komunikativno, spremenljivo in prilagodljivo. Vzdušje med ljudmi se v teh dneh sprosti, postanemo živahnejši in bolj družabni. Poudarek je na komunikaciji, transportu in intelektualnem delu. Povečana bo vaša sposobnost prilagajanja in vaša improvizacija bo več kot odlična.

Danes praznuje Ana Haložan: Astro profil

Sonce se je ob njenem rojstvu nahajalo v znamenju Ovna, in sicer v 10. hiši, kar nakazuje da se zelo hitro se razburi, kar jo lahko spravi v težave, rešuje pa jo, da se hitro ohladi. Je zelo plemenita oseba, širokosrčnega značaja, vedno v pripravljenosti pomagati drugim. Mars se je ob njenem rojstvu nahajal v znamenju Kozoroga, in sicer v 6. Hiši, kar nakazuje, da se v življenju popolnoma posveti svojemu delu. V svoje delo vloži veliko energije in pazi, da ga dobro opravlja. Pogosto se odloči za delo v poklicih, v katerih lahko pomaga drugim ljudem.

Njena luna se je nahajala v Raku, in sicer v 12. Hiši. Ker je Luna doma v Raku, je oseba, ki je zelo občutljiva na zunanje vplive in negativne vibracije drugih in okolja. Njeni vtisi so namreč močni, zato hitro menja počutje in je za druge včasih muhaste in nerazumljive narave.

Včasih smo imeli veliko vprašanj brez odgovorov, zdaj pa imamo s pomočjo računalnikov veliko odgovorov, o katerih nimamo časa razmišljati.

Peter Ustinov

Rojeni v znamenju ovna in dogodki na današnji dan:

  • Margareta II., danska kraljica
  • Frank Williams, ustanovitelj in šef moštva WilliamsF1
  • Selena, ameriška pevka
  • Paul di Resta, britanski avtomobilski dirkač
  • Aaron Lennon, angleški nogometaš

Na današnji dan je bila v Parizu ustanovljena Organizacija za evropsko ekonomsko sodelovanje. V Gradcu je bilo ustanovljeno Ustavno politično društvo Slovenija. Začetek odprave Apollo 16. Rodil se je Boris Dvornik, hrvaški igralec in Milan Štante, slovenski pisatelj, pesnik. Rodil se je tudi britanski filmski igralec, pisatelj in dramatik sir Peter Ustinov in hrvaška pevka Doris Dragović. Umrl je Alexis de Tocqueville, francoski filozof in Henry Augustus Rowland, ameriški fizik, astronom.

Kako na nas vpliva Luna v znamenju dvojčkov?

Vpliv lune v znamenju dvojčkov nam izboljšuje komunikacijo, povečuje radovednost in prinaša razigranost.

Katera astrološka znamenja bodo danes najbolj živahna in družabna?

Dnevni horoskop napoveduje, da boste danes najbolj družabni in živahni rojeni v zračnih znamenjih.

Preberite tudi: KARMIČNA ASTROLOGIJA IN ŽIVLJENJSKE LEKCIJE

Horoskop oven

Oven


20. Mar - 20. Apr

Nekaj, kar vas muči, se bo z luno v dvojčkih razpletlo po vaših željah, vendar šele, ko ne boste več po nepotrebnem komplicirali. Ljubezen se prepleta s prijateljsko energijo.
Horoskop bik

Bik


21. Apr – 20. maj

Zasebno boste razčiščevali stvari v odnosih z bližnjimi, izkazalo se bo, da tokrat predvsem oni potrebujejo vašo pomoč in dobro voljo. Končno boste zopet zadovoljni.
Horoskop dvojčka

Dvojčka


21. Maj – 21. jun

Zadržanost vam v domačem okolju zaradi vpliva lune v vašem znamenju ne bo prav nič koristila. Raje se soočite in pogovorite, da pridete do bistva in razčistite kočljive zadeve.
Horoskop rak

Rak


22. Jun – 21. jul

Če boste začutili znake utrujenosti ali dobili vtis, da se nečesa ne morete spomniti raje prenehajte. Glede ljubezenskih zadev bodite malce bolj previdni, saj vas spremlja luna v dvojčkih.
Horoskop lev

Lev


22. jul – 22. avg

Danes boste negotovi. Kmalu pa se stvari obračajo drugače, zato ne skrbite. Dovolj bo le nekaj odločnosti, posebno v situaciji, ki se vam na prvi pogled ne bo zdela zanimiva.
Horoskop devica

Devica


23. Avg – 22. Sep

Ne morete se ukvarjati z različnimi opravki, saj fizično niste dovolj močni spremlja vas tudi nemirna energija lune v dvojčkih.

Glede zahtevnejših zadev bi se morali pogovoriti.
Horoskop tehtnica

Tehtnica


23. Sep – 22. okt

Čutili boste željo po tem, da se umaknete iz družinskega vrveža. Vendar se vam lahko zgodi, da vas bo ravno to področje obremenjevalo, zaradi česar bo težje pobegniti.
Horoskop škorpijon

Škorpijon


23. Okt – 22. nov

Za določene stvari bi se morali izboriti drugače, bolj direktno. Nikar pa ne izgubite preveč časa ob enem in istem vprašanju, kljub temu, da vas spremlja luna v dvojčkih.
Horoskop strelec

Strelec


22. Nov – 20. dec

Z ugodnim vplivom lune v dvojčkih se končno vračate v ospredje, čeprav o določeni zadevah še vedno niste popolnoma prepričani. Previdni bodite popoldne pri težjih opravilih.
Horoskop kozorog

Kozorog


21. Dec – 19. jan

Luna v dvojčkih bo povzročila, da vam bodo danes naklonjeni in prav kmalu prihaja nekaj novih informacij, ki vam bodo pomagale glede pomembne odločitve. Zvečer boste občutljivi.
Horoskop vodnar

Vodnar


20. Jan – 18. Feb

Izredno utrujeni boste, zato dobro premislite, kaj boste na področju dela sprejeli in česa ne. Vsekakor preložite nekaj opravkov, ki bi vas utegnili preveč izčrpati. Ponavljajo se vam podobne situacije.
Horoskop ribi

Ribi


19. Feb - 20. mar

V ljubezni zaradi lune v dvojčkih ne boste dovolj pogumni, preveč se prepuščate trenutnim čustvom, razmišljate in premlevate, čas pa intenzivno beži. Pazite na zdravje, posebno glavo.

Vas zanima: BRALKA SIMONA: IZOGIBAJO SE MI, KER SEM PREVEČ SAMOZAVESTNA