Dnevni horoskop za petek 15. oktobra 2021

horoskop
Dnevni horoskop za petek 15. oktobra 2021

Dnevni horoskop za danes, petek 15. oktobra 2021

Predviden čas branja: 3 minutes

Dnevni horoskop za petek 15. oktobra 2021. Preverite smernice in napovedi, ki vam jih podarja dnevni horoskop, mednarodni dan bele palice. V zoprni situaciji ne reagirajte takoj, ampak se s pomočjo konjunkcije med Luno in Jupitrom raje malo več začnite posvečati sebi.

Horoskop nasvet za današnji dan: Nepovabljene oči in ušesa lahko škodijo, kar bo tudi glavni razlog, da lahko prehitro izvedo za vaše načrte in taktiko.

horoskop.si
Luna je v znamenju Vodnarja

Luna je v znamenju Vodnarja

V obdobju lune v vodnarju bo vaš občutek za čast močno razvit, prav tako boste občutljivi na kritike in hitro užaljeni. Vaša duša bo povečana, telo pa bo v teh dneh nekoliko šibkejše. V večini situacij se boste znali spretno braniti, v kolikor pa ne bo šlo, boste znali premagati napetosti z zdravim smislom za humor. Duhovno boste dosegali višjo stopnjo zavesti, privlačile vas bodo spremembe in vse kar je zunaj okvirjev. Prihaja čustvena napetost, komplimentom, ki jih boste prejeli, pa tokrat ne boste verjeli.

Močno boste strmeli k spremembam, tolerantni boste tudi do drugače mislečih, ljubezenski zapleti vas tokrat ne bodo zanimali.

Ugodno za eksperimentiranje, inovacije, delo z računalnikom, nakup sodobne tehnike, obiske prijateljev in vsakovrstno raziskovanje. V dneh z luno v vodnarju bo bolj izpostavljeno vaše psihično stanje, zato se varujte nepotrebnih konfliktov. Ustrezalo vam bo početje, ki zahteva kreativen pristop, višje umske sposobnosti in vas vodi v nove dimenzije. Učenje vam bo šlo odlično od rok.

Da bi vsakdanjik bil ploden, da bi imel smisel, moramo vanj vgraditi ljubezen.

Stanko Žakelj

Rojeni v znamenju tehtnice in dogodki na današnji dan:

  • Simon Gregorčič, slovenski pesnik
  • Niko Kovač, hrvaški nogometaš
  • Duško Pavasovič, slovenski šahist
  • Carlo Janka, švicarski alpski smučar
  • Mesut Özil, nemški nogometaš

Na današnji dan slovenska odprava osvoji prvi osemtisočak Makalu. Po odstavitvi Hruščova postane Leonid Brežnjev prvi sekretar KPSZ. V Loparju je bil ustanovljen prvi partizanski slovenski mornariški odred, Mornariški odred Koper. Dokončana je bila katedrala v Kölnu. Ustanovljen Deželni muzej v Ljubljani. Rodil se je Michel Foucault, francoski filozof in Mario Puzo, ameriški pisatelj italijanskega rodu. Umrla je Mata Hari, nizozemska plesalka, vohunka in Ivan Franke, slovenski slikar, konzervator.

V vsakdanjem življenju vidimo, da ni sreča kar nas dela hvaležne, pač pa nas hvaležnost dela srečne.

David Steindl-Rast
Kakšno bo danes vaše počutje s konjunkcijo med Luno in Jupitrom?

Dnevni horoskop napoveduje, da prihaja nova energija za ozdravitev, ter možnost za dobiček.

Katera astro znamenja se bodo danes težko uprla dobri hrani?

V današnjem dnevu se boste težje uprli dobri hrani rojeni v zemeljskih znamenjih.

Preberite tudi: TRPLJENJE V ODNOSU NIMA SMISLA ali ASTRO PROFIL ZNANIH: IGRALKA MOJCA FUNKL

Horoskop oven

Oven


20. Mar - 20. Apr

Čeprav se bodo vsi v vaši bližini pritoževali, boste sami zelo dobre volje. Ne glede na priložnost se ne boste branili malce spogledovanja, če se bo pokazala kakšna simpatična priložnost.
Horoskop bik

Bik


21. Apr – 20. maj

Odločno se s pomočjo vpliva lune v vodnarju postavite zase in postavite svoje meje. V službi sprejmite izziv, ki vam ga bodo ponudili, kljub temu da ste z mislimi že nekaj časa drugje.
Horoskop dvojčka

Dvojčka


21. Maj – 21. jun

Nekaj pomembnega bi lahko popravili hitreje, kot predvidevate. Morda le predolgo čakate na druge, da se strinjajo z vami. Krepite vztrajnost in odločnost, saj boste na koncu izredno zadovoljni.
Horoskop rak

Rak


22. Jun – 21. jul

Nekaj boste opravili popolnoma po svoje, izkazalo se bo, da ste tokrat zopet na pravi poti. Čeprav ste znani po trmi, ki se po navadi zbudi, ko je največ težav, boste zagotovo dobili zeleno luč in podporo.
Horoskop lev

Lev


22. jul – 22. avg

Z vplivom lune v znamenju vodnarja boste izjemno družabni in kar ne boste se naveličali tistih, ki vas bodo obdajali. Nasmejali se boste do solz, kar vam bo podarilo novo energijo.
Horoskop devica

Devica


23. Avg – 22. Sep

Zahteve drugih bodo skoraj do zadnje minute usmerjale vaš delovnik in nemirno osebnost. Jezilo vas bo, ker zaradi lune v vodnarju nikakor ne boste mogli nečesa v miru dokončati.
Horoskop tehtnica

Tehtnica


23. Sep – 22. okt

V konflikt, ki ga boste zanetili, se bo vmešala še tretja oseba, kar vas bo upravičeno razjezilo. Odločili se boste, da nima pristojnosti za vmešavanje, kar boste tudi zelo odločno izpostavili.
Horoskop škorpijon

Škorpijon


23. Okt – 22. nov

Tako v ljubezni kot na področju kariere se nikakor ne morete sprijazniti s tem, da morate čakati, toda zaenkrat žal ni druge poti. O vseh stvareh preveč razmišljate in se obremenjujete.
Horoskop strelec

Strelec


22. Nov – 20. dec

Ne boste se znašli v besednem dvoboju, ki vam jih nekdo pripravlja. Niti ne boste jezni, samo razočarani. Ne podrite vseh priložnosti, tudi če trenutno niste pri volji, da bi se dobro izkazali.
Horoskop kozorog

Kozorog


21. Dec – 19. jan

Če se že dalj časa niste nič ukvarjali sami s seboj, boste določeno lekcijo doživljali ko zelo stresno in zoprno. Pokazalo se bo, kaj iz preteklosti morate še urediti ali zaključiti, lažje vam bo.
Horoskop vodnar

Vodnar


20. Jan – 18. Feb

Z veliko motivacije in vztrajnostjo se boste posvetili delu in skrbno nadzirali, da vsi sodelujejo, kot bi morali. Seveda spodbude ne bo manjkalo, a vseeno naj vas ne zanese v pretiravanje.
Horoskop ribi

Ribi


19. Feb - 20. mar

Bodite bolj tolerantni do tistih ljudi, ki vas ž spoštujejo. Z velikodušnostjo boste pridobili več simpatij. Na področju zdravja lahko nastopi slabo počutje, ki vas bo nekoliko obremenilno.

Vas zanima: NASPROTJA SE LAHKO TUDI ZELO PRIVLAČIJO ali SATURNOVNO DIEREKTNO GIBANJE PRINAŠA POVEZOVANJE