Dnevni horoskop za petek 14. maja 2021

horoskop
Dnevni horoskop za petek 14. maja 2021

Dnevni horoskop za danes, petek 14. maja 2021

Predviden čas branja: 2 minutes

Dnevni horoskop za petek 14. maja 2021. Preverite smernice in napovedi, ki vam jih podarja dnevni horoskop. Situacije, ki ne bodo enostavne bodo od vas zahtevale zbranost in prilagajanje, ki ne bo najbolj prijetno.

Horoskop nasvet za današnji dan: Če se boste danes ujeli v pogajanja, ne boste želeli popustiti za nobeno ceno, kar vas lahko dolgoročno drago stane.

luna
Luna je v znamenju dvojčkov

Luna je v znamenju dvojčkov

Zaradi nestrpnosti in nemirna, ter zaradi hitrega odzivanja in razdrobljenosti idej in usmeritev, vam lahko zmanjka časa za vse, kar ste si zadali. Ta čas je obarvan z mladostnim preobiljem in navdušenjem. Bolj kot na določen cilj, boste usmerjeni na samo gibanje navzgor. Ključ tega obdobja je prevzetost z več različnimi idejami o stvareh, kot pa o stvareh samih. Prihaja razpršeno razmišljanje in pomanjkljiva motivacija pri doseganju večjih ciljev.

Prihajajo zmedene situacije in dogodki vas bodo prehitevali

Poudarjena bo površnost, komunikacija bo kratka, lahko pa se pojavi tudi komentiranje in razpravljanje, vendar globine tokrat ne boste dosegli. Zadržki odpadajo, povečalo se bo zanimanje za nove začetke. Misli bodo jasne in hitre. Ugodno za prodajo, posredništvo, izmenjavo informacij, pisanje, branje, izlete, pogovore in družabne igre.

Ne skrivaj svojih brazgotin. Brazgotine te definirajo.

Frank Sinatra

Rojeni v znamenju bika in dogodki na današnji dan:

  • Nace Šumi, slovenski umetnostni zgodovinar
  • Rudi Šeligo, slovenski pisatelj in politik
  • Sofia Coppola, ameriška režiserka in filmska igralka
  • Anahí, mehiška pevka iz skupine RBD
  • Uroš Slokar, slovenski košarkarski reprezentant

Na današnji dan je bil ustanovljen Varšavski pakt. Izstreljen je bil Skylab, prva ameriška vesoljska postaja. Rodil se je Franjo Tuđman, hrvaški predsednik in George Walton Lucas mlajši, ameriški filmski režiser. Rodil se je tudi angleški igralec Tim Roth in avstralska filmska igralka Cate Blanchett. Umrl je Frank Sinatra, ameriški pevec, filmski igralec in Vitomil Zupan, slovenski pisatelj, pesnik, dramatik.

Katera znamenja zodiaka se lahko dnes zaradi površnosti in nedoslednosti zapletete v kakšen nesporazum?

Dnevni horoskop napoveduje, da se lahko zaradi površnosti in nedoslednosti danes zaletete v nesporazume ovni, škorpijoni in vodnarji.

Kaj je tisto, kar vas bo danes še posebej razveslilo?

Danes vas bo najbolj razveselilo, če boste imeli možnost sproščeno klepetati s tistimi, ob katerih se resnično dobro počutite.

Preberite tudi: MATEJ JE ŠEL S PRIJATELJEM SKUPAJ V POSEL IN SE ZAPLETEL

Horoskop oven

Oven


20. Mar - 20. Apr

Tekmovanje s sodelavci in težave z ohranjanjem harmoničnega odnosa z nadrejenimi, bo lahko danes zaradi lune v dvojčkih zelo stresno. Trdo morate delati in se boriti, le tako vam bo uspelo.
Horoskop bik

Bik


21. Apr – 20. maj

Preverite, ali ste shranili vse, kar potrebujete. Ne zavrnite predlogov, izkoristite vse, kar se vam ponuja in vam lahko vse skupaj s pomočjo lune v dvojčkih le olajša.
Horoskop dvojčka

Dvojčka


21. Maj – 21. jun

Dan z luno v dvojčkih se bo začel z mešanimi občutki, vleklo vas bo na delo, morda bolj zaradi potrebe po akciji kot zaradi skrbi, a se ne boste veliko ukvarjali s poslom.
Horoskop rak

Rak


22. Jun – 21. jul

Končajte z delom, preden se odločite za preživljanje prostega časa. Osredotočite se na svoje cilje, končajte z obveznostmi in nato pojdite ven s prijatelji, partnerjem ali družino.
Horoskop lev

Lev


22. jul – 22. avg

Vse poteka po načrtih, kljub temu da luna v dvojčkih prinaša radovednost. Morda se boste začeli nekoliko dolgočasiti, saj morate čakati. Tudi sami si lahko privoščite sprostitev.
Horoskop devica

Devica


23. Avg – 22. Sep

Pozorno poslušajte, ko vam bo nekdo razlagal pomembne stvari. Določena sporočila bodo skrita med vrsticami in bodo najverjetneje potrdila nekatere vaše dolgotrajne domneve.
Horoskop tehtnica

Tehtnica


23. Sep – 22. okt

Ne dovolite več, da so drugi ljudje vedno pomembnejši od vas. Kmalu se boste počutili bolje, saj boste veseli tega, da ste se v določeni situaciji končno postavili zase.
Horoskop škorpijon

Škorpijon


23. Okt – 22. nov

Odločite se, kaj bi pravzaprav radi, kar z luno v znamenju dvojčkov ne bo najbolj enostavno. Nikar se ne izogibajte večjim soočenjem, saj vam prinašajo prave odgovore.
Horoskop strelec

Strelec


22. Nov – 20. dec

Pokažite več volje do življenja, vzpodbuja vas tudi luna v dvojčkih. Tako se boste teh blokad rešili veliko hitreje in čas bo za nove cilje in načrte. To pa vsekakor potrebujete.
Horoskop kozorog

Kozorog


21. Dec – 19. jan

Zadržano boste komunicirali z okolico in dolgo časa presojali, kdo je zares vreden vaše pozornosti. Nikar se vnaprej vznemirjate, čeprav trenutno ne morete spremeniti ničesar.
Horoskop vodnar

Vodnar


20. Jan – 18. Feb

Pred vami je nekaj težav in nejasnosti, posebno v domačem krogu. Pravzaprav ste mirni in obzirni, toda vse se lahko spremeni, če ugotovite, da nekdo preizkuša vašo potrpežljivost.
Horoskop ribi

Ribi


19. Feb - 20. mar

Hrepeneli boste po dodatnem izobraževanju. Res, da bi s tem imeli nove obveznosti in naloge, vendar pa bi bilo tudi zadovoljstvo toliko večje. Vzemite si tisto, kar si srčno želite.

Vas zanima: RAZUMEVANJE STRESA V TURBULENTNEM OBDOBJU