Dnevni horoskop za petek 1. januarja 2021

Horoskop 1 januar novo leto
Dnevni horoskop

Dnevni horoskop za danes, petek 1. januarja 2021.

Dnevni horoskop za petek 1. januarja 2021. Preverite smernice in napovedi, ki vam jih podarja dnevni horoskop, novo leto. Strastni boste v vsem, kar boste počeli, in v tem žarečem razpoloženju boste nadaljevali s svojim zanimivim slogom.

Dnevni horoskop smernica za horoskop znamenja: Prisotne bo veliko zanimive energije, ki pa je lahko potisnjena v ozadje, dokler se ne boste počutili izzvani.

Z upanjem v lepšo prihodnost vam želimo srečno, zadovoljno in predvsem zdravo leto 2021. Vstopimo svetlejši prihodnosti naproti in naj vam novo leto pričara veselje in izpolni vse skrite želje. Srečno!

horoskop 1 januar novo leto
Dnevni horoskop

Luna je v znamenju leva

Lev, peto astrološko znamenje, ki ga simbolizira Sonce je po temperamentu kolerično, sicer pa očetovsko, ponosno in ustvarjalno. Označuje sredino poletja, zodiakalna funkcija pa je uveljavitev in obvladanje. Je simbol življenjske moči in sončne suverenosti, povezan s toploto in svetlobo.

Levu pripisujemo povezanost z našim najbolj pomembnim organom, srcem in je prispodoba junaškega in kraljevskega karakterja. Simbolizira sposobnost otroka, da sprejema in deluje v skladu z njegovimi pravili igre. Pravica je zanj prvotnega pomena, kar se nakazuje tudi v izvrševanju njegovih dejanj, ter ekstravagantnega načina duhovnega dojemanja. Poudarek v dneh z luno v levu je na izražanju individualnih znanj in darov, paziti se moramo oblastnosti in sebičnosti, dogmatičnosti in ukazovalnosti. Odličen čas za zabavo in druženja v domačem krogu.

Verjemi, da zmoreš in si že na pol poti do cilja.

Theodore Roosevelt

Kaj pravi dnevni horoskop za petek 1. januar 2021?

Rojeni v znamenju kozoroga in dogodki na današnji dan:

  • Zoran Janković, župan Ljubljane
  • Srđan Dragojević, srbski režiser in scenarist
  • Davor Šuker, hrvaški nogometaš
  • Alexander Pointner, avstrijski smučarski skakalec in trener
  • David Nalbandian, argentinski tenisač

Leta 1999 je Evropska unija uvedla skupno denarno valuto evro in tako je zaživela Evropska monetarna unija. Na današnji dan Slovenija od Portugalske prevzame polletno predsedovanje Evropski uniji. Ljubljana je prvič zažarela v električni svetlobi. Rodila se je Svetlana Makarovič, slovenska pesnica, pisateljica in Branko Ćopić, bosansko-srbski pesnik in pisatelj. Umrl je Kiro Gligorov, makedonski politik in Blagoje Bersa, hrvaški skladatelj.

Preberite tudi: Letni horoskop 2021 ali LJUBEZENSKI HOROSKOP JANUAR 2021

Dnevni horoskop: petek 1. januar 2021

Horoskop oven

Oven


20. Mar - 20. Apr

Znebili se boste določenih težav z zdravjem, zato lahko prevzamete nekaj novih odgovornosti. Tako lahko počasi okrepite tako vaše finančno stanje kot samozavest.
Horoskop bik

Bik


21. Apr – 20. maj

Dogaja se nekaj, kar ni prav značilno za vas tokrat boste pod vplivom drugih, posebno družinskih članov. Postajate pretirano neučakani, kar vzpodbuja luna v levu.
Horoskop dvojčka

Dvojčka


21. Maj – 21. jun

Nimate možnosti, da bi poiskali kakršne koli bližnjice. Z nečim se morate soočiti pogumneje kot do zdaj. To bo edina pot, ki jo bo še dodatno polepšala luna v levu.
Horoskop rak

Rak


22. Jun – 21. jul

Ljubezenska nanizanka je več kot pestra. Vsekakor ostanite pozorni, posebno zato, ker se vedno lahko zgodi, da vas zanese stran od sedanje situacije, ki je napeta.
Horoskop lev

Lev


22. jul – 22. avg

Pogled na uro bo zadostoval, da ugotovite, kako bi morali z določeno zadevo pohiteti. Tokrat ste se sami znašli v takem nehvaležnem položaju in niti eno opravičilo ne bo zaleglo.
Horoskop devica

Devica


23. Avg – 22. Sep

Dnevni horoskop za petek 1. januarja 2021

Nekaj, kar se bo zgodilo, bo pritegnilo vašo pozornost. Tudi med domačimi prihaja nekaj trenj. Premislite, kako bi najbolj konkretno odgovorili na nekaj pomembnih vprašanj.
Horoskop tehtnica

Tehtnica


23. Sep – 22. okt

Všeč vam bo nekaj, kar boste slišali nekako po naključju. Imate opraviti z zanimivimi vibracijami, le od vas bo odvisno, ali se boste z luno v levu podali v raziskovanje ali ne.
Horoskop škorpijon

Škorpijon


23. Okt – 22. nov

Sprostili se boste, kar se bo odražalo predvsem na srčnem področju. Z nekom se bosta dogovorila veliko hitreje, kot ste upali. V službi se dogaja nekaj, kar vas bo končno pomirilo.
Horoskop strelec

Strelec


22. Nov – 20. dec

Preverite vse dokaze, preden se boste pritoževali glede domačega vprašanja. Lahko se izkaže, da ste povsem po nepotrebnem dvignili veliko prahu, zaradi energične lune v levu.
Horoskop kozorog

Kozorog


21. Dec – 19. jan

Dočakali boste to, kar si najbolj želite. Gre za pogovor, po katerem se lahko odločite. Rešena bo velika uganka, takoj boste lažje zadihali in se prepustili prijetnim rečem.
Horoskop vodnar

Vodnar


20. Jan – 18. Feb

V ljubezni bo danes, ko bo luna v levu več novosti. Vse vam bo dalo dodatni zagon in strast, ki je že nekaj časa niste čutili. Vsekakor je zdaj pravi trenutek, da pokažete, kaj si želite.
Horoskop ribi

Ribi


19. Feb - 20. mar

Z nečim se boste ukvarjali brez pravega navdušenja. Ko boste ugotovili, koga imate na drugi strani, boste morda le nekoliko spremenili mnenje in se vsemu skupaj nasmejali.

Vas zanima: VAŠE ZVEZDE DANES ali Naj zvezde pomagajo odkriti vašo usodo