Dnevni horoskop za nedeljo 7. marca 2021

horoskop
Dnevni horoskop za nedeljo 7. marca 2021

Dnevni horoskop za danes, nedeljo 7. marca 2021

Dnevni horoskop za nedeljo 7. marca 2021. Preverite smernice in napovedi, ki vam jih podarja dnevni horoskop, dan pomorstva Slovenske vojske. Veste, da ste že veliko dosegli, a v tem še vedno ne najdete pravega zadovoljstva. Zato se boste pripravljeni bolj poglobiti vase in razmisliti, kaj sploh želite.

Horoskop nasvet za današnji dan: Vaša narava bo mirna in diskretna, mehka in nagnjena k sprejemanju vtisov in občutkov drugih ljudi, zato je ne izzivajte z napetostmi.

horoskop
Luna v znamenju kozoroga

Danes ob 3.20 uri preide luna v znamenje kozoroga

Zmanjšala se bo vaša želja po sladkem in mastnem in prekomerna teža se bo topila skoraj sama od sebe, zato bodo diete uspešne. Lahko pa ob nepravilni prehrani začutite prebavne težave ali nervozen želodec. Potrebno bo omejiti količino soli, saj v tem času čutite močno željo po slani in pikantni hrani. Kuharske mojstrovine vam zaradi premalo kreativnosti ne bodo šle najboljše od rok, zato ne bodite presenečeni, če vam kosilo ali pecivo ne bo najbolj uspelo.

Izpostavljeni predeli bodo koža ter okostje, še posebej kolena, zato bodite pri športnih dejavnostih bolj previdni. Z luno v kozorogu bo čas ugoden za poslovne rešitve in razne poslovne zamisli. Podajte se v branje, ki vam prinaša novo širino.

Poznavanje sebe je začetek vse modrosti.

Aristotel

Rojeni v znamenju rib in dogodki na današnji dan:

  • Milan Klemenčič, slovenski lutkar
  • Ivan Grafenauer, slovenski književni zgodovina
  • Kobo Abe, japonski pisatelj
  • Ivan Lendl, češki tenisač
  • Urša Bogataj, slovenska smučarska skakalka

Na današnji dan je ameriški izumitelj Alexander Graham Bell prejel patent za napravo, ki jo je poimenoval telefon. Ustanovljena je bila enotna vlada Demokratične federativne Jugoslavije pod Titovim predsedstvom. Rodil se je Jožef Petkovšek, slovenski slikar in Mihael Županek, slovenski pisatelj. Umrl je Stanley Kubrick, ameriški filmski režiser in Lili Novy, slovenska pesnica. Umrl je tudi grški filozof Aristotel.

Katera znamenja boste danes kljubtemu, da je nedelja razmišljala o poslovnih in finančnih zadevah?

Danes boste razmišljali o poslovnih in finančnih zadevah rojeni v znamenju bika, device in vodnarja.

Preberite tudi: Mesečni horoskop MAREC 2021

Horoskop oven

Oven


20. Mar - 20. Apr

Mirna energija lune v kozorogu, vam bo dopuščala, da delujete v skladu s svojimi prepričanji.

Prisluhnite sebi, in razvili se bodo iskreni in sočutni občutki, ki jih potrebujete.
Horoskop bik

Bik


21. Apr – 20. maj

Energetsko se boste z luno v kozorogu počutili dobro, saj vam bo dovoljeno delovati skozi občutke. Družina bo opazila vaš interes in vas pohvalila za trud ter prizadevnost.
Horoskop dvojčka

Dvojčka


21. Maj – 21. jun

Imate nekaj manj časa, kot ste načrtovali, saj bo v ospredju nekaj, s čimer ste odlašali, ker se še niste počutili pripravljeni. Tokrat se boste najbolje zbrali kar sami, v svojem kotičku.
Horoskop rak

Rak


22. Jun – 21. jul

Vrzite čez ramo nekaj, kar vas je v preteklih dneh obremenjevalo, ker vas določena situacija v današnjem dnevu še enkrat konkretno prepričuje, da se vse rešuje veliko hitreje.
Horoskop lev

Lev


22. jul – 22. avg

Naleteli boste na dober odziv, celo pri zadevah, ki so bile v preteklih dneh dokaj težavne. V ljubezni se vam vračajo spomini, to vas lahko zbliža z ljubljeno osebo.
Horoskop devica

Devica


23. Avg – 22. Sep

Nekaj zanimivih dogodkov, ki jih prinaša luna v kozorogu, bo zaznamovalo današnji dan, sicer pa morate čim prej dati namig, kaj si v resnici sploh želite. Prijatelj je že neučakan.
Horoskop tehtnica

Tehtnica


23. Sep – 22. okt

Zaradi napete energije lune v kozorogu pazite z nekom iz domačega kroga, ki morda vseeno nekoliko preveč vleče na svojo stran. Varujte v večernih urah svoj duševni mir.
Horoskop škorpijon

Škorpijon


23. Okt – 22. nov

Danes boste navdušeni nad nekom od domačih, ki vas bo nekoliko presenetil. To je trenutno edini način, da odklene vrata vašega srca, saj potrebujete nekaj neobičajnega in toplega.
Horoskop strelec

Strelec


22. Nov – 20. dec

Vse, kar se dogaja na ljubezenskem področju, vas vodi k temu, da se še vedno trmasto oklepate svojih načel. V prijateljskih odnosih pa se izogibajte pogovorom o preveč zasebnih temah.
Horoskop kozorog

Kozorog


21. Dec – 19. jan

Danes boste aktivni, kljub temu se zaradi lune v kozorogu težje odločate, posebno če se nahajate med dvema ognjema. Morda boste celo presenečeni nad tem, kako nekdo razmišlja.
Horoskop vodnar

Vodnar


20. Jan – 18. Feb

Današnji dan vas bo presenetil s poslovno obarvano energijo, saj luna v kozorogu ne dovoli ležernosti. Igriv pristop bo v večernih urah pričaral prijetne radosti življenja.
Horoskop ribi

Ribi


19. Feb - 20. mar

Všeč vam bo, da se nekdo bojuje za vas ali pa vam vsaj jasno izkazuje svojo naklonjenost. Pazite, da ne bi začeli pretiravati in godrnjati okoli zadev, ki niso pomembne.

Vas zanima: ASTROLOŠKA NAPOVED: KAKŠNI BODO POMLADNI DNEVI?