Dnevni horoskop za nedeljo 6. junija 2021

dnevni horoskop
Dnevni horoskop za nedeljo 6. junija 2021

Dnevni horoskop za danes, nedeljo 6. junija 2021

Predviden čas branja: 3 minutes

Dnevni horoskop za nedeljo 6. junija 2021. Preverite smernice in napovedi, ki vam jih podarja dnevni horoskop. Ne pozabite v današnjem dnevu na intenzivne pogovore, ki lahko počasi prinesejo tehtne zaključke.

Horoskop nasvet za današnji dan: Danes bo močno izpostavljena želja po harmoniji v domačem okolju in intenzivno doživljanje določenih pomembnih situacij.

dnevni horoskop
Luna je v znamenju bika

Danes ob 7.46 uri preide luna v znamenje bika

Danes prihaja z luno v biku notranja umirjenost. Tokrat bi se lahko soočili s svojo neodgovornostjo in ugotovili, kako trdno resnično stojite na realnih tleh v življenju. Dokažete lahko svojo sposobnost sporazumevanja, moč vodenja, saj prihaja čas usmerjanja energije v nove podvige. Živahnejše bo postalo tudi delovanje spolnih hormonov in vaše spolno poželenje bo naraslo.

Pojavi se lahko tudi nekaj ležernosti, zato si nikar ne zadajajte pretežkih opravil.

Danes je priporočljivo popiti čim več čiste vode in se morda celo odreči kavi, ki povzroča dehidracijo. Vse, kar boste danes vnašali v telo za krepitev in gradnjo, naj bi imelo dvojni učinek. To je čas, v katerem je hrana bolj hranljiva in zdravila učinkovitejša, zato si privoščite kakšen poseben gurmanski podvig. Prijali vam bodo zelišči čaji, še posebej okus mete, melise, žajblja in dobre misli. Posegali boste po zemeljskih barvah, vzorci in živahne barve vas bodo odbijale. Za več moči in ustvarjalnosti pa uporabite tigrovo oko.

Danes praznuje Massimo Savić: Astro profil

S svojim inteligentnim pristopom, ki mu a podarja Sonce v znamenju dvojčkov Massimo točno ve, kaj si želi. Je dober organizator, ki se rad giblje in potuje, prav tako obožuje literaturo. Trigon med Soncem in Saturnom nakazuje, da najraje dela sami v tišini, ima močan smisel za detajle, resnost in metodičnost. S svojo pazljivostjo in previdnostjo lahko vzdrži vedno do konca, tudi v delikatnih in težkih nalogah, ki jih zna izpeljati do cilja.

Z luno v znamenju leva ga spremlja dober občutek za poštenost, ki je zanj ključnega pomena. V zakonu želi zaradi Venere v raku veliko nežnosti in pozornosti, v zameno za to, pa vselej poskrbi, da je domače zavetje pospravljeno in čisto. Družinsko življenje in dom je njegova prioriteta. Na nežen in sočuten način skrbi za udobje, ljubezen in pripadnost. Zelo dobro se znajde z otroki ter v naravi, ki ga pomirja.

Ko notranja situacija nastane kot nezavedna, potem se zunaj kaže kot usoda.

Carl Gustav Jung

Rojeni v znamenju dvojčka in dogodki na današnji dan:

  • Ludvik Vrtačič, slovenski filozof
  • Albert II., belgijski kralj
  • Tenzin Gyatso, tibetanski dalajlama
  • Björn Borg, švedski tenisač
  • Steve Vai, ameriški kitarist

Začetek konca 2. svetovne vojne. Na današnji dan Švedska postane ustavna monarhija. V Berlinu odprt prvi Berlinski mednarodni filmski festival, Berlinale. Ustanovljena ameriška košarkarska liga NBA. Rodil se je Isaiah Berlin, britanski filozof in Pierre Corneille, francoski dramatik. Umrla je Esther Williams, ameriška plavalka, filmska igralka in Angelo Cerkvenik, slovenski pisatelj. Umrl je tudi švicarski psihiater in psihoanalitik Carl Gustav Jung.

Na kaj je potrebno danes, ko je luna v biku še posebej paziti?

Dnevni horoskop napoveduje, da je potrebno danes skriti svojo pretirano trmo in ostati odprt za dopolnjevanje s strani bližnjih.

Katera znamenja zodiaka boste danes pravo srečo našla v družinskem okolju?

V današnjem dnevu boste pravo srečo v domačem okolju zaznavali rojeni v znamenju leva, tehtnice in vodnarja.

Preberite tudi: LJUBEZENSKI HOROSKOP ZA MESEC JUNIJ 2021

Horoskop oven

Oven


20. Mar - 20. Apr

Z luno v znamenju bika se pomikate v novosti, ki prodirajo v vaše življenje in so povezane z ljubezenskim življenjem. Razmišljali boste o osebi, ki se že nekaj časa ni oglasila.
Horoskop bik

Bik


21. Apr – 20. maj

Nekomu še ne zaupate, kar je pametna poteza, saj je ozadje čisto nekaj drugega kot izgleda. Zadevo boste morali zavrniti, vsekakor pa gre le za začasne ovire, ki naj vas ne ustavijo.
Horoskop dvojčka

Dvojčka


21. Maj – 21. jun

Lotili ste se zadeve, ki ji še niste najbolj kos. Da bi se izognili nepotrebnemu tveganju, poiščite pomoč energije lune v biku, ki vam prinaša vztrajnost in dobro motivacijo.
Horoskop rak

Rak


22. Jun – 21. jul

Zaradi lune v biku se bo v domačem okolju dvignilo precej prahu. Posebno če je vmešan nekdo, s katerim nikakor ne moreta vzpostaviti iskrene ter direktne komunikacije.
Horoskop lev

Lev


22. jul – 22. avg

Prijeten dan velikih podvigov, ki vam bo zaradi vpliva lune v biku dovolil tudi nekaj ležernosti. Možni so globoki ljubezenski pogovori, ki pa vas žal ne bodo premaknili iz mrtve točke.
Horoskop devica

Devica


23. Avg – 22. Sep

Vedno pogosteje razmišljate o nekoliko nenavadnem ljubezenskem podvigu. Zbirajte informacije, tehtajte, vendar se nikar prehitro ne odločajte, saj bi lahko obžalovali.
Horoskop tehtnica

Tehtnica


23. Sep – 22. okt

Spodbudne vplive lune v znamenju bika boste najlažje izkoristili na osebnem področju. Pozitivna naravnanost vas bo vodila v finančne odločitve, o katerih boste danes samo razmišljali.
Horoskop škorpijon

Škorpijon


23. Okt – 22. nov

Luna v znamenju bika vam bo pričarala zanimiv dan, v katerem boste iznajdljivi glede vsega, česar se boste lotili. Vodi vas občutek, da ste tudi v ljubezni zadovoljni in sproščeni.
Horoskop strelec

Strelec


22. Nov – 20. dec

Kljub energiji lune v biku bo danes zelo živahno, telefon bo kar naprej zvonil, prihaja tudi dobro počutje in povezanost s prijatelji in znanci, ki vas bodo tokrat pozitivno motivirali.
Horoskop kozorog

Kozorog


21. Dec – 19. jan

Dan z luno v biku vam prinaša srečo v ljubezni in izredno zadovoljni boste, predvsem zaradi svojega vpliva na druge, ki bo najbolj prišel do izraza v malce bolj kočljivi situaciji.
Horoskop vodnar

Vodnar


20. Jan – 18. Feb

Spomnite se danes, ko je zaradi lune v biku poudarjeno področje družine svojih najbližjih in jim posvetite svoj čas in pozornost, boste videli, hvaležni vam bodo.
Horoskop ribi

Ribi


19. Feb - 20. mar

Nihče nima nič proti vam, čeprav vsako besedo ali pogled razumete v negativni smeri. Poskrbite, da bo v domačem okolju konec težav, čeprav ste še v skrbeh zaradi določene situacije.

Vas zanima: Mesečni horoskop JUNIJ 2021