Dnevni horoskop za nedeljo 5. septembra 2021

horoskop
Dnevni horoskop za nedeljo 5. septembra 2021

Dnevni horoskop za danes, nedeljo 5. septembra 2021

Predviden čas branja: 3 minutes

Dnevni horoskop za nedeljo 5. septembra 2021. Preverite smernice in napovedi, ki vam jih podarja dnevni horoskop. Na vsak način boste želeli nekomu dokazati, da ste enako dobri, če ne še celo boljši.

Horoskop nasvet za današnji dan: Nič v življenju ni naključno, zato čim prej poiščite srednjo rešitev, ki vas bo na osebnem področju pomaknila naprej.

dnevni horoskop
Luna v znamenju

Luna je v znamenju Leva

Z luno v levu prihaja čustvena odprtost ter veliko navdušenja, zato bodo vaše zamisli naletele na plodna tla. Danes boste na diplomatski način lažje rešili razne napetosti v odnosih, tudi vaše izražanje bo bolj sproščeno. Ugodno za ustvarjanje, obiskovanje umetniških prireditev, predstavitve, kupovanje nakita in daril, zabave, igre z otroki, špekulacije, praznovanja, šport in javne govore.

Sedaj je pravi čas, da se vam utrnejo zanimive, nenavadne ideje, ki jih boste z veseljem tudi udejanjili.

Prihaja odlična energija, zato boste želeli biti opaženi in pohvaljeni. Ker boste vzhičeni in željni sprememb, se izogibajte pretiranemu zapravljanju, ki vas lahko zavede, raje za manjši znesek vplačajte srečko, ki vam modra prinese kaj več. Vaša energija bo povečana, zato se podajte v kakšne aktivne športne dejavnosti, da jo sprostite. Mikale vas bodo tudi strastne posteljne avanture, kjer boste drzni. Danes boste začeli bolj intenzivno razmišljati o tem, da bi morali več narediti zase in za svoje telo.

Stari prijatelji ostanejo vedno iste starosti.

Pam Brown

Rojeni v znamenju device in dogodki na današnji dan:

  • Emilijan Cevc, slovenski umetnostni zgodovinar
  • Vinko Tušek, slovenski slikar
  • Raquel Welch, ameriška filmska igralka
  • Eva Bergman, švedska režiserka
  • Freddie Mercury, britanski glasbenik

Na današnji dan se v Sloveniji leta 2013 začne evropsko prvenstvo v košarki. V Alžiru se prične 4. konferenca neuvrščenih. Izstreljen Voyager 1. Nizozemska, Belgija in Luksemburg podpišejo sporazum Beneluks. V Ljubljani ustanovljena Kranjska industrijska družba. Po treh dneh konec velikega požara v Londonu, uničenih 10.000 zgradb. Rodil se je Ivo Lah, slovenski matematik in Vendel Ratkovič, slovenski pisatelj. Rodil se je tudi francoski kralj Ludvik XIV., imenovan tudi Sončni kralj. Umrl je James Rachels, ameriški filozof in Auguste Comte, francoski filozof, sociolog.

Kaj vas lahko v današnjem dnevu močno zmoti?

Dnevni horoskop napoveduje, da vas lahko danes zmoti pretirana samohvala.

Katera znamenja boste danes od nekoga pričakovala preveč?

Danes boste od drugih v odnosih pričakovali preveč rojeni v ognjenih znamenjih.

Pravi prijatelj pride, ko drugi odidejo.

Walter Winchel

Preberite tudi: MESEČNI HOROSKOP SEPTEMBER ali KATERA ASTRO ZNAMENJA SO NAJBOLJ SKROMNA?

Horoskop oven

Oven


20. Mar - 20. Apr

Pred vami je živahen dan, ki ga bo osvetlila in popestrila luna v levu. Tisti, ki vas ne bodo sprejemali in spoštovali se bodo umaknili od vas, kar boste zelo hitro tudi zaznali.
Horoskop bik

Bik


21. Apr – 20. maj

Dovolite si dan z luno v ognjenem znamenju doživeti kot izziv, v smeri novih smernic, pogovore, za preskok, da vedno bolj prihajate do razumevanja, kaj je za vas pomembno in kaj je potrebno črtati.
Horoskop dvojčka

Dvojčka


21. Maj – 21. jun

Razveselili se boste nekoga, ki ga že dolgo niste videli. Dobra energija bo vplivala tudi na zdravje, za katero vam trenutno ni potrebno pretirano skrbeti. Sproščeno zajadrajte v večer.
Horoskop rak

Rak


22. Jun – 21. jul

Kvalitete, ki jih nosite v sebi bodo opažene, vendar vas to nekako ne bo prepričalo. Prepričani boste, da je potrebno narediti največ kot je mogoče, tudi če ne zaznavate notranjega miru.
Horoskop lev

Lev


22. jul – 22. avg

Lahkotna energija lune v vašem znamenju vam bo pričarala več veselja in ustvarjalnega delovanja. Telefon bo zvonil bolj pogosto, razveselilo vas bo, da so se na vas spomnili prijatelji, ker jih imate radi.
Horoskop devica

Devica


23. Avg – 22. Sep

Razmišljali boste o finančnem področju, čeprav ne boste mogli v nedeljo prav ničesar spremeniti. Iskali boste bolj ugodne rešitve. Počasi, čas bo prinesel svoje, zato ne prehitevajte.
Horoskop tehtnica

Tehtnica


23. Sep – 22. okt

Obeta se vam veliko spretne in navihane komunikacije, ki jo prinaša luna v levu. V odnosu z domačimi se lahko vznemirjenje prevesi v prijetno zgodbo. S humorjem boste dosegli odlične rezultate.
Horoskop škorpijon

Škorpijon


23. Okt – 22. nov

Živahni boste ter spontani, kar bodo opazili tudi domači. Lepi komplimenti bodo spodbujali dobro počutje in nove ideje. Vse skupaj se bo vrtelo zelo hitro, vendar v pravi smeri.
Horoskop strelec

Strelec


22. Nov – 20. dec

Nekaj, kar boste slišali ne bo ravno optimistično, vendar pa se lahko z okrepljenim občutkom soočite z veliko obremenitev in rešite marsikatero težavo in na koncu zadovoljno ugotovite, da ste pogumni.
Horoskop kozorog

Kozorog


21. Dec – 19. jan

Na zasebnem področju prihaja do dvomov in kančka posesivnosti. Poskusite, če je le mogoče ohraniti prijateljski odnos z domačimi in skupaj nabirajte nove ideje za prihodnost.
Horoskop vodnar

Vodnar


20. Jan – 18. Feb

Nekdo vam bo zelo jasno povedal, da ga določene stvari zelo motijo. Vprašajte se, če ima morda prav, saj je zadnje kar si želite, da bi bili s komerkoli v slabih odnosih.
Horoskop ribi

Ribi


19. Feb - 20. mar

Strastno boste zagovarjali svoja stališča, morda z luno levu celo preveč intenzivno. Neusmiljeno direktni boste, težko vam bo, če svojih misli ne boste mogli povedati na ves glas.

Vas zanima: LJUBEZENSKI HOROSKOP ZA MESEC SEPTEMBER ali RAZVAJANJE S SVEŽO KOZMETIKO IZ VRTA