Dnevni horoskop za nedeljo 4. aprila 2021

Velika noč
Dnevni horoskop za nedeljo 4. aprila 2021

Dnevni horoskop za danes, nedeljo 4. aprila 2021

Predviden čas branja: 2 minutes

Dnevni horoskop za nedeljo 4. aprila 2021. Preverite smernice in napovedi, ki vam jih podarja dnevni horoskop, Velika noč. Vsaka težava se vam lahko danes zdi večja, kot v resnici je, v misli se lahko prikradejo sumi in slutnje.

Horoskop nasvet za današnji dan: Težko boste danes sprostili napetost in si dovolili čutiti vse to kar vas obdaja.

Horoskop
Velikonočna nedelja

Luna je v znamenju kozoroga

Ta čas predstavlja globoko človekovo nagnjenje k prelaganju krivde na drugega, po tem da pomirimo lastno vest, katera potrebuje krivca kazni in žrtve. Ko premagate notranje ovire, vam lahko pomaga kozorogova praktična in dejavna volja, kljub temu pa se lahko pojavijo notranji konflikti. Odzivali se boste predvsem na razumske zadeve, sanjati v budnem stanju danes ne boste znali.

Sedaj je ugoden čas za poslovne podvige in delo, ki od vas zahteva resnost, odgovornost in vztrajnost.

Neugodno za ljubezenske zadeve, saj boste bolj zaprti in čustveno odsotni. V družinskem krogu z bližnjimi sorodniki boste kjub trdi ostri energiji znali poiskati vam ustrezno prijetno razpoloženje. Ker vas bo preplavila resnost, se boste bolj intenzivno začeli zavedati vseh svojih odgovornosti. Izpostavljeni predeli bodo koža ter okostje, še posebej kolena, zato bodite pri gibanju bolj previdni.

Za Veliko noč, vam pošiljamo v pomoč:
enga zajca, ki rad štriha jajca,
eno pišče, ki hren išče,
in pa kuharico lisico, da vam speče orehovo potico.

Vesele velikonočne praznike!

Rojeni v znamenju ovna in dogodki na današnji dan:

  • Andrej Arsenjevič Tarkovski, ruski filmski režiser
  • Joži Kališnik, slovenska pevka, članica Ansambla bratov Avsenik
  • Jennifer Lynch, ameriška režiserka
  • Gary Moore, irski glasbenik
  • Heath Ledger, avstralski filmski igralec

Na današnji dan dvanajst zahodnih držav ustanovi zvezo NATO. Vesoljsko plovilo Space Shuttle Challenger je prvič poletelo v vesolje. Mesto Maribor je dobilo prvo električno razsvetljavo. Rodil se je Niccolo Zingarelli, italijanski skladatelj in Bettina von Arnim, nemška pisateljica. Rodil se je tudi rimski cesar Mark Avrelij Antonij Karakala. Umrl je France Onič, slovenski pesnik in Martin Luther King mlajši, borec za državljanske pravice, nobelovec.

Katera astrološka znamenja boste danes najbolj razpoložena za družinska druženja?

Najbolj razpoloženi za družinska druženja boste danes rojeni v ognjenih in zračnih znamenjih.

Kateri izmed vas boste v današnjem dnevu blesteli v kuhinji in pripravili najboljši zajtrk?

Danes boste najboljši velikonočni zajtrk pripravili rojeni v znamenju bika, raka in tehtnice.

Preberite tudi: LJUBEZENSKI HOROSKOP ZA MESEC APRIL 2021

Horoskop oven

Oven


20. Mar - 20. Apr

Poudarjena bo vaša samozavest, kar vas bo v domačem okolju postavilo v ospredje. To je vsekakor koristno za vas, ki ste v večini situacij idealistični in naivni. Rešila vas bo simpatičnost.
Horoskop bik

Bik


21. Apr – 20. maj

Zelo težko se boste danes kljub temu, da se bo luna nahajala v znamenju kozoroga zbrali in razmišljali o resnih temah. Zberite pogum in naredite tisti korak, s katerim odlašate.
Horoskop dvojčka

Dvojčka


21. Maj – 21. jun

Ukvarjali se boste z nečim, kar vas izredno spominja na nekaj preteklih izkušenj, ki jih še niste pozabili. Niste se pripravljeni takoj lotiti istih stvari in vprašanj, saj ste malce nasičeni in utrujeni.
Horoskop rak

Rak


22. Jun – 21. jul

Ponovno se bo ponovila zgodba iz preteklosti, ki vam ni najbolj pisana na kožo. Vaši domači bodo želeli, da bi jih zabavali. Če ne boste pri volji za to, se raje umaknite v svoj svet.
Horoskop lev

Lev


22. jul – 22. avg

Komunikacija v domačem okolju zaradi lune v kozorogu ne bo takšna, kot bi morala biti. Nekaj bo zmotilo vaša čustva, vendar določena oseba ne bo želela veliko razpravljati o tem.
Horoskop devica

Devica


23. Avg – 22. Sep

Pričakujte klic in razburljivo novico, kljub temu se sproščeno prepustite toku dogajanja in enostavno uživajte. Delovali boste zmedeno, vendar bo to daleč od resnice.
Horoskop tehtnica

Tehtnica


23. Sep – 22. okt

Spravili se boste k hišnim in gospodinjskim opravkom, vendar boste napredovali zelo, zelo počasi. Dan nikakor ne bo čas za hitenje. Izberite svoj tempo in vztrajajte pri njem.
Horoskop škorpijon

Škorpijon


23. Okt – 22. nov

Ob pomembnem pogovoru ugotavljate, da do nekoga nikakor niste ravnodušni. Lahko spontano poveste, kaj vam leži na duši, posebno če sta zelo intenzivno povezana.
Horoskop strelec

Strelec


22. Nov – 20. dec

Vsak nasvet bo v današnjem dnevu, ko boste zaradi lune v kozorogu manj prepričani vase dobrodošel, saj boste na koncu do dobra pretehtali vsak za in proti ter se ustrezno odločili kot si vi želite.
Horoskop kozorog

Kozorog


21. Dec – 19. jan

Določen odnos boste želeli z vplivom Zadnjega krajca dvigniti stopnjo višje, vendar bo ljubljena oseba glede tega še vedno v dvomih. Ne prestrašite se, kljub temu je jasno, da vas nekdo zelo spoštuje.
Horoskop vodnar

Vodnar


20. Jan – 18. Feb

Izogibajte se danes v domačem okolju stresnim situacijam, ki se bodo vrstile ena za drugo. Raje opravljajte rutinske naloge, pri katerih vam ne bo potrebno preveč razmišljati.
Horoskop ribi

Ribi


19. Feb - 20. mar

Pazite na zdravje, saj ste v zadnjih časih psihično preprosto preutrujeni. Današnji dan bi lahko namenili poglobitvi vase, saj se že dolgo niste ustavili pri bolj globokih zadevah.

Vas zanima: Mesečni horoskop APRIL 2021