Dnevni horoskop za nedeljo 3. maj 2020

Dnevni horoskop za 3. maja
Dnevni horoskop za 3. maja

Dnevni horoskop za današnji dan 3. maja 2020

Dnevni horoskop za nedeljo 3. maja 2020. Svetovni dan svobode tiska. Astro novice in zabava s področja astrologije. Preverite smernice in napovedi, planetarne vplive za astrološka znamenja. Horoskop smernica: Nikar danes preveč vneto ne iščite bližnjic, saj bi vam lahko spodletelo, še preden bi se zavedali.

Dnevni horoskop
Dnevni horoskop za 3. maj 2020

LUNA JE V ZNAMENJU DEVICE

Devica poskrbi za red v prvi polovici zodiaka, od tukaj izvira povezava s prebavnim traktom, ki odstranjuje nepotrebne škodljive snovi, zato bo v dneh, ko luna potuje po znamenju device povečano vaše zanimanje, povezano s področjem zdravega prehranjevanja. Z luno v zemeljski devici boste posvečali pozornost malenkostim.

Sposobnost funkcionalne povezanosti med umom in telesom ustvarja bolj stabilno zdravje, medtem ko nerazumevanje zahtev fizičnega in psihičnega telesa ustvarja tendenco k slabšemu vitalnemu potencialu. Izbira hrane, oblačil, telesne kondicije, druženja, prav tako vpliva na stanje duha in zdravja.

Brati bi morali, da lahko naše duše uživajo.

Henry Miller

Rojstva in dogodki na današnji dan:

Gino Cervi, italijanski filmski igralec
Bing Crosby, ameriški pevec
James Brown, ameriški pevec
Věra Čáslavská, češka gimnastičarka
Maksim Mrvica, hrvaški pianist

Na današnji dan je Krištof Kolumb na svojem drugem potovanju v Ameriko odkril Jamajko. Rodila avstrijska cesarica Marija Terezija. Umrl je slovenski pisatelj Josip Jurčič in slovenski planinec, skladatelj in duhovnik Jakob Aljaž. Prvič so podelili nagrade grammy.

Današnji dnevni horoskop za nedeljo 3. maja 2020.

 

Horoskop oven

Oven


20. Mar - 20. Apr

Današnje vzdušje bo zaradi lune v devici skrivnostno in prepleteno s številnimi vprašanji. Zdelo se bo, da izgubljate trdna tla pod nogami in da ne morete na pravi način nadzirati svojih čustev.
Horoskop bik

Bik


21. Apr – 20. maj

Danes podarite več nežnosti, s tem boste partnerja veliko bolj razveseli. Nima smisla, da na nekoga, ki si želi le da mu pomagate valite vso svojo slabo voljo, povezano z drugimi zadevami.
Horoskop dvojčka

Dvojčka


21. Maj – 21. jun

Imate občutek, da se je nekaj obrnilo na glavo, in da niste več daleč od resnice. Ne prenesete pritiska tiste osebe, ki se ji morate nenehno opravičevati zato, ker mislite drugače. Ne jezite se po nepotrebnem.
Horoskop rak

Rak


22. Jun – 21. jul

Nekaj se bo zaradi trde energije lune v devici zavleklo. Ne morete storiti veliko, da bi zadeve spremenili, lahko pa svoj čas koristneje uporabite ter storite več za svoje zdravje in fizično pripravljenost.
Horoskop lev

Lev


22. jul – 22. avg

V dopoldanskem času boste še malce utrujeni, saj vas je pretekla noč utrudila. Razveselite s kakšno malenkostjo svoje najbližje, veseli bodo vaše pozornosti. Premislite o vseh zastavljenih ciljih.
Horoskop devica

Devica


23. Avg – 22. Sep

Dnevni horoskop za nedeljo 3. maj 2020

Takoj ob začetku dneva boste naleteli na nekaj nesporazumov in težav. Ne morete mimo tistih, ki vam ne povedo vsega, le pazite, da se ne bi prehitro razburjali. Mučijo vas nasprotujoča čustva.
Horoskop tehtnica

Tehtnica


23. Sep – 22. okt

Čeprav si že močno želite ljubezenskih novosti, vsekakor dobro premislite, ker se boste morda prehitro odzvali, posebno če vas vse skupaj spominja na zgodbo, v kateri nekoč niste bili najbolj zadovoljni.
Horoskop škorpijon

Škorpijon


23. Okt – 22. nov

Pustite si kljub luni v devici sanjati, preživite dan z osebo, ki jo ljubite in vam veliko pomeni. Tudi, če ste samski, vas bo domišljija odnesla daleč stran, v deželo najlepših sanj.
Horoskop strelec

Strelec


22. Nov – 20. dec

Niste dovolj odločni, zato vam bo nekaj kar se bo dogajalo danes izredno naporno. Zadev ne ocenjujte le na podlagi prvega vtisa. Več previdnosti se vsekakor obrestuje. Še imate možnosti, pozanimajte se.
Horoskop kozorog

Kozorog


21. Dec – 19. jan

Danes boste delovali zelo romantično. Na prefinjen način boste reševali tisto, kar ponavadi prepuščate drugim. Če ste samski, pričakujte da vas bo zaneslo v spletno klepetalnico.
Horoskop vodnar

Vodnar


20. Jan – 18. Feb

Doma vas bodo prepričevali, toda kaj, ko sami niste povsem gotovi vase in nagonsko iščete novo rešitev. Slej ko prej boste prišli do odgovora, medtem pa vas bodo večkrat spravili iz tira.
Horoskop ribi

Ribi


19. Feb - 20. mar

Današnji dan z luno v devici vam bo delal določene težave. Če imate namen kaj zaključevati, raje počakajte na jutri. Danes se osredotočite bolj na priprave in na celoten scenarij dogajanja.