Dnevni horoskop za nedeljo 28. marca 2021

Horoskop za nedeljo
Dnevni horoskop za nedeljo 28. marca 2021

Dnevni horoskop za danes, nedeljo 28. marca 2021

Predviden čas branja: 3 minute

Dnevni horoskop za nedeljo 28. marca 2021. Preverite smernice in napovedi, ki vam jih podarja dnevni horoskop. Prišli boste do številnih zaključkov, ki vas bodo najprej zmedli, nato jih boste skušali sprejeti in hkrati tudi udejanjiti na takšen način, kot vam ustreza.

Horoskop nasvet za današnji dan: Pospravili boste odvečno kramo, ki jo nosite s sabo. Sedaj je kljub nihanju počutja pravi čas za osebni napredek.

polna luna
Luna v znamenju tehtnice

Danes ob 7.22 uri preide luna v znamenje tehtnice

Znamenje tehtnice se nahaja v obdobju enega izmed dveh enakonočij. Ima predvsem ženski rodovitni princip, ki ga simbolizira Venera. Tehtnice so lepe, ljubeznive, prilagodljive, vljudne, družabne in talentirane, pa tudi željne življenja. Ponazarja ravnotežje med zunanjim in notranjim in predstavlja sinonim za modrost in vrnitev k enotnosti s pomiritvijo nasprotij.

Tempo življenja bo v dneh z luno v tehtnici živahnejši, v medsebojnih odnosih smo bolj obzirni, ljubeči, strpni in prijazni.

Ta vpliv prinaša soglasja, prijateljstva, ljubezen in vse lepo, v čemer lahko uživate. Ljubezen bo imela najlepšo podobo, zato čas izkoristite za zmenek. Ker bo vaš videz za vas zelo pomemben, se boste
podali v spletno nakupovanje in si privoščili nekaj resnično unikatnega.

Danes ob 20.48 uri nastopi Polna luna

Polna luna je že od nekdaj tradicionalno veljala za čarobni čas in dodajala moč za dosego ciljev. Simbolizira ekstremne situacije na vseh področjih, tudi na področju čustev. V tem času se lahko v odnosu pojavijo večji vzponi in padci, zato se bodo izmenjevala strastna in konfliktna obdobja. Vaša čustva bodo nenadzorovana, priporočljivo se jim je spontano prepustiti.

Polna luna vas usmerja, da se poglobite vase in se osredotočite na rešitve. Zapisujte si pomembne prebliske, saj vas lahko dolgoročno rešijo pred zagato. Soočali se boste s starimi vzorci, polna luna bo umirila vaše nemirno srce, vendar ga bo po drugi strani tudi obremenila, zato se raje posvetite telesu in negi.

Ne predajte se strahu. Če to storite, boste izgubili vez s srcem.

Paulo Coelho

Rojeni v znamenju ovna in dogodki na današnji dan:

  • Baccio della Porta – Fra Bartolommeo, italijanski slikar
  • Aleksej Maksimovič Peškov – Maksim Gorki, ruski pisatelj
  • Bohumil Hrabal, češki pisatelj
  • Jure Franko, slovenski alpski smučar
  • Lady Gaga, ameriška pevka in tekstopiska

Na današnji dan s padcem Madrida se konča španska državljanska vojna. Ameriška država New York odpravila suženjstvo. Rodil se je Jan Amos Komensky, češki pedagog, filozof, pisatelj in Raffaello Santi, italijanski slikar, arhitekt. Rodil se je tudi ameriški igralec Vince Vaughn in ameriška igralka Dianne Wiest. Umrl je Pertinaks, rimski cesar in Modest Petrovič Musorgski, ruski skladatelj. Leta 2013 je v 54. letu starosti umrl Boris Strel, dobitnik prve slovenske kolajne na SP-jih v alpskem smučanju.

Kako bo Polna luna v današnjem dnevu vplivala na zaljubljene?

Danes, ko nastopi Polna luna v tehtnici, se boste z veseljem predajali in ustvarjali prijetne energije.

Katera astro znamenja ste danes v nevarnosti, da se z nekom sporečete?

V današnjem dnevu preti nevarnost konfliktov za rojene v znamenju dvojčka, kozoroga in leva.

Preberite tudi: ELEMENTI: PODROČJE, KI POTREBUJE POMLADNO SPREMEMBO

Horoskop oven

Oven


20. Mar - 20. Apr

Dobili boste ponovno vero v ljubezen, ki vam pospešuje utrip in prepričuje, da imata z osebo veliko skupnega. Imate dovolj energije, da s Polno luno razmislite o vsem.
Horoskop bik

Bik


21. Apr – 20. maj

Pred vprašanji, ki jih je pred vas postavil družinski član zaradi vpliva Polne lune ne boste mogli pobegniti. Namesto da krožite in tarnate nad svojo usodo, raje premislite, o čem se morate pogovoriti.
Horoskop dvojčka

Dvojčka


21. Maj – 21. jun

Če nekdo, ki je za vas pomemben ne bo opazil vašega truda, s katerim si želite pokazati, da si želite bližine, boste užaljeni in lahko izzovete prepir. Ko si bosta vse povedala, bo lepše.
Horoskop rak

Rak


22. Jun – 21. jul

Jutro z vplivom Polne lune v tehtnici bo nenavadno, saj vam bo nekdo razširil obzorje. Kmalu boste začutili, da je čas za akcijo in napredek, kar vas bo naredilo samozavestne.
Horoskop lev

Lev


22. jul – 22. avg

Nekdo je računal na vas in vam bo jasno pokazal svoje nezadovoljstvo. V današnjem dnevu boste močno pogrešali komunikacijo, ki bo te dni resnično v zatonu.
Horoskop devica

Devica


23. Avg – 22. Sep

V današnjem dnevu z luno v tehtnici boste zelo širokosrčni, naučili pa ste se že kar nekaj pomembnih življenjskih lekcij, zaradi katerih gledate na življenje v drugačni luči.
Horoskop tehtnica

Tehtnica


23. Sep – 22. okt

Danes, ko nastopi Polna luna v vašem znamenju se boste kljub temu, da bodo vsi okoli vas zoprni in obremenjeni obnašali naravnost fantastično. Še lepši pa bo večer.
Horoskop škorpijon

Škorpijon


23. Okt – 22. nov

Začnite danes spletni pogovor z nekom, ob katerem ste že od nekdaj nekoliko sramežljivi. Čaka, da boste naredili prvi korak. Danes boste do starejše osebe zelo pozorni in naklonjeni.
Horoskop strelec

Strelec


22. Nov – 20. dec

Nihče vas ne bo mogel ustaviti, še posebej, ko bodo videli, da ste stvari vzeli v svoje roke in da ste odločni. Dan bo kljub energiji Polne lune v tehtnici poln presenečenj.
Horoskop kozorog

Kozorog


21. Dec – 19. jan

Morda niste najbolj zadovoljni s hitrostjo svojega napredovanja v odnosih z vašo družino in se to tudi pozna pri vašem delu, vendar pa je bilo potrebno narediti za veliko korakov.
Horoskop vodnar

Vodnar


20. Jan – 18. Feb

Vzbudili boste zanimanje nasprotnega spola in si odprli možnost pogovora. Vezane bo mikalo, da se skupaj z ljubljeno osebo poglobite v nekaj zanimivega in simpatičnega.
Horoskop ribi

Ribi


19. Feb - 20. mar

Res imamo ljudje različne prioritete, vendar je dobro opazovati in zaznati znamenja, ki se nam kažejo na poti. Imeli boste povečano psihično moč, ki jo prinaša Polna luna.

Vas zanima: ZASVOJENOSTI IN ASTROLOŠKA SIMBOLIKA NEPTUNA