Dnevni horoskop za nedeljo 28. februarja 2021

horoskop
Dnevni horoskop za današnji dan nedelja 28. februarja 2021

Dnevni horoskop za danes, nedeljo 28. februarja 2021

Predviden čas branja: 3 minutes

Dnevni horoskop za nedeljo 28. februarja 2021. Preverite smernice in napovedi, ki vam jih podarja dnevni horoskop. Tisti, ki vas obkrožajo, bodo presenečeni nad vašo odločno in neposredno komunikacijo, s katero boste prodirali naprej.

Nasvet za današnji dan: Danes se nakazuje na psihični in duševni ravni aktiven čas, v katerem boste končno izpostavili svoj pravi jaz, kar vas vodi k sproščenosti.

Dnevni horoskop vpliv
Luna v znamenju

Danes ob 20.17 uri preide luna v znamenje tehtnice

Dopoldan vas bo obsedla potreba po redu in samoorganizaciji, sistematično in natančno si boste planirali svoje dni, jezila vas bo le pretirana samokritičnost. Pravi čas da na več področjih naredite red in se znebite dvomov, strahov in ostalega balasta. Zaradi povečane kritičnosti ne pričakujte prijetnih komplimentov in opazk.

Zvečer pa vpliv lune v znamenju tehtnice prinaša soglasja, prijateljstva, ljubezen in vse lepo, v čemer lahko uživate. Ljubezen bo imela najlepšo podobo, zato čas izkoristite za spletni zmenek. Želeli boste čim bolj poudariti svojo zunanjo lepoto. Manj boste občutljivi za bolečino, zato se lahko posvetite intenzivnemu čiščenju kože in uporabite kakšno naravno masko. Masaže za sprostitev mišic in uma bodo dosegle svoj učinek. Skratka, razvajajte se, če se le da v umirjeni družbi.

Danes praznuje Jelena Janković: Astro profil

Njeno Sonce se nahaja v znamenju Rib, kar nakazuje, da je nežna in čutna ženska, ki moškemu zagotovo še dolgo ostane v spominu. Iskrenost in sočutje jo vodita v zasebnih in poslovnih zadevah, zato je uspešna. Z luno v znamenju Dvojčkov ni pretirano globoka in po končanem odnosu dobro prenese tudi poraz in vedno odkoraka z dvignjeno glavo. Veliko govori, vendar malo manj naredi.

Ker se njena Venera in Mars nahajata v znamenju Ovna je temperamentna, aktivna, zelo rada se ukvarja s športnimi dejavnostmi, kjer so ji zmagovalne kombinacije položene že v zibelko. Je vztrajna in nikoli ne deluje nemočno ter zmedeno, zato se tudi zgodaj osamosvoji. Merkur v znamenju Rib ji dodaja nekaj nesigurnosti vase, zato včasih deluje nekoliko neodločno.

Rojeni v znamenju rib in dogodki na današnji dan:

  • Ernest Renan, francoski filozof
  • Linus Carl Pauling, ameriški kemik, nobelovec
  • Primož Peterka, slovenski smučarski skakalec
  • Ana Muzičuk, slovenska šahistka ukrajinskega rodu
  • Luka Dončić, slovenski košarkar

Na današnji dan je bila sprejeta nova slovenska ustava. Rodil se je tudi Michel Eyquem de Montaigne, francoski pisatelj, filozof in Jože Tisnikar, slovenski slikar. Rodil se je tudi avstrijski alpski smučar Benjamin Raich in nemški nogometni vratar Josef Sepp Maier. Umrl je Sven Olof Joachim Palme, švedski predsednik vlade, državnik in Ciril Kosmač, slovenski pisatelj ter slovenski gledališki in filmski igralec Janez Albreht.

Kako bo prehod lune iz device v znamenje tehtnice vplival na dnevno počutje?

Danes boste iz trde, precizne energije v večernih urah prešli v skladno in harmonično vzdušje.

Preberite tudi: Mesečni horoskop MAREC 2021

Horoskop oven

Oven


20. Mar - 20. Apr

Ne iščite danes lažjih poti, kajti v tem primeru se boste močno opekli.

Ljubezenska sreča bo namenjena vezanim, ki se boste z ljubljeno osebo skupaj podali v razne dejavnosti.
Horoskop bik

Bik


21. Apr – 20. maj

Predolg jezik bi se vam lahko danes močno maščeval. Bodite bolj diplomatski, če boste ocenjevali koga drugega ali izražali svoje mnenje. Situacija se lahko hitro obrne.
Horoskop dvojčka

Dvojčka


21. Maj – 21. jun

Zlahka in nevsiljivo boste motivirali bližnje, da se vam bodo pridružili pri pomembnih prizadevanjih. Pazite le, da se ne bo tik pred koncem zapletlo zaradi financ.
Horoskop rak

Rak


22. Jun – 21. jul

Močno hrepenenje bo v ospredju. Spremljala vas bo povečana skladnost. Ne pozabite si vzeti časa zase in za tisto, kar vas veseli, še posebej zvečer, ko luna preide v tehtnico.
Horoskop lev

Lev


22. jul – 22. avg

Dobro vam gre na več področjih, a vse skupaj zahteva precej energije. V bližnji prihodnosti načrtujte nove in predvsem bolj obilne korake. Telo vas že opozarja, da potrebujete gibanje.
Horoskop devica

Devica


23. Avg – 22. Sep

Raziskovali boste tiste dejavnosti, ki v sebi skrivajo določene skrivnosti. Notranji nemir bo posledica stresa in energije lune v znamenju device. Primerno bo, da se boste umirili.
Horoskop tehtnica

Tehtnica


23. Sep – 22. okt

Prevzelo vas bo veselje, da boste končno pozabili na svoje skrbi in zadržke. Dan bo odličen za družinske podvige, deloma tudi za ljubezen. Najlepše bo zvečer, ko luna preide v vaše znamenje.
Horoskop škorpijon

Škorpijon


23. Okt – 22. nov

Osredotočeni boste na dom, družino ali najožje prijatelje. Svoje težave boste odrinili na stran, pripravljeni boste prisluhniti in pomagati s kakšnim zelo modrim nasvetom.
Horoskop strelec

Strelec


22. Nov – 20. dec

Polje strasti bo danes valovilo iz trenutka v trenutek. Brezpogojna ljubezen bo tista, ki vas bo vodila in vam podarila kakšno lepo smernico. Veliko priložnosti bo za pogovor.
Horoskop kozorog

Kozorog


21. Dec – 19. jan

Z domačimi ravnajte danes, ko bo luna v devici v rokavicah. To bo edini način, da se izognete sporom. Nikar pa ne dovolite, da bi se vmešavali v vaše zasebne zadeve, saj le vi veste, kaj je dobro za vas.
Horoskop vodnar

Vodnar


20. Jan – 18. Feb

Sprejeli boste nenavadno novost. Popazite v zdravstvenem smislu in vključite v vsakdan bolj zdrav in vitalen način življenja. Zelenjavna dieta vas bo bistveno polepšala.
Horoskop ribi

Ribi


19. Feb - 20. mar

Ne igrajte se danes s čustvi. Lahko se vam zgodi, da se boste močno zapletli v najbolj neprimernem trenutku, raje odnehajte, saj danes nimate realnih možnosti.

Vas zanima: KAKŠEN SOSED ALI SOSEDA STE GLEDE NA ASTRO ZNAMENJE?